Телефонни централи

Телефонни централи от водещи производители с гаранционна и извънгаранционна поддръжка.

Предлагаме качествени телефонни централи, които ще ви гарантират безпроблемни и евтини комуникации. Посредством VOIP технологията вие ще бъдете свързани с цял свят, при това на изключително благоприятна за вас цена.

Ние ще ви консултираме при избора на подходящата за вас телефонна централа, ще ви предложим да я закупите от нас на преференциална цена и ще я поддържаме след това.

Поддръжката на телефонни централи може да бъде на месечен или годишен абонамент. За да имате спокойствието, че всички Ваши клиенти ще бъдат във връзка с Вас, може да се доверите на нашия екип.

Поддръжката на телефонните централи, която TouchPoint предлага, е както за закупено и инсталирано  от нас оборудване, така и за клиенти, които са се обърнали към нас след покупката.

depositphotos_21814101-stock-photo-telephone-keypad-detail-1.jpeg
depositphotos_21814101-stock-photo-telephone-keypad-detail-1.jpeg

Поддръжка на телефонни централи

Поддръжката на телефонни централи на месечен и годишен абонамент. За да имате спокойствието, че всички Ваши клиенти ще бъдат винаги във връзка с Вас. Поддръжката на телефонните централи, която TouchPoint предлага е както за закупено и инсталирано оборудване от нас, така и за клиети които са ни намерили в последствие. Поддръжката включва:
Продажба

Работим в партньорство с всички доставчици на телефонни централи, като преди да ви продадем телефонна централа, задължително ще ви консултираме и ще ви помогнем с избора.

Поддръжка

Препрограмираме, разширяваме, проверяваме, подменяме неработещи телефонни станции при необходимост.

Сервиз

Осъществяваме ремонтни дейности на телефонни централи при подадена заявка от страна на клиента. Сервизирането може да бъде извършено на място в офиса на клиента или в сервизната база на TouchPoint.

Марки

Предлагаме VOIP централи от:

 • Cisco;
 • Grandstream;
 • Akuvox;
 • Bicom Systems;
 • Clarity;
 • ClearOne;
 • CyberData;
 • Jabra;
 • Mitel;
 • Motorola;
 • Netgear.

Често задавани въпроси

VoIP използва съвременните IT технологии, като с помощта на интернет осигурява висококачествени гласови комуникации. Това е телефонна система, която работи през интернет мрежата.

VoIP оказва минимално натоварване върху Вашия интернет. Екипът ни ще направи необходимите диагностики за установяване на скоростите на интернета в рамките на нормалното работно време във Вашия офис, за да определим точното въздействие на VoIP разговорите върху Вашата интернет връзка.

VoIP системите са лесни за настройка и поддръжка. Те ще могат да Ви бъдат полезни при наемане на нови хора, за да добавяте лесно или да прехвърляте телефонни номера. Има опции за конферентна връзка, изпращане на съобщения и други функционалности.

Цената за изграждане на телефонна централа зависи от броя телефонни устройства, които са регистрирани към нея. Ще предложим най-подходящия вариант за тип VoIP централа в зависимост от нуждите на Вашия бизнес.

С какво да Ви помогнем?

споделете вашата идея и ние ще се свържем с вас

  Открий ни в София!във Варна!в Лондон!

  бул. Черни връх 57, Energy Tower,
  етаж 7, 1407, гр. София

  ул. Прилеп 173, Бизнес център BeeGarden,
  офис 20, 9000, гр. Варна

  Flat 12, Woodland court, 12 Penn hill avenue, Poole, BH14 9LZ