TikTok МАРКЕТИНГ

Силата на TikTok за бизнеса

TikTok се превърна в една от най-бързо развиващите се социални медийни платформи в света. Комбинацията от кратко видео съдържание, лесни за използване инструменти за създаване на съдържание и глобална аудитория, платформата предлага множество възможности за вашия бизнес.

TikTok не е само за млади хора, забавни танци и скечове. Платформата е подходяща за всякакъв тип потребители, включително и вие, собствениците на бизнес. Именно вие можете да използвате платформата, за да покажете кои сте в действителност, кое ви различава от конкуренцията, да се свържете по различен и вълнуващ начин с потребителите.

Ключови предимства на TikTok

За да бъдем още по-убедителни, ще ви кажем, че съдържанието, което се качва в TikTok, има над 4 пъти по-високо ниво на ангажираност от това, което се публикува във втората по ангажираност социална мрежа – Instagram.

Също така конкуренцията е значително по-слаба отколкото в останалите медийни платформи като Facebook – само 18% от бизнесите по света използват TikTok, за да промотират продуктите и услугите си. Въпреки че нямаме точни данни за България, процентът със сигурност ще бъде значително по-малък.

Нашите Постижения

3110 последователи
85.4К харесвания
5 VIRAL видеа - 100К+ гледания,
като най-гледаното има 400К+ гледания

Като пример за големия потенциал на платформата ще дадем профила на един от нашите клиенти – JoyTaxi. Профилът е създаден през март 2023.

JoyTaxi Stats
Ние от TouchPoint постигнахме

142% увеличение в поръчките на таксита през юли 2023 спрямо юли 2022.

Ключови показатели

Средно представяне на видео:

 • Гледаемост – 42К
 • Харесвания – 1К

 • Коментари – 15 

 • Споделяния – 130

Органично представяне на профила на JoyTaxi за последните 6 месеца

0M
Обща гледаемост
0M
Достигнати потребители
0K
Харесвания
0K
Споделяния
0K
Коментари
TikTok Маркетинг

Как го постигаме?

 • Създаваме видеа, които привличат вниманието, разпалват любопиството и предизвикваме потребителите да се ангажират със съдържанието чрез въпроси в коментарите, обратна връзка и споделяния. 
 • Избираме ключови послания, пряко свързани с дейността и предимствата пред конкуренцията на компанията, и изграждаме предварителни сценарии спрямо тях.
 • Използваме професионална техника за видеозаснемане и звукозапис. 
 • Следим непрекъснато промените в алгоритъма на платформата и адаптираме съдържанието спрямо тях.

 

Няма значение дали сте софтуерна компания, производствена фирма, онлайн магазин или будка за дюнери – с правилната стратегия, съдържание и креативност, ще успеете да достигнете до повече потребители, да увеличите продажбите си, да покажете истинската страна на бизнеса ви и да сте в крак с динамичния онлайн свят.

Станете част от света на TikTok Marketing с TouchPoint

В TouchPoint не просто се придържаме към тенденциите и промените в дигиталния маркетинг и отделните платформи, ние непрестанно усъвършенстваме опита си, креативността и по този начин постигаме резултати на нашите клиенти.

Ние не само помагаме на фирмите да станат viral в TikTok, но и превръщаме представянето им в платформата във видими бизнес резултати – от повишена осведоменост за бранда до генериране на нови потенциални клиенти и стабилни партньорства. 

Вземете си освежаваща почивка от обичайните, по-официални бизнес платформи – станете част от света на TikTok Marketing. Свържете се с нас и ние ще изградим индивидуален план за вашето професионално бъдеще в платформата спрямо нуждите и целите на бизнеса ви. 

С какво да Ви помогнем?

споделете вашата идея и ние ще се свържем с вас

  Открий ни в София!във Варна!в Лондон!

  бул. Черни връх 57, Energy Tower,
  етаж 7, 1407, гр. София

  ул. Прилеп 173, Бизнес център BeeGarden,
  офис 20, 9000, гр. Варна

  Flat 12, Woodland court, 12 Penn hill avenue, Poole, BH14 9LZ