Touchpoint Logo dark grey

ИТ консултантски услуги

В Тъчпойнт работи екип от специалисти в областта на бизнес планирането и ИТ стратегиите, който помага на клиентите да увеличат до максимална степен стойността от технологичните инвестиции.

Консултираме!

Ако вашият бизнес расте и се развива, неизбежно и Вашата IT стратегия трябва да се развива с него. А Тъчпойнт ще ви консултира именно при вземането на инвестиционни решения в областта на информационните технологии, за да извлечете максимална възвращаемост от своята инвестиция.

Каква техника да поръчате, какво оборудване да изберете, кой софтуерен продукт ще е най-подходящ за вашите служители, в каква насока да поведете вашата ИТ политика и как да засилите вашата ИТ сигурност.

Ние не само ще ви препоръчаме най-доброто решение, но след това и умело ще го управляваме.

it-consultantski-uslugi-2.webp
it-consultantski-uslugi-2.webp
ИЗБОР НА ХАРДУЕР

Независимо дали имате нужда от нов лаптоп за ежедневната ви работа или търсите цялостно решение за ИТ оборудването в офиса или производственото ви предприятие, екипът на TouchPoint ще ви консултира и ще оферира най-доброто на пазара спрямо зададения бюджет.

ВНЕДРЯВАНЕ НА СОФТУЕР

Имате идея за внедряване на нов софтуер, необходим за процеса на работа, но не сте наясно със стъпките, през които трябва да минете, за да заработи всичко безпроблемно? Ние сме насреща, за да ви помогнем да изберете най-доброто софтуерно решение за вашия бизнес.

ИТ МЕНИДЖМЪНТ

Изготвяме цялостна ИТ стратегия за вас. За нас добрата ИТ инфраструктура е балансирано съчетание от топология, функционалност и сигурност, които да гарантират надежден обмен на информация и безпроблемна работна среда на компанията.

 • Разполагаме с натрупан опит и знания, имаме свежи идеи и ги споделяме с клиентите си.
 • Стараем се да следим всички нови тенденции в информационните технологии и да предлагаме на клиентите си най-доброто и най-актуалното за момента. 
 • Водим постоянна комуникация с клиентите си, обсъждаме техните желания и нашите идеи, за да останат удовлетворени от работата ни. 
С какво да Ви помогнем?

споделете вашата идея и ние ще се свържем с вас

  Открий ни в София!във Варна!в Лондон!

  бул. Черни връх 57, Energy Tower,
  етаж 7, 1407, гр. София

  ул. Прилеп 173, Бизнес център BeeGarden,
  офис 20, 9000, гр. Варна

  Flat 12, Woodland court, 12 Penn hill avenue, Poole, BH14 9LZ