Touchpoint Logo dark grey

TikTok МАРКЕТИНГ

Силата на TikTok за бизнеса

TikTok се превърна в една от най-бързо развиващите се социални медийни платформи в света. Комбинацията от кратко видео съдържание, лесни за използване инструменти за създаване на съдържание и глобална аудитория, платформата предлага множество възможности за вашия бизнес.

TikTok не е само за млади хора, забавни танци и скечове. Платформата е подходяща за всякакъв тип потребители, включително и вие, собствениците на бизнес. Именно вие можете да използвате платформата, за да покажете кои сте в действителност, кое ви различава от конкуренцията, да се свържете по различен и вълнуващ начин с потребителите.

Ключови предимства на TikTok

За да бъдем още по-убедителни, ще ви кажем, че съдържанието, което се качва в TikTok, има над 4 пъти по-високо ниво на ангажираност от това, което се публикува във втората по ангажираност социална мрежа – Instagram.

Също така конкуренцията е значително по-слаба отколкото в останалите медийни платформи като Facebook – само 18% от бизнесите по света използват TikTok, за да промотират продуктите и услугите си. Въпреки че нямаме точни данни за България, процентът със сигурност ще бъде значително по-малък.

Нашите Постижения

3110 последователи
85.4К харесвания
5 VIRAL видеа - 100К+ гледания,
като най-гледаното има 400К+ гледания

Като пример за големия потенциал на платформата ще дадем профила на един от нашите клиенти – JoyTaxi. Профилът е създаден през март 2023.

JoyTaxi Stats
Ние от TouchPoint постигнахме

142% увеличение в поръчките на таксита през юли 2023 спрямо юли 2022.

Ключови показатели

Средно представяне на видео:

 • Гледаемост – 42К
 • Харесвания – 1К

 • Коментари – 15 

 • Споделяния – 130

Органично представяне на профила на JoyTaxi за последните 6 месеца

0M
Обща гледаемост
0M
Достигнати потребители
0K
Харесвания
0K
Споделяния
0K
Коментари
TikTok Маркетинг

Как го постигаме?

 • Създаваме видеа, които привличат вниманието, разпалват любопиството и предизвикваме потребителите да се ангажират със съдържанието чрез въпроси в коментарите, обратна връзка и споделяния. 
 • Избираме ключови послания, пряко свързани с дейността и предимствата пред конкуренцията на компанията, и изграждаме предварителни сценарии спрямо тях.
 • Използваме професионална техника за видеозаснемане и звукозапис. 
 • Следим непрекъснато промените в алгоритъма на платформата и адаптираме съдържанието спрямо тях.

 

Няма значение дали сте софтуерна компания, производствена фирма, онлайн магазин или будка за дюнери – с правилната стратегия, съдържание и креативност, ще успеете да достигнете до повече потребители, да увеличите продажбите си, да покажете истинската страна на бизнеса ви и да сте в крак с динамичния онлайн свят.

Станете част от света на TikTok Marketing с TouchPoint

В TouchPoint не просто се придържаме към тенденциите и промените в дигиталния маркетинг и отделните платформи, ние непрестанно усъвършенстваме опита си, креативността и по този начин постигаме резултати на нашите клиенти.

Ние не само помагаме на фирмите да станат viral в TikTok, но и превръщаме представянето им в платформата във видими бизнес резултати – от повишена осведоменост за бранда до генериране на нови потенциални клиенти и стабилни партньорства. 

Вземете си освежаваща почивка от обичайните, по-официални бизнес платформи – станете част от света на TikTok Marketing. Свържете се с нас и ние ще изградим индивидуален план за вашето професионално бъдеще в платформата спрямо нуждите и целите на бизнеса ви. 

С какво да Ви помогнем?

споделете вашата идея и ние ще се свържем с вас

  Открий ни в София!във Варна!в Лондон!

  бул. Черни връх 57, Energy Tower,
  етаж 7, 1407, гр. София

  ул. Дружба 24, офис 4
  9000 гр. Варна

  Flat 12, Woodland court, 12 Penn hill avenue, Poole, BH14 9LZ