ИНТЕРНЕТ РЕКЛАМА И ПОДДРЪЖКА НА СОЦИАЛНИ МРЕЖИ

Чрез услугата дигитален маркетинг ние ви помагаме да се свържете по-лесно с вашата потенциална аудитория!

Рекламите, които продават!

Екипът ни умело се опитва да помогне на бизнесите, като развие тяхното впечатляващо онлайн присъствие с цел покачване на резервации и продажби.

Поддръжката и SEO на уеб сайт са задължителни, но не и достатъчни за постигането на повече успешни резултати.

В днешно време профилите в социалните мрежи са „визитната картичка“ на всеки бизнес и чрез тях лесно ще бъдете свързани с Вашите потенциални клиенти.

ppc-small.webp
ppc-small.webp

Нашият екип ви предлага качествено създаване на съдържание в социалните мрежи (Facebook, Instagram, LinkedIn) и реклами с предварително зададен таргет. Чрез Google Ads кампаниите вашият сайт ще излиза сред първите резултати в търсачката на Google при определени ключови думи, свързани с бизнеса ви или като дисплейна реклама с визуализации и снимки в другите често посещавани сайтове.

ИЗГОТВЯНЕ НА СТРАТЕГИЯ

Екипът ни прецизно изготвя дигитална стратегия и детайлно планиране на всяка стъпка, за да преценим правилно как и къде да позиционирате вашия бранд онлайн.

УПРАВЛЕНИЕ НА ПРОФИЛИ

Впечатляващо управление на профили в социалните мрежи. Реклами, които ще "изстрелят" сайта ви на първа страница в Google.

АНАЛИЗИРАНЕ

Всеки месец ние ще измерваме постигнатите резултати и ще анализираме поведението на онлайн потребителите!

Нашите услуги

Изготвяне на:

 • Дигитална стратегия
 • Безплатна консултация
 • LinkedIn съдържание
 • Google Ads реклами
 • Анализи и отчети
 • Email кaмпании
 • Facebook съдържание
 • Instagram съдържание
Последните ни проекти

На всеки проект отделяме нужното внимание, качество и лично отношение. За нас е важно клиентите ни да знаят, че ще получат най-добрата услуга с най- доброто съотношение цена-качество.

Често задавани въпроси

Социалните мрежи през 2022 са незаобиколими. Ако искате вашият бранд да стане разпознаваем е важно той да достигне до хората. А по-голямата част от времето си хората прекарват именно в социалните мрежи. Независимо дали искате да постигнете популяризация на бранда или да рекламирате директно продукти/услуги, социалните мрежи са правилното място!

В зависимост от нуждите на Вашия бизнес ще изготвим индивидуална оферта за брой месечни постове, които ще бъдат стратегически съобразени със заложените маркетингови цели. Отделно от това можем да заложим и бюджет за реклама в социални мрежи, който включва както парите за реклама, така и такса за създаване и оптимизиране на рекламна кампания.

Постът в социалните мрежи представлява публикация, която споделяте на Вашия бизнес профил, за да може последователите да го видят по органичен начин. Рекламата представлява платена публикация, която се насочва към желаната аудитория. Аудиторията е с по-голям обхват от броя на Вашите настоящи последователи и по този начин информацията за Вашия бизнес достига до повече хора.

Основните показатели, които следим при измерване на резултати при поддръжката на социални мрежи, са брой нови последователи на бизнес страница, ангажираност на постовете, трафик към уеб сайта и др. Това са показатели, които в дългосрочен план оказват влияние върху броя поръчки/запитвания и развитието на бизнеса като цяло. Ще забележите, че тези показатели се увеличават на месечна база и ще получавате подробна информация за това от нас под формата на месечен отчет.

Изборът на социални мрежи, в които да поддържате бизнес присъствие, зависи в голяма степен от спецификата на Вашия бизнес. За да определим най-подходящите социални мрежи за Вас, ще направим анализ на Вашата аудитория. Целта е да присъствате там, където прекарват времето си Вашите потенциални клиенти.

С какво да Ви помогнем?

споделете вашата идея и ние ще се свържем с вас

  Открий ни в София!във Варна!в Лондон!

  ул. Михаил Тенев 12, етаж 6,
  офис 23, 1784, гр. София

  ул. Дружба 24, офис 4
  9000 гр. Варна

  Flat 12, Woodland court, 12 Penn hill avenue, Poole, BH14 9LZ