КОМПЮТЪРНА ПОДДРЪЖКА

Абонаментна или инцидентна ИТ компютърна поддръжка на най-високо ниво! Сигурност, спокойствие и надеждност за техниката във вашия офис. Осигуряваме постоянен мониторинг на състоянието на вашите компютри, лаптопи, таблети, смартфони, сървъри и др. Предлагаме цялостна поддръжка на ИТ инфраструктурата на вашия бизнес и модерни технически решения.

Защо ИТ услугата по поддръжка на компютри е важна за бизнеса?

Проблеми с техниката в офиса възникват ежедневно. Абонаментното обслужване на ИТ инфраструктурата включва бързото и професионално решение на проблемите, които е възможно да се появят както при работата на оборудването, така и на софтуерните продукти. Предлагаме ИТ услуги за настолни и преносими компютри, таблети, рутери, принтери, скенери и мултифункционални устройства за различни бизнеси. Изграждаме и поддържаме офис компютърни мрежи.

used-touch-point-depositphotos_153749238_xl.webp
used-touch-point-depositphotos_153749238_xl.webp

Отдалечен достъп и IT Support на място

В Тъчпойнт работим чрез метода “Отдалечен достъп“, но при необходимост не се колебаем да ви посетим на място, независимо от времето, необходимо за това. Работим до пълното отстраняване на техническия проблем независимо дали на място или дистанционно.

Всички наши клиенти, които ползват услугата абонаментна компютърна поддръжка, се ползват от преференциални цени при закупуване на компютри, компютърни конфигурации, лаптопи, таблети, смартфони, както и всякакъв вид лицензиран софтуер.

Нека не забравяме, че абонаментната компютърна поддръжка представлява съвкупност от няколко IT услуги, които са обединени в тази категория.

 • компютърна профилактика;
 • архив на данни и ъпдейт на компютърни устройства;
 • софтуерна поддръжка;
 • хардуерна поддръжка;
 • поддръжка на компютърни мрежи;
 • поддръжка на сървъри.

 

И не на последно място, абонаментната компютърна поддръжка спестява много финансови средства. А ние ви гарантираме отлично качество на ИТ услугата по поддръжка на компютри.

Без значение дали сте малка, средна или голяма компания или частно физическо лице, вие можете да станете наш клиент!

Отлична изправност на ИТ офис техниката с нашите компютърни услуги

Нашият екип от IT специалисти подхожда с внимание, коректност и отговорност при поддръжката на компютри, сървъри и компютърна периферия. Високият професионализъм включва както бързо и надеждно разрешаване на софтуерни и хардуерни проблеми, така и пълна конфиденциалност относно данните и клиентската информация, запазена на устройствата. 

ПОДДРЪЖКА НА СЪРВЪРИ

Проектираме, инсталираме и поддържаме сървърни системи. В зависимост от нуждите на вашия бизнес ние ще ви консултираме относно избора на най-подходящия сървър. Изграждаме сървърен RACK (сървърен шкаф с всички необходими елементи за неговото функциониране). Ще изградим отдалечен достъп за лесна работа на вашите служители извън офиса.

ХАРДУЕРНА ПОДДРЪЖКА

Като използвате нашите услуги, вие получавате експресна помощ при възникнали хардуерни проблеми. Абонаментната компютърна поддръжка обхваща както настолни и преносими компютри, така и компютърна периферия на HP, Dell, Acer, Macbook, Lenovo и др. Предлагаме гаранционен и извънгаранционен сервиз на вашето ИТ оборудване. При желание от страна на клиента за подмяна на стари IT устройства, ще направим консултация и изготвим оферта за закупуване на нова техника

СОФТУЕРНА ПОДДРЪЖКА

Поддържаме в изправност и решаваме проблеми с операционната система, инсталирана на вашето устройство. Обновяваме всички програми и приложения и ги държим в добро състояние. Може да разчитате на нас при проблеми с електронна поща, антивирусни програми, офис пакет и мн. др. Правим преинсталация на софтуер, като запазваме данните от устройството.

И още експертни IT услуги

ПОДДРЪЖКА НА КОМПЮТЪРНИ МРЕЖИ

Ще проектираме и реализираме устойчива компютърна мрежа за вашия офис. Може да разчитате на нас за поддръжката, за да върви гладко и безпроблемно работата на вашите служители.

КОНТРОЛ НА ДОСТЪП ДО ДАННИ

Ще предпазим вашата компютърна мрежа с най-новите и надеждни технологии, за да бъде бизнесът ви защитен. Ще изградим мрежа от различни нива на достъпи за различните служители, клиенти и др.

ДРУГИ КОМПЮТЪРНИ УСЛУГИ

Извършваме пълен набор от компютърни услуги според нуждите на клиента. Ако не виждате сред изброените дотук услуги това, което ви е необходимо, не се колебайте да се свържете с нас и да се възползвате от нашата висока IT експертиза.

Нашият процес на работа при поддръжка на компютърни конфигурации

В зависимост от вашите предпочитания може да се възползвате от абонаментна или инцидентна компютърна поддръжка от TouchPoint.bg.

Ако изберете абонаментна компютърна поддръжка

 • Ще изготвим оферта съобразно проведените консултации с цена, която да отговаря на нуждите на фирмата – брой компютри за поддръжка и друга компютърна периферия;
 • След одобрение от страна на клиента, ще сключим договор за месечна поддръжка;
 • Ще получите IT support на място за:

   – отстраняване на хардуерни проблеми;

   – изграждане на компютърни конфигурации;

   – сглобяване на сървърен RACK;

   – при нужда от пускане на нови кабели;

   – проблеми с wifi, рутери и др;

   – изграждане на системи за видеонаблюдение;

   – при диагностика и цялостно обследване на вътрешната мрежа и др.
 • Ще сме винаги на линия за Вас с отдалечен достъп при необходимост от:

   – разрешаване на софтуерни проблеми;

   – бъгове при ъпдейти на уиндоус;

   – проблеми с офис пакет;

   – Backup на сториджи, сървъри и споделени ресурси;

   – Компютърна профилактика;

   – Архив и Ъпдейт на компютри и сървъри;

   – Отстраняване на други потребителски проблеми с IT устройства.

Ако се нуждаете от инцидентна компютърна поддръжка

 • При възникнал проблем с вашата компютърна периферия, не се колебайте да позвъните на нашите телефони, за да получите бърза и навременна помощ;
 • Ще разговаряте с IT компютърен специалист, който ще установи естеството на проблема и ще съгласува час за посещение във вашия офис или ще достъпи устройствата дистанционно;
 • Ще получите качествена и надеждна компютърна поддръжка, след която ще можете спокойно да продължите вашата офис работа.
used touch point depositphotos 16935149 xl 1
komputyrna poddrujka 3
цена

Абонаментна компютърна поддръжка

Цената на абонаментната компютърна поддръжка се определя от услугите, които искате да ползвате, броя на компютърните станции, наличието на сървъри и други специфики.

За да предложим най-доброто ценово решение на нашите клиенти, цените за абонаментна поддръжка се договарят допълнително.

Предлагаме и инцидентна компютърна поддръжка, при която заплащането е на час. Ползваме софтуер за отчитане на времето, през което сме ангажирани с Вашия софтуерен или хардуерен проблем. Това ни гарантира прецизност при ценообразуването и коректно обслужване.

Направете запитване за ИТ поддръжка и компютърни услуги за офиса

Осигурете си спокойствие и сигурност с нашата комплексна услуга по компютърна поддръжка. Свържете се с нас, за да получите детайлна информация и персонализирана оферта, отговаряща на нуждите на вашата компания.

  Често задавани въпроси

  Всяка фирма се нуждае от сигурност, що се отнася до техническото обезпечаване на работния процес. Това включва както регулярна поддръжка и ъпдейти на софтуери, така и бърза реакция при възникване на проблем с компютър, сървър, принтер, рутер или друго техническо устройство.

  Цената за абонаментна компютърна поддръжка зависи най-вече от броя компютърни устройства, които ще бъдат поддържани на месечна база. Изготвя се индивидуална оферта, която е съобразена с изискванията на клиента – ъпдейт на софтуери, помощ при конфигурация на имейли, на офис пакети, поддръжка на компютърни мрежи и мн. др.

  В зависимост от това дали можем да съдействаме дистанционно или трябва екипът ни да дойде на място, реагираме в рамките от 30 минути и 1 час. Знаем, че всеки работен час, в който един служител не може да използва своя компютър, представлява загуба на пари, поради което се стараем да реагираме максимално бързо.

  Открий ни в София!във Варна!в Лондон!

  бул. Черни връх 57, Energy Tower,
  етаж 7, 1407, гр. София

  ул. Дружба 24, офис 4
  9000 гр. Варна

  Flat 12, Woodland court, 12 Penn hill avenue, Poole, BH14 9LZ