КОМПЮТЪРНА ПОДДРЪЖКА

Абонаментна или инцидентна ИТ компютърна поддръжка на най-високо ниво! Сигурност, спокойствие и надеждност! Осигуряваме постоянен мониторинг на състоянието на вашите компютри, лаптопи, таблети, смартфони, сървъри и др. Предлагаме цялостна поддръжка на ИТ инфраструктурата на вашия бизнес.

Защо ИТ поддръжката е важна?

Проблеми с техниката в офиса възникват ежедневно. Абонаментното обслужване на ИТ инфраструктурата включва бързото и професионално решение на проблемите, които е възможно да се появят както при работата на оборудването, така и на софтуерните продукти.

used-touch-point-depositphotos_153749238_xl.webp
used-touch-point-depositphotos_153749238_xl.webp

Отдалечен достъп

В Тъчпойнт работим чрез метода “Отдалечен достъп”, но при необходимост не се колебаем да ви посетим на място, независимо от времето, необходимо за това. Работим до пълното отстраняване на проблема независимо дали на място или дистанционно.

Всички наши клиенти, които ползват услугата абонаментна компютърна поддръжка, ползват преференциални цени при закупуване на компютри, компютърни конфигурации, лаптопи, таблети, смартфони, както и всякакъв вид лицензиран софтуер.

Нека не забравяме, че абонаментната компютърна поддръжка представлява съвкупност от няколко ИТ услуги, които са обединени в тази категория.

 • софтуерна поддръжка;
 • хардуерна поддръжка;
 • поддръжка на компютърни мрежи;
 • поддръжка на сървъри.


И не на последно място, абонаментната компютърна поддръжка спестява много финансови средства. А това ви гарантира отлично качество на услугата.

Без значение дали сте малка, средна или голяма компания или частно физическо лице, вие можете да станете наш клиент!

ПОДДРЪЖКА НА СЪРВЪРИ

Проектираме, инсталираме и поддържаме сървърни системи. В зависимост от нуждите на вашия бизнес ние ще ви консултираме относно избора на най-подходящия сървър.

ХАРДУЕРНА ПОДДРЪЖКА

Като използвате нашите услуги, вие получавате експресна помощ при възникнали хардуерни проблеми. Предлагаме гаранционен и извънгаранционен сервиз на вашето ИТ оборудване.

СОФТУЕРНА ПОДДРЪЖКА

Поддържаме в изправност и решаваме проблеми с операционната система, инсталирана на вашето устройство. Обновяваме всички програми и приложения и ги държим в добро състояние.

цена

Абонаментни планове

Цената на абонаментната компютърна поддръжка се определя от услугите, които искате да ползвате, броя на компютърните станции, наличието на сървъри и други специфики.

За да предложим най-доброто ценово решение на нашите клиенти, цените за абонаментна поддръжка се договарят допълнително.

Предлагаме и инцидентна компютърна поддръжка, при която заплащането е на час. Ползваме софтуер за отчитане на времето, през което сме ангажирани с Вашия софтуерен или хардуерен проблем. Това ни гарантира прецизност при ценообразуването и коректно обслужване.

С какво да Ви помогнем?

споделете вашата идея и ние ще се свържем с вас

  Открий ни в София!във Варна!в Лондон!

  ул. Михаил Тенев 12, етаж 6,
  офис 23, 1784, гр. София

  ул. Дружба 24, офис 4
  9000 гр. Варна

  Flat 12, Woodland court, 12 Penn hill avenue, Poole, BH14 9LZ