Touchpoint Logo dark grey

ОБЛАЧНИ УСЛУГИ И ТЕХНОЛОГИИ

"Облачно" вече е предпочитаното време.

Приложение

Облачни услуги и приложението им в малките и средни компании е източник на много дебати и погрешно възприемана информация. Терминът Cloud в днешно време е широко използвано понятие. Но често се злоупотребява с него, което води до това много компании да не знаят не само как, но и дали въобще да го използват.

В Тъчпойнт ние вярваме, че внедряването на облачни услуги може да доведе до значителни ползи. Главната от които е по-голям избор и гъвкавост при проектиране на IT инфраструктурата. Въпреки това, както при всяка друга технология, внедряването на облачни услуги трябва да се разгледа в светлината на общите изисквания и насоки на бизнеса.

oblachni-uslugi-prilojenie.webp
oblachni-uslugi-prilojenie.webp

Нашите консултанти, инженери и търговци ще ви насочат в процеса на вземане на решения, за да се установи дали и по какъв начин облачната технология е точно за вас.

Тъчпойнт има дълга история в хостинг услугите и чистите облачни технологии и сме готови не само да ви консултираме, но и да ви предложим съответните продукти и услуги, свързани с цялостната облачна миграция.

Нашият дългогодишен опит, съчетан с квалификацията на нашите специалисти, гарантира, че ние доставяме системи за качество в рамките на крайния срок и в рамките на заложения бюджет.

Частен клауд

Частната облачна услуга (Private Cloud) е достъпна за ограничен кръг потребители – например служителите на определена компания. Тя е изолирана от външния свят и служи за вътрешнофирмени работни процеси – за счетоводен или складов софтуер, за ERP или CRM система.

Публични клауд услуги

Touchpoint ще ви консултира и даде най-обективни препоръки при избора на публична клауд услуга. Публичният облак осигурява гъвкав и икономичен начин за ползване на IT решения. Той включва приложения в сферата на управление на работата с клиенти (CRM), комуникации и др.

Облачни проекти

Предлагаме изготвянето на облачни инфраструктурни проекти – дизайн, проектиране, доставка и внедряване на облачни решения. Тъчпойнт е изпълнила успешно редица облачни проекти, които варират в мащаб, продължителност и сложност.

ПРЕДИМСТВА

Облачните услуги предоставят:

 • по-голяма сигурност на съхраняваната информация;
 • един ресурс/хардуер се използва от много хора;
 • лесно и сигурно споделяне на информация помежду си;
 • по-малко разходи за бизнеса ви;
 • по-лесна поддръжка.
С какво да Ви помогнем?

споделете вашата идея и ние ще се свържем с вас

  Открий ни в София!във Варна!в Лондон!

  бул. Черни връх 57, Energy Tower,
  етаж 7, 1407, гр. София

  ул. Прилеп 173, Бизнес център BeeGarden,
  офис 20, 9000, гр. Варна

  Flat 12, Woodland court, 12 Penn hill avenue, Poole, BH14 9LZ