Изработка на приложения

Разработваме приложения на Android и iOS за смартфон и таблет като цялостно решение в полза на вашия бизнес.

Интерактивно и интуитивно мобилно приложение

В света на интернет технологиите наличието на уебсайт невинаги е достатъчно, за да се достигне до потенциалните клиенти. Голяма част от мобилния трафик преминава през приложения, които улесняват потребителското преживяване. Екипът на TouchPoint предлага качествена изработка на мобилни приложения за Android и iOS, с помощта на които ще издигнете общуването с вашата целева аудитория на ново ниво.

Ще ви съдействаме при изработката на приложения от различен тип – образователни, търговски, туристически, игрови, със здравна цел и др. Ще се погрижим приложението да изглежда безупречно на различни типове мобилни устройства и резолюции.

Social media
Social media
UX/UI ДИЗАЙН

Ще изработим дизайн на приложението, който ще предостави уникално потребителско преживяване, безпроблемна навигация и запомнящ се интерфейс. По този начин вашето бизнес приложение ще притежава функционалност и естетика, които ще ви спечелят висока ангажираност от страна на потребителите и потенциалните ви клиенти.

РАЗРАБОТКА НА ANDROID & IOS

Ще разработим приложението на Android и/или iOS съобразно предпочитанието на клиента и предпочитаната система от неговата целева аудитория. Ще създадем необходимите функционалности, заложени по план в приложението и ще проведем щателни тестове за неговото представяне.

ПОДДРЪЖКА

Възползвайте се от надеждна поддръжка на готовото приложение, за да бъдете в крак с промените при Android и iOS, както и за да избегнете евентуални сривове в неговата работа. Предлагаме абонаментна или инцидентна поддръжка в зависимост от вашите нужди.

Social media
нашите услуги:

Заявете изработка на мобилно приложение при нас и ще получите:

 • безплатно консултиране;
 • изготвяне на цялостна концепция и проект;
 • дизайн и изработка;
 • мониторинг и тестване;
 • поддръжка и защита.
С какво да Ви помогнем?

споделете вашата идея и ние ще се свържем с вас

  Открий ни в София!във Варна!в Лондон!

  ул. Михаил Тенев 12, етаж 6,
  офис 23, 1784, гр. София

  ул. Дружба 24, офис 4
  9000 гр. Варна

  Flat 12, Woodland court, 12 Penn hill avenue, Poole, BH14 9LZ