Touchpoint Logo dark grey

отдалечен достъп

Тъчпойнт осигурява отдалечен достъп до вашето работно място, като минимизира рисковете, свързани с това.

Ефективната работа от разстояние е съществена за успеха на бизнеса. Напоследък за много хора е почти немислимо да работят непрекъснато на едно място. Затова осигуряването на възможност за мобилна работа е съществено за фирмите, независимо дали става въпрос за техните търговски представители в движение или за служители, чиито родителски ангажименти налагат гъвкавост и работа от вкъщи. Но осигуряването на такава гъвкавост носи своите рискове.

used-touch-point-depositphotos_47402325_xl-scaled.jpg
used-touch-point-depositphotos_47402325_xl-scaled.jpg
Отдалечен VPN достъп

Осигурете си криптиран, надежден достъп до вътрешната мрежа на фирмата чрез изграждане на виртуална частна мрежа (VPN). Работата от разстояние вече е стандарт. Ние може да я направим ефективна, надеждна и сигурна.

Поддръжка на хардуер

Като използвате нашите услуги, вие получавате експресна помощ при възникнали хардуерни проблеми. Предлагаме гаранционен и извънгаранционен сервиз на вашето ИТ оборудване.

Поддръжка на софтуер

Поддържаме в изправност и решаваме вашите проблеми с операционната система, инсталирана на вашето устройство. Обновяваме всички програми и приложения и ги държим в добро състояние.

Anydesk

TouchPoint e единственият и официален представител на AnyDesk за България.

AnyDesk e софтуер зa oтдaлeчeн дocтъп с мнoгo бъpзa вpъзĸa и удобно администриране.

Убедете се в предимствата му и се обърнете към екипа на TouchPoint, ако имате нужда от закупуване на лицензи за вашите професионални цели.

Anydesk on laptop
поддръжка

Тъчпойнт осигурява отдалечен достъп до вашето работно място като минимизира рисковете, свързани с това. Осигуряваме непрекъсваемост на работата от разстояние, а това подобрява продуктивността на служителите и печалбите за компанията.

С какво да Ви помогнем?

споделете вашата идея и ние ще се свържем с вас

  Открий ни в София!във Варна!в Лондон!

  бул. Черни връх 57, Energy Tower,
  етаж 7, 1407, гр. София

  ул. Прилеп 173, Бизнес център BeeGarden,
  офис 20, 9000, гр. Варна

  Flat 12, Woodland court, 12 Penn hill avenue, Poole, BH14 9LZ