отдалечен достъп

Тъчпойнт осигурява отдалечен достъп до вашето работно място, като минимизира рисковете, свързани с това.

Ефективната работа от разстояние е съществена за успеха на бизнеса. Напоследък за много хора е почти немислимо да работят непрекъснато на едно място. Затова осигуряването на възможност за мобилна работа е съществено за фирмите, независимо дали става въпрос за техните търговски представители в движение или за служители, чиито родителски ангажименти налагат гъвкавост и работа от вкъщи. Но осигуряването на такава гъвкавост носи своите рискове.

used-touch-point-depositphotos_47402325_xl-scaled.jpg
used-touch-point-depositphotos_47402325_xl-scaled.jpg
Отдалечен VPN достъп

Осигурете си криптиран, надежден достъп до вътрешната мрежа на фирмата чрез изграждане на виртуална частна мрежа (VPN). Работата от разстояние вече е стандарт. Ние може да я направим ефективна, надеждна и сигурна.

Поддръжка на хардуер

Като използвате нашите услуги, вие получавате експресна помощ при възникнали хардуерни проблеми. Предлагаме гаранционен и извънгаранционен сервиз на вашето ИТ оборудване.

Поддръжка на софтуер

Поддържаме в изправност и решаваме вашите проблеми с операционната система, инсталирана на вашето устройство. Обновяваме всички програми и приложения и ги държим в добро състояние.

Anydesk

TouchPoint e единственият и официален представител на AnyDesk за България.

AnyDesk e софтуер зa oтдaлeчeн дocтъп с мнoгo бъpзa вpъзĸa и удобно администриране.

Убедете се в предимствата му и се обърнете към екипа на TouchPoint, ако имате нужда от закупуване на лицензи за вашите професионални цели.

поддръжка

Тъчпойнт осигурява отдалечен достъп до вашето работно място като минимизира рисковете, свързани с това. Осигуряваме непрекъсваемост на работата от разстояние, а това подобрява продуктивността на служителите и печалбите за компанията.

С какво да Ви помогнем?

споделете вашата идея и ние ще се свържем с вас

  Открий ни в София!във Варна!в Лондон!

  ул. Михаил Тенев 12, етаж 6,
  офис 23, 1784, гр. София

  ул. Дружба 24, офис 4
  9000 гр. Варна

  Flat 12, Woodland court, 12 Penn hill avenue, Poole, BH14 9LZ