ИЗРАБОТКА НА УЕБСАЙТ

Тъчпойнт предлага не просто уеб дизайн и изработка на сайт. Ние знаем, че вашето онлайн присъствие е от съществено значение и затова предлагаме уеб базирани решения за вашия бизнес, които да са видими и леснодостъпни.

Уебсайт изработка с актуална визия

Тъчпойнт разработва динамични и функционални сайтове – имиджови, презентационни уебсайтове, уеб портали, блогове, електронни магазини, електронни каталози.

Предлагаме гъвкави решения и различни методи за изработка на уебсайт според нуждите и бюджета на всеки клиент.

Смятаме, че всеки сайт през 2022г. трябва на първо място да изпълнява бизнес целите на клиента.

За нас добре изработеният уеб сайт е балансирано съчетание от визия, функционалност и навигация, които подчертават корпоративната идентичност и спомагат популяризирането на фирмата в уеб мрежата, както и по-доброто SEO ранкиране в търсачките.

web-design-2.webp
web-design-2.webp

Прецизна изработка на уеб сайт - стилен, модерен и функционален

Предлагаме комплексни web услуги, които се базират на дългогодишния ни опит в IT сферата при изработване на уебсайтове. Ето защо изготвяме персонализирана оферта с цена за изработване на сайт за всеки клиент, която максимално да отговори на нуждите и целите на неговия бизнес. Разгледайте по-долу някои от услугите, които предлагаме:

ИЗРАБОТКА НА ОНЛАЙН МАГАЗИН

Изработване на онлайн магазин, който ще генерира повече поръчки онлайн и ще увеличи възвръщаемостта на инвестициите. Ще интегрираме вашия е-магазин със складова система, ПОС терминал и др., за да работи по възможно най-удобния начин за вашите клиенти. Изработваме онлайн магазин на цени, съобразно бюджета и индивидуалните цели на всеки клиент.

ИЗРАБОТКА НА ФИРМЕН САЙТ

Независимо дали е време за смяна на остарелия фирмен уеб сайт или искате да стартирате нов бизнес с корпоративен сайт, който да представи вашата бранд идентичност - ние сме насреща! Прилагаме най-добрите IT практики при изработката на бизнес уебсайт, като съобразяваме новостите в тенденциите на пазара.

УНИКАЛЕН УЕБ ДИЗАЙН

Изработка на уеб дизайн на сайт, който да представи онлайн вашата компания в най-добрата светлина. Изготвяме персонализирана визия, кореспондираща с корпоративната идентичност на бизнеса. Попитайте ни за оферта за изработка на уеб дизайн на сайт с цена.

Защо да доверите на нас изработката на вашия сайт

С нас получавате не просто уебсайт, а цялостна грижа за вашето бизнес присъствие в онлайн пространството. Новият ви фирмен сайт или онлайн магазин ще изглежда безупречно, като ще се погрижим за неговата индексация в търсачките. Ще предложим и качествена поддръжка и защита от интернет вируси и възможни сривове.

РЕСПОНСИВ ДИЗАЙН НА САЙТ

Responsive дизайнът на сайта позволява гъвкаво приспособяване на web страниците към резолюцията на вашето мобилно устройство. В днешно време е задължително сайтът ви да има мобилна версия. Всички сайтове, които TouchPoint изработва, са с респонсив дизайн.

ПОДДРЪЖКА НА УЕБ САЙТ

Работещият уебсайт е сайт, който е поддържан, сигурен, надежден, а информацията в него е актуална. Поддръжката на уеб сайтове, която предлагаме, е абонаментна или инцидентна в зависимост от необходимостта ви от редовна актуализация или въвеждане на ново съдържание, снимки и графични елементи на сайта.

ЗАЩИТА НА УЕБ САЙТ

Защитата на уеб сайта е съвкупността от мерки, които ще предприемем, за да предпазим вашия уебсайт от хакерски атаки и сривове. Това е един продължаващ процес, съвкупност от стъпки и последователни действия, които прилагаме с цел превенция и устойчивост.

Индивидуален подход при всеки проект за създаване на сайт

Нашата цел е да създаваме надеждни, красиви, функционални и оптимизирани уебсайтове. Щастливи сме, когато изработваме уеб сайтове, които носят печалба на клиентите ни.

Един уебсайт трябва да е бърз, с лесна навигация, работещ, продаващ и най-вече откриваем.

Ако Вашият бизнес има нужда от персонализирана интеграция, ние ще намерим най-подходящото решение за вас.

Независимо дали търсите изработка на нов уебсайт или имате нужда от редизайн на стар, дали ви е необходим малък сайт, който само да представи дейността ви или от онлайн магазин за над 100 000 продукта, ние ще предоставим идеално и достъпно решение.

Можем да създадем съдържание, да подберем снимки, за да спестим вашето ценно време при създаването на сайта. Фокусирайте се върху бизнеса си, ние ще го представим онлайн по най-подходящия начин.

Вашият проект за изработка на уеб сайт е уникален и важен за нас!

За да можем да предложим най-подходящото решение за изработка на уеб сайт и да изпратим точна оферта с цени, моля попълнете нашия въпросник.

  Последните ни уеб проекти

  На всеки проект за изработване на фирмен сайт или онлайн магазин отделяме нужното внимание, качество и лично отношение. За нас е важно клиентите ни да знаят, че ще получат най-добрата услуга с най-доброто съотношение цена-качество.

  Често задавани въпроси

  Цената за изработка на нов сайт се определя в зависимост от заданието на клиента. При определянето на крайна цена вземаме предвид колко страници ще съдържа, какви типове страници ще бъдат, ще се изготвя ли интеграция с друга платформа като например складова система и др. Това, което можем да Ви гарантираме, е че ще предложим възможно най-доброто съотношение между цена и качество. Свържете се с нас за изготвяне на оферта!

  При работата с нас могат да възникнат допълнителни разходи, свързани с няколко неща. Ако изберете да закупим домейн и хостинг за Вас, ще приложим допълнителна такса за тяхното заплащане. Ако не разполагате със снимки с авторски права за направата на уеб сайта, ще предложим подходящи за целта стокови изображения, които също се заплащат допълнително. Важно е да знаете, че при начисляването на допълнителни такси винаги работим прозрачно – обсъждаме всичко предварително и след съгласие от страна на клиента купуваме съответния хостинг или стоково изображение.

  Периодът на изработка зависи изцяло от това какъв уеб сайт искате да изработим. Ако е сайт с до 10-20 страници, времето за изработка ще бъде значително по-малко в сравнение с направата на сайт, който съдържа няколко стотин страници. В общия случай корпоративният сайт се изготвя по-бързо в сравнение с онлайн магазините, които могат да съдържат голямо количество продуктови и категорийни страници.

  Определено можем и вече сме го правили за редица клиенти. При редизайн правим предварителен анализ на сайта и оценка за неговите функционалности. Предлагаме на клиента както предложение за по-красив уеб дизайн за окото, така и осъвременяване на навигацията с цел осезаемо по-добро потребителско преживяване при работата със сайта.

  За да функционира правилно, един уебсайт се нуждае и от месечна поддръжка. Дали за обновяване на платформа или функционалност, дали при инцидентно „счупване“ на някоя страница. Ние ще бъдем на линия за вас, ако решите да ни поверите грижата за Вашия уебсайт!

  Открий ни в София!във Варна!в Лондон!

  бул. Черни връх 57, Energy Tower,
  етаж 7, 1407, гр. София

  ул. Прилеп 173, Бизнес център BeeGarden,
  офис 20, 9000, гр. Варна

  Flat 12, Woodland court, 12 Penn hill avenue, Poole, BH14 9LZ