Touchpoint Logo dark grey

Сградна автоматизация

Днес е немислимо да се изгради сграда без тя да е ориентирана към бъдещето
чрез система за автоматизация и управление.

Иновативните технологии позволяват дистанционно управление и програмиране на всички функции в сграда – било то производствена, жилищна или офис сграда.

Сградната автоматизация е централизирана система за контрол на отоплението, вентилацията, осветлението, и контрол потреблението на енергия с цел оптимизиране на разходите. 

depositphotos_72351067_l.webp
depositphotos_72351067_l.webp

Хотелски решения

Сигурността, комфортът и удобството са най-важното, коeто клиентите очакват във всеки хотел. Изграждането на система за автоматизация в един съвременен хотел се превръща все повече в нещо необходимо и задължително. Предлагаме изграждане на цялостни решения за управление на осветлението, климата, контрола на достъп и сигурността за хотели, балнео и СПА комплекси.

Обществени и офис сгради

Инсталирането на системи за сградна автоматизация в обществени и офис сгради допринася за намаляване на разходите по поддръжка, оптимизирането рутинните дейности на персонала и подобряване условията за работа и обитаване.

ПPОЕКТИРАНЕ

Процесът на проектирането на системи за сградна автоматизация е основата за изграждането на интегрирана платформа за управление на процесите. Нашата цел е да ви предложим цялостен проект – от първоначалната идея до последния технически детайл.

ОКАБЕЛЯВАНЕ И ИНСТАЛИРАНЕ НА КОМПОНЕНТИТЕ

При изграждането на системите се ръководим от най-новите тенденции и технологии. Използваме иновативни продукти и системни компоненти.

ПРОГРАМИРАНЕ И ПОДДРЪЖКА

На този етап създаваме сценарии, обучаваме клиентите за работа и поддръжаме системата.

Решения

Общи части и озеленяване

Умни сензори и датчици, използвани за намаляване на енергийното потребление в общите части, е икономично и практично решение, което увеличава експлоатационния период на сградата и спестява разходи.

 • Автоматична напоителна система;
 • Сензори и датчици за присъствие и осветеност;
 • Автоматично включване и изключване на входни светлини.
С какво да Ви помогнем?

споделете вашата идея и ние ще се свържем с вас

  Открий ни в София!във Варна!в Лондон!

  бул. Черни връх 57, Energy Tower,
  етаж 7, 1407, гр. София

  ул. Прилеп 173, Бизнес център BeeGarden,
  офис 20, 9000, гр. Варна

  Flat 12, Woodland court, 12 Penn hill avenue, Poole, BH14 9LZ