Touchpoint Logo dark grey

Интеграции

Предлагаме безупречна интеграция на вашия уебсайт с необходимите приложения или софтуер за правилното функциониране на бизнеса ви.

Custom интеграция за уебсайт

TouchPoint разработва персонализирани интеграции за уебсайтове съобразно нуждите на бизнеса, неговите търговски или маркетингови цели. Интеграцията позволява свързването на уебсайт с друг софтуер, приложение или система, като по този начин става възможна обмяната на информация и актуализирането на данни. Всяка интеграция е различна и в повечето случаи изисква погледа на квалифициран програмист с персонализиран подход спрямо спецификата на случая. В лицето на TouchPoint ще разполагате с доверен партньор, който ще направи реална оценка за най-подходящата интеграция, от която да се възползвате.

За да бъде един уебсайт функционален, особено когато става въпрос за онлайн магазин, са необходими редица интеграции с външни приложения и софтуери. Те съдействат за правилното изпълнение на целия процес при покупка на продукт – от поръчката, през изчисляването на крайна цена с доставка, разплащането, обработката и финалното получаване на желания артикул.

Data
Data
ИЗРАБОТКА НА ИНТЕГРИРАНО РЕШЕНИЕ

Ще проектираме интеграция, която ще ви позволи да управлявате по-добре работните процеси на вашия бизнес. Ще ви предложим къстъм решение, с което ще улесним не само вашата работа и тази на вашите служители, но и на клиентите, които взаимодействат с уебсайта ви.

ПОДДРЪЖКА

Предлагаме поддръжка на осъществената интеграция, която може да бъде абонаментна или инцидентна в зависимост от желанието на клиента. С нас ще получите сигурност и надеждно възстановяване на функционалностите.

ЗАЩИТА

Защитете вашия уебсайт и интеграции с нашата комплексна услуга от мерки, които ще предприемем при хакерски атаки или сривове. Защитата е последователен процес от стъпки и правила, които прилагаме с цел превенция и устойчивост на уебсайта.

Data
НАШИТЕ УСЛУГИ:

Съобразно нуждите на вашия бизнес ще изготвим интеграция на:

 • виртуален ПОС терминал за разплащане;
 • складов софтуер за актуализиране на стокови наличности;
 • куриерски приложения за доставка като Еконт, Спиди и др.;
 • друг тип трансфер на данни.
С какво да Ви помогнем?

споделете вашата идея и ние ще се свържем с вас

  Открий ни в София!във Варна!в Лондон!

  бул. Черни връх 57, Energy Tower,
  етаж 7, 1407, гр. София

  ул. Прилеп 173, Бизнес център BeeGarden,
  офис 20, 9000, гр. Варна

  Flat 12, Woodland court, 12 Penn hill avenue, Poole, BH14 9LZ