Сградна автоматизация

Днес е немислимо да се изгради сграда без тя да е ориентирана към бъдещето
чрез система за автоматизация и управление.

Иновативните технологии позволяват дистанционно управление и програмиране на всички функции в сграда – било то производствена, жилищна или офис сграда.

Сградната автоматизация е централизирана система за контрол на отоплението, вентилацията, осветлението, и контрол потреблението на енергия с цел оптимизиране на разходите. 

depositphotos_72351067_l.webp
depositphotos_72351067_l.webp

Хотелски решения

Сигурността, комфортът и удобството са най-важното, коeто клиентите очакват във всеки хотел. Изграждането на система за автоматизация в един съвременен хотел се превръща все повече в нещо необходимо и задължително. Предлагаме изграждане на цялостни решения за управление на осветлението, климата, контрола на достъп и сигурността за хотели, балнео и СПА комплекси.

Обществени и офис сгради

Инсталирането на системи за сградна автоматизация в обществени и офис сгради допринася за намаляване на разходите по поддръжка, оптимизирането рутинните дейности на персонала и подобряване условията за работа и обитаване.

ПPОЕКТИРАНЕ

Процесът на проектирането на системи за сградна автоматизация е основата за изграждането на интегрирана платформа за управление на процесите. Нашата цел е да ви предложим цялостен проект – от първоначалната идея до последния технически детайл.

ОКАБЕЛЯВАНЕ И ИНСТАЛИРАНЕ НА КОМПОНЕНТИТЕ

При изграждането на системите се ръководим от най-новите тенденции и технологии. Използваме иновативни продукти и системни компоненти.

ПРОГРАМИРАНЕ И ПОДДРЪЖКА

На този етап създаваме сценарии, обучаваме клиентите за работа и поддръжаме системата.

Решения

Общи части и озеленяване

Умни сензори и датчици, използвани за намаляване на енергийното потребление в общите части, е икономично и практично решение, което увеличава експлоатационния период на сградата и спестява разходи.

 • Автоматична напоителна система;
 • Сензори и датчици за присъствие и осветеност;
 • Автоматично включване и изключване на входни светлини.
С какво да Ви помогнем?

споделете вашата идея и ние ще се свържем с вас

  Открий ни в София!във Варна!в Лондон!

  ул. Михаил Тенев 12, етаж 6,
  офис 23, 1784, гр. София

  ул. Дружба 24, офис 4
  9000 гр. Варна

  Flat 12, Woodland court, 12 Penn hill avenue, Poole, BH14 9LZ