ИНТЕРНЕТ РЕКЛАМА И ПОДДРЪЖКА НА СОЦИАЛНИ МРЕЖИ

Чрез услугата дигитален маркетинг ние ви помагаме да се свържете по-лесно с вашата потенциална аудитория!

Рекламите, които продават!

Екипът ни умело се опитва да помогне на бизнесите, като развие тяхното впечатляващо онлайн присъствие с цел покачване на резервации и продажби.

Поддръжката и SEO на уеб сайт са задължителни, но не и достатъчни за постигането на повече успешни резултати.

В днешно време профилите в социалните мрежи са „визитната картичка“ на всеки бизнес и чрез тях лесно ще бъдете свързани с Вашите потенциални клиенти.

Facebook Маркетинг

Facebook е една от най-популярните платформи в България - с повече от 4.6 милиона потребители, включително и вашите баби и дядовци. Това е голяма възможност да достигнете вашата целева аудитория и да се установите на пазара.

Instagram Маркетинг

Всеки има профил в Instagram, наистина всеки - млади, не толкова млади, кучета, котки, папагали, бебета и естествено, бизнеси. Това е перфектната възможност да достигнете до възможно най-много потребители и да “изстреляте” вашия бизнес.

TikTok Маркетинг

TikTok - платформата, добила популярност за една нощ. Тази платформа е възможност да представите вашия бизнес по “оригинален” и “неподправен” начин.

LinkedIn Маркетинг

LinkedIn е една от най-подценените социални платформи за реклама в България. Това не означава, че и вие трябва да я подценявате.

Influencer Маркетинг

Инфлуенсърите могат да създадат уникално съдържание за вашия бизнес, което да засили интереса и да привлече нови клиенти.

Google Реклами

Имплементирането на Google Ads като част от вашата цялостна маркетингова стратегия, ще изведе бизнеса ви на една от водещите позиции в Google търсачката.

Facebook Маркетинг

Facebook е една от най-популярните платформи в България – с повече от 4.6 милиона потребители, включително и вашите баби и дядовци. Това е голяма възможност да достигнете вашата целева аудитория и да се установите на пазара.

Нашият екип прецизно изготвя уникална дигитална стратегия, за да прецени как да позиционира вашия бранд в платформата. По този начин ще увеличим достигането, ангажирането, конвертирането и ще изградим лоялна връзка с аудиторията.

Ние от TouchPoint

Предлагаме цялостна стратегия, включваща :

 • Залагане на SMART цели – конкретни, измерими, постижими, релевантни и обвързани във времето
 • Избор на правилна аудитория 
 • Създаване на стратегия за съдържание 
 • Изготвяне на рекламна стратегия и кампании 
 • Проследяване и анализ на резултатите

Instagram Маркетинг

Всеки има профил в Instagram, наистина всеки – млади, не толкова млади, кучета, котки, папагали, бебета и естествено, бизнеси. Това е перфектната възможност да достигнете до възможно най-много потребители и да “изстреляте” вашия бизнес.

Instagram маркетингът може да бъде много полезен за вашия бизнес, когато имате ясна визия, конкретна стратегия и правилен подход. Опциите за съдържание в платформата са много – от статична визия до Live видеа.

Стилистиката на съдържанието е ключова точка при Instagram маркетинга – потребителите са “бомбандирани” от реклами ежедневно и е важно съдържанието да е лесно запомнящо се.

instagram-marketing-service
Ние от TouchPoint

Можем да развием вашия бизнес в Instagram чрез :

 • Залагане на SMART цели – конкретни, измерими, постижими, релевантни и обвързани във времето
 • Избор на правилна аудитория 
 • Създаване на стратегия за съдържание 
 • Изготвяне на рекламна стратегия и кампании 
 • Проследяване и анализ на резултатите
 • Проектиране на инфлуенсър маркетинг стратегия

TikTok Маркетинг

TikTok – платформата, добила популярност за една нощ. Тази платформа е възможност да представите вашия бизнес по “оригинален” и “неподправен” начин.

Въпреки че може да звучи лесно вашия бизнес да стане viral, платформата също има своите тънкости. Всеки детайл е от значение – от тематиката и стила до хаштаговете. Ние ще ви помогнем да я завладеете с уникално съдържание, съобразено с трендовете.

Ние от TouchPoint

Можем да развием вашия бизнес в TikTok чрез :

 • Проследяване на трендовете
 • Изготвяне на креативна концепция
 • Видеозаснемане и обработка
 • Подбор на правилни хаштагове 
 • Анализ на правилното време за публикуване 
 • Проследяване и анализ на резултатите

LinkedIn Маркетинг

LinkedIn е една от най-подценените социални платформи за реклама в България. Това не означава, че и вие трябва да я подценявате.

Тази платформа всъщност е много повече от място за набиране на таланти. Тя всъщност е насочена към професионалистите и бизнес средата. Целта там е да се въздейства на дадена общност по начин, по който потребителите да предприемат релевантни за вашия бизнес действия.

Естествено, няма да откриваме топлата вода наново, но си има тънкости, които трябва да се вземат под внимание при LinkedIn маркетинга.

linkedin-marketing-service
Ние от TouchPoint

Можем да помогнем на вашия бизнес да бъде забелязан в LinkedIn като :

 • Оптимизира профила ви и създаде бизнес страница
 • Проучи аудиторията и конкуренцията 
 • Изгради взаимоотношения с потребителите 
 • Популяризира услугите/дейността на вашия бизнес

Influencer Маркетинг

Инфлуенсърите могат да създадат уникално съдържание за вашия бизнес, което да засили интереса и да привлече нови клиенти. Благодарение на голямата си аудитория, инфлуенсърите имат способността да разширят обхвата на всеки бизнес и да повишат осведомеността му. С други думи, те могат да бъдат вашият ключ, който може да отвори много врати.
influencer-marketing-service
Ние от TouchPoint

Ще ви въведем в света на инфлуенсър маркетинга като :

 • Подберем правилните лица за вашия бизнес
 • Установим връзка и условия на партньорство между вас и инфлуенсърите
 • Създадем цели за колаборацията
 • Популяризира услугите/дейността на вашия бизнес

Google Реклами

Имплементирането на Google Ads като част от вашата цялостна маркетингова стратегия, ще изведе бизнеса ви на една от водещите позиции в Google търсачката. 

Никой не брои рекламите, които пускате, хората помнят впечатлението, което правите.

Вашата реклама ще се конкурира с други такива за привличане на потенциални клиенти. Този метод води до значително увеличение на онлайн присъствието на вашия бизнес и до генерирането на по-голям поток от посетители към вашия уебсайт.

Нашият екип е специализиран в оптимизацията и управлението на Google Ads кампании. Използваме висококачествени техники и инструменти, за да ви помогнем да достигнете до вашата целева аудитория по-ефективно и да увеличите рентабилността на вашите рекламни бюджети. 

google-ads-service
Ние от TouchPoint

Ние ще ви помогнем да създадете стратегия, която най-добре отговаря на вашите уникални нужди и цели, като вървим по следните стъпки: :

 • Стратегическо планиране и насочване
 • Оптимизация на ключови думи и реклами 
 • Анализ и проследяване на резултатите
 • Постоянна оптимизация
 • Отчет

 

Доверете се на екипа на TouchPoint да направи вашия бизнес  по-конкурентоспособен в света на дигиталния маркетинг.

Последните ни проекти

На всеки проект отделяме нужното внимание, качество и лично отношение. За нас е важно клиентите ни да знаят, че ще получат най-добрата услуга с най- доброто съотношение цена-качество.

Често задавани въпроси

Социалните мрежи през 2023 са незаобиколими. Ако искате вашият бранд да стане разпознаваем е важно той да достигне до хората. А по-голямата част от времето си хората прекарват именно в социалните мрежи. Независимо дали искате да постигнете популяризация на бранда или да рекламирате директно продукти/услуги, социалните мрежи са правилното място!

В зависимост от нуждите на Вашия бизнес ще изготвим индивидуална оферта за брой месечни постове, които ще бъдат стратегически съобразени със заложените маркетингови цели. Отделно от това можем да заложим и бюджет за реклама в социални мрежи, който включва както парите за реклама, така и такса за създаване и оптимизиране на рекламна кампания.

Постът в социалните мрежи представлява публикация, която споделяте на Вашия бизнес профил, за да може последователите да го видят по органичен начин. Рекламата представлява платена публикация, която се насочва към желаната аудитория. Аудиторията е с по-голям обхват от броя на Вашите настоящи последователи и по този начин информацията за Вашия бизнес достига до повече хора.

Основните показатели, които следим при измерване на резултати при поддръжката на социални мрежи, са брой нови последователи на бизнес страница, ангажираност на постовете, трафик към уеб сайта и др. Това са показатели, които в дългосрочен план оказват влияние върху броя поръчки/запитвания и развитието на бизнеса като цяло. Ще забележите, че тези показатели се увеличават на месечна база и ще получавате подробна информация за това от нас под формата на месечен отчет.

Изборът на социални мрежи, в които да поддържате бизнес присъствие, зависи в голяма степен от спецификата на Вашия бизнес. За да определим най-подходящите социални мрежи за Вас, ще направим анализ на Вашата аудитория. Целта е да присъствате там, където прекарват времето си Вашите потенциални клиенти.

С какво да Ви помогнем?

споделете вашата идея и ние ще се свържем с вас

  Открий ни в София!във Варна!в Лондон!

  бул. Черни връх 57, Energy Tower,
  етаж 7, 1407, гр. София

  ул. Прилеп 173, Бизнес център BeeGarden,
  офис 20, 9000, гр. Варна

  Flat 12, Woodland court, 12 Penn hill avenue, Poole, BH14 9LZ