5 причини защо Ви е необходим уебсайт

Замисляли ли сте се дали бизнесът ви се нуждае от уебсайт? Проучване показва, че 30% от потребителите не биха препоръчали бизнес, ако той няма корпоративен уебсайт. Освен това 81% от хората проучват даден бизнес или услуга, преди да вземат решение дали да направят покупка.  Ако тази статистика не може да ви убеди, че ви трябва фирмен уебсайт, защото мислите “скъпо е”, “не ми е нужен” или подобни, може би със следните аргументи ще ви убедим в противното. 


1. Наличието на уебсайт привлича нови клиенти


Наличието на нови потребители автоматично означава увеличаване на продажбите, т.е. ще имате по-голям успех в бизнеса си. Освен това фирмените уебсайтове и онлайн магазините са на разположение постоянно, без значение дали офисът е затворен и клиентите по всяко време на денонощието могат да влязат и да проучат услугите и продуктите ви.  От значение е да бъдете лесно откриваеми в Google. Това е изключително важен елемент за успешното ви позициониране като бизнес и става много по-трудно, ако нямате уебсайт. Също така е много важна и правилната оптимизация (SEO) на уебсайта.


2. Уебсайтът е дигитална “брошура”


Както раздавате физически каталози, брошури и дори визитки, така може да правите същото и в онлайн пространството. Тази роля заема уебсайтът ви. От него потребителите могат да разберат кои сте вие, с какво сте различни, какви продукти и услуги предлагате. Освен това уебсайтът изгражда доверие в очите на клиентите, тъй като, както казахме по-горе, много голям процент от хората проверяват първо уебсайта.


3. Позиционирате бизнеса си онлайн


С помощта на вашия уебсайт ще можете да достигате до по-широка аудитория от потребители и да се отличите от конкуренцията. А освен това може да го рекламирате и да достигате до определени потребители. Например, може да искате сайтът ви да бъде разгледан от жени на възраст 20-45г., намиращи се в град София с интерес към сладкарството. За целта трябва намерите правилната фирма или човек за изработване на уебсайтове. На нас може да се доверите за изработването и поддръжката на уебсайта ви и също така за SEO оптимизация, имейл маркетинг и дигитален маркетинг. Всичко това е, за да имате по-добро онлайн присъствие.


4. Спестява ви време


Уебсайтът ще спести от личното ви време. Потенциалните клиенти, които се интересуват от предлаганите от вас артикули, ще се обаждат по телефон или ще се свързват с вас по имейл. А още по-удобно е при наличието на продукти директно да ги поръчат.  Така при съществуващ уебсайт може да автоматизирате различни процеси с допълнителни плъгини и интеграции. По този начин ще ви остане време да се заемете с по-важни задачи и да се фокусирате върху развитието на бизнеса ви.


5. По време на пандемия е от решаващо значение


Наличието на уебсайт във времената, в които живеем, е изключително важно. В днешно време хората пазаруват основно онлайн и това би бил единственият начин, по който биха ви намерили потенциални клиенти. Ако не разполагате със уебсайт, ще изгубите голяма част от тях.  Ако успяхме да ви убедим защо е необходимо да имате сайт и все още не разполагате с такъв, свържете се с нас. Ние ще Ви помогнем да изградите присъствието си на пазара, като изработим уебсайт и ви позиционираме в онлайн пространството. Подхождаме индивидуално към всеки клиент, като изслушваме нуждите му, а цената се определя след това спрямо целта и функционалностите на сайта. Повече информация може да намерите ТУК

Laptop PC
С какво да Ви помогнем?

споделете вашата идея и ние ще се свържем с вас

  Открий ни в София!във Варна!в Лондон!

  бул. Черни връх 57, Energy Tower,
  етаж 7, 1407, гр. София

  ул. Прилеп 173, Бизнес център BeeGarden,
  офис 20, 9000, гр. Варна

  Flat 12, Woodland court, 12 Penn hill avenue, Poole, BH14 9LZ