Touchpoint Logo dark grey

ОБЛАЧНИ УСЛУГИ И ТЕХНОЛОГИИ

"Облачно" вече е предпочитаното време.

Приложение

Облачни услуги и приложението им в малките и средни компании е източник на много дебати и погрешно възприемана информация. Терминът Cloud в днешно време е широко използвано понятие. Но често се злоупотребява с него, което води до това много компании да не знаят не само как, но и дали въобще да го използват.

В Тъчпойнт ние вярваме, че внедряването на облачни услуги може да доведе до значителни ползи. Главната от които е по-голям избор и гъвкавост при проектиране на IT инфраструктурата. Въпреки това, както при всяка друга технология, внедряването на облачни услуги трябва да се разгледа в светлината на общите изисквания и насоки на бизнеса.

oblachni-uslugi-prilojenie.webp
oblachni-uslugi-prilojenie.webp

Нашите консултанти, инженери и търговци ще ви насочат в процеса на вземане на решения, за да се установи дали и по какъв начин облачната технология е точно за вас.

Тъчпойнт има дълга история в хостинг услугите и чистите облачни технологии и сме готови не само да ви консултираме, но и да ви предложим съответните продукти и услуги, свързани с цялостната облачна миграция.

Нашият дългогодишен опит, съчетан с квалификацията на нашите специалисти, гарантира, че ние доставяме системи за качество в рамките на крайния срок и в рамките на заложения бюджет.

Частен клауд

Частната облачна услуга (Private Cloud) е достъпна за ограничен кръг потребители – например служителите на определена компания. Тя е изолирана от външния свят и служи за вътрешнофирмени работни процеси – за счетоводен или складов софтуер, за ERP или CRM система.

Публични клауд услуги

Touchpoint ще ви консултира и даде най-обективни препоръки при избора на публична клауд услуга. Публичният облак осигурява гъвкав и икономичен начин за ползване на IT решения. Той включва приложения в сферата на управление на работата с клиенти (CRM), комуникации и др.

Облачни проекти

Предлагаме изготвянето на облачни инфраструктурни проекти – дизайн, проектиране, доставка и внедряване на облачни решения. Тъчпойнт е изпълнила успешно редица облачни проекти, които варират в мащаб, продължителност и сложност.

used touch point
ПРЕДИМСТВА

Облачните услуги предоставят:

 • по-голяма сигурност на съхраняваната информация;
 • един ресурс/хардуер се използва от много хора;
 • лесно и сигурно споделяне на информация помежду си;
 • по-малко разходи за бизнеса ви;
 • по-лесна поддръжка.
С какво да Ви помогнем?

споделете вашата идея и ние ще се свържем с вас

  Открий ни в София!във Варна!в Лондон!

  бул. Черни връх 57, Energy Tower,
  етаж 7, 1407, гр. София

  ул. Дружба 24, офис 4
  9000 гр. Варна

  Flat 12, Woodland court, 12 Penn hill avenue, Poole, BH14 9LZ