Изработка на МОБИЛНИ приложения

Разработваме приложения на Android и iOS за смартфон и таблет като цялостно решение в полза на вашия бизнес.

Интерактивно и интуитивно мобилно приложение

В света на интернет технологиите наличието на уебсайт невинаги е достатъчно, за да се достигне до потенциалните клиенти. Голяма част от мобилния трафик преминава през приложения, които улесняват потребителското преживяване. Екипът на TouchPoint предлага качествена изработка на мобилни приложения за Android и iOS, с помощта на които ще издигнете общуването с вашата целева аудитория на ново ниво.

Ще ви съдействаме при изработката на приложения от различен тип – образователни, търговски, туристически, игрови, със здравна цел и др. Ще се погрижим приложението да изглежда безупречно на различни типове мобилни устройства и резолюции.

Social media
Social media
UX/UI ДИЗАЙН

Ще изработим дизайн на приложението, който ще предостави уникално потребителско преживяване, безпроблемна навигация и запомнящ се интерфейс. По този начин вашето бизнес приложение ще притежава функционалност и естетика, които ще ви спечелят висока ангажираност от страна на потребителите и потенциалните ви клиенти.

РАЗРАБОТКА НА ANDROID & IOS

Ще разработим приложението на Android и/или iOS съобразно предпочитанието на клиента и предпочитаната система от неговата целева аудитория. Ще създадем необходимите функционалности, заложени по план в приложението и ще проведем щателни тестове за неговото представяне.

ПОДДРЪЖКА

Възползвайте се от надеждна поддръжка на готовото приложение, за да бъдете в крак с промените при Android и iOS, както и за да избегнете евентуални сривове в неговата работа. Предлагаме абонаментна или инцидентна поддръжка в зависимост от вашите нужди.

Social media
нашите услуги:

Заявете изработка на мобилно приложение при нас и ще получите:

 • безплатно консултиране;
 • изготвяне на цялостна концепция и проект;
 • дизайн и изработка;
 • мониторинг и тестване;
 • поддръжка и защита.
С какво да Ви помогнем?

споделете вашата идея и ние ще се свържем с вас

  Открий ни в София!във Варна!в Лондон!

  бул. Черни връх 57, Energy Tower,
  етаж 7, 1407, гр. София

  ул. Прилеп 173, Бизнес център BeeGarden,
  офис 20, 9000, гр. Варна

  Flat 12, Woodland court, 12 Penn hill avenue, Poole, BH14 9LZ