ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН

С добър графичен дизайн и качествен печат вие може да постигнете отлично първо впечатление пред вашите клиенти.
Бъдете уникални, демонстрирайте стил, покажете отношение към детайла.
Той е важен!

Детайлите са важни!

Рекламните материали допълват изграждането на цялостния ви корпоративен имидж и никак не са за пренебрегване. Професионално изготвената им визия, в комбинация с тази на уеб сайта ви, гарантират запомнящо и впечатляващо представяне на вашата компания навсякъде. 

otdalechen-dostyp-2.webp
otdalechen-dostyp-2.webp

Изключително важно е визията на рекламните материали да е в съчетание с тази на уеб страницата ви, да има същото звучене и излъчване. По този начин компанията ви ще има изградена единна визия, която ще допринесе за правилното ви позициониране на пазара и привличането на правилните клиенти.

Нашите специалисти са наясно с това и отдават голямо значение на спецификите, касаещи позиционирането на всеки бизнес и знаят, че различните клиенти реагират на различни графични послания.

Маркетинговите кампании офлайн са толкова важни, колкото и представянето на фирмата ви онлайн. Значимостта на принт дизайна идва точно от това, че той е навсякъде. От визитни картички, през флаери, брошури, каталози, банери, оферти, бланки и т.н. – нашите креативни дизайнери ще работят с вас и за вас до постигането на забележителни и впечатляващи продукти.

РЕКЛАМНИ МАТЕРИАЛИ

Принт материалите никога не излизат от мода. Направете впечатление на вашите клиенти със стилен дизайн, включващ бранд идентичност и впечатляваща изработка.

БРАНД ИДЕНТИЧНОСТ

Каква е вашата мисия?
Изразете я чрез собствена бранд идентичност, която ще води до разпознаваемост, лоялност към бранда ви, предпочитания, висока степен на доверие и добра финансова възвръщаемост. Тя помага на фирмата да покаже на клиентите и на пазара какъв тип организация сте.

UX/UI ДИЗАЙН

И двете имат професионална роля в това да се създаде идеален, балансиран продукт. UX и UI дизайнерите се интересуват от удобството на потребителите и създават идеалния уебсайт, като го правят практичен и естетичен.

otdalechen dostyp 3
Нашите услуги

Изготвяне на:

 • дизайн или редизайн на фирмено лого;
 • дизайн на фирмени бланки и визитки;
 • дизайн на брошури, флаери, дипляни;
 • дизайн на календари, планери и папки;
 • дизайн на ваучери;
 • дизайн на постери, плакати и банери;
 • дизайн на фирмени презентации;
 • дизайн на продуктови презентации, каталози.

Вашият проект е уникален и важен за нас!

За да можем да предложим най-подходящото решение и да изпратим точна оферта, моля попълнете нашия въпросник.

  Последните ни проекти

  На всеки проект отделяме нужното внимание, качество и лично отношение. За нас е важно клиентите ни да знаят, че ще получат най-добрата услуга с най- доброто съотношение цена-качество.

  С какво да Ви помогнем?

  споделете вашата идея и ние ще се свържем с вас

   Открий ни в София!във Варна!в Лондон!

   бул. Черни връх 57, Energy Tower,
   етаж 7, 1407, гр. София

   ул. Дружба 24, офис 4
   9000 гр. Варна

   Flat 12, Woodland court, 12 Penn hill avenue, Poole, BH14 9LZ