ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН

С добър графичен дизайн и качествен печат вие може да постигнете отлично първо впечатление пред вашите клиенти.
Бъдете уникални, демонстрирайте стил, покажете отношение към детайла.
Той е важен!

Детайлите са важни!

Рекламните материали допълват изграждането на цялостния ви корпоративен имидж и никак не са за пренебрегване. Професионално изготвената им визия, в комбинация с тази на уеб сайта ви, гарантират запомнящо и впечатляващо представяне на вашата компания навсякъде. 

otdalechen-dostyp-2.webp
otdalechen-dostyp-2.webp

Изключително важно е визията на рекламните материали да е в съчетание с тази на уеб страницата ви, да има същото звучене и излъчване. По този начин компанията ви ще има изградена единна визия, която ще допринесе за правилното ви позициониране на пазара и привличането на правилните клиенти.

Нашите специалисти са наясно с това и отдават голямо значение на спецификите, касаещи позиционирането на всеки бизнес и знаят, че различните клиенти реагират на различни графични послания.

Маркетинговите кампании офлайн са толкова важни, колкото и представянето на фирмата ви онлайн. Значимостта на принт дизайна идва точно от това, че той е навсякъде. От визитни картички, през флаери, брошури, каталози, банери, оферти, бланки и т.н. – нашите креативни дизайнери ще работят с вас и за вас до постигането на забележителни и впечатляващи продукти.

РЕКЛАМНИ МАТЕРИАЛИ

Принт материалите никога не излизат от мода. Направете впечатление на вашите клиенти със стилен дизайн, включващ бранд идентичност и впечатляваща изработка.

БРАНД ИДЕНТИЧНОСТ

Каква е вашата мисия?
Изразете я чрез собствена бранд идентичност, която ще води до разпознаваемост, лоялност към бранда ви, предпочитания, висока степен на доверие и добра финансова възвръщаемост. Тя помага на фирмата да покаже на клиентите и на пазара какъв тип организация сте.

UX/UI ДИЗАЙН

И двете имат професионална роля в това да се създаде идеален, балансиран продукт. UX и UI дизайнерите се интересуват от удобството на потребителите и създават идеалния уебсайт, като го правят практичен и естетичен.

Нашите услуги

Изготвяне на:

 • дизайн или редизайн на фирмено лого;
 • дизайн на фирмени бланки и визитки;
 • дизайн на брошури, флаери, дипляни;
 • дизайн на календари, планери и папки;
 • дизайн на ваучери;
 • дизайн на постери, плакати и банери;
 • дизайн на фирмени презентации;
 • дизайн на продуктови презентации, каталози.

Вашият проект е уникален и важен за нас!

За да можем да предложим най-подходящото решение и да изпратим точна оферта, моля попълнете нашия въпросник.

  Последните ни проекти

  На всеки проект отделяме нужното внимание, качество и лично отношение. За нас е важно клиентите ни да знаят, че ще получат най-добрата услуга с най- доброто съотношение цена-качество.

  С какво да Ви помогнем?

  споделете вашата идея и ние ще се свържем с вас

   Открий ни в София!във Варна!в Лондон!

   бул. Черни връх 57, Energy Tower,
   етаж 7, 1407, гр. София

   ул. Прилеп 173, Бизнес център BeeGarden,
   офис 20, 9000, гр. Варна

   Flat 12, Woodland court, 12 Penn hill avenue, Poole, BH14 9LZ