UX/UI дизайн от TouchPoint

Създаване на Изключително Дигитално Преживяване

В TouchPoint вярваме, че създавайки дигитално съдържание, което кореспондира с потребителите и допринася за успеха на бизнеса. Нашите услуги за UX/UI дизайн са адаптирани да отговарят на уникалните нужди на вашия бизнес, като гарантираме, че всяко взаимодействие на вашите клиенти с вашето дигитално представяне е интуитивно, ангажиращо и запомнящо се.

Нашата Философия: Дизайн, Ориентиран към Потребителя

Разбиране на Вашата Аудитория
В TouchPoint проектирането на дизайна на Вашия уеб сайт започва с едно задълбочено разбиране на вашата аудитория. Провеждаме  изследвания и тестове със специализирани приложения, за да разкрием истинските поведения и нужди на вашите клиенти. Този въведение на работния процес формира основата на нашата стратегия за дизайн, като гарантираме, че предлагаме решения, които са не само визуално привлекателни, но и високо функционални и лесни за използване.

Проектиране за Ангажираност
Фокусираме се върху създаването на интерфейс, който не е само красив, но и лесен за взаимодействие. Нашият екип от опитни дизайнери гарантира, че всеки елемент на дизайна е създаден, за да подобри ангажираността и удовлетворението на потребителите.

ux-ui-planning
ux-ui-planning

Пълноценни Услуги по Дизайн на UX/UI

Интерактивен и
Интуитивен UI Дизайн

Фокусираме се върху създаването на визуално впечатляващ и интерактивен интерфейс. Ние гарантираме, че всеки контакт с потребителя е изработен, за да осигури безпроблемно и приятно преживяване. Така постигаме нашата мисия и философия на работа – перфектност до последния пиксел.

Стратегически
UX Дизайн

Ние надхвърляме естетиката, за да предложим стратегически UX дизайн услуги. Нашият подход включва разбиране на вашите бизнес цели и съгласуване на дизайна с Вас, Вашите очаквания и тези на потенциалните потребители.

Информационна
Архитектура (IA)

Нашите услуги са насочени и разработени така, че да гарантират едно високо ниво на интуитивност и лесна навигация. Ние улесняваме потребителите да намират това, което търсят, като по този начин подобряваме общата употреба на вашия сайт, лендинг страница и приложение.

Нашият Процес:
От Концепция до Реализация

ui-ux-devices
ui-ux-devices
Изследване и Анализ

Нека заедно извървим пътя от концепция до реализация, Стартираме с изследване и анализ на Вашите очаквания. Провеждаме пазарни проучвания, анализ на конкуренцията, за да разберем средата и да идентифицираме възможности за иновации и конкурентност. Винаги целим да надскочим нивото на Вашите конкуренти, а и очакванията за това, което искате да постигнете.

Създаване на Wireframes и Прототипи

Вярваме в силата на визуализацията. Нашият етап създава първоначални проекти и визуализации, wireframes и прототипи, mock up-и и по този начин усъвършенстваме идеите преди те да бъдат напълно разработени.

Разработка и Интеграция на UI

Желаете ли да видите как визията „оживява“ и всеки клик или скрол произвежда вълнуващо потребителско преживяване. Нашият процес на UI разработка гарантира, че всеки елемент е перфектно изработен и интегриран, осигурявайки безпроблемно преживяване на всички платформи и устройства.

Тестване, QA, Корекции

Ние стриктно тестваме всеки дизайн и уеб разработки, за да гарантираме, че те отговарят на най-високите стандарти за употребяемост и удовлетвореност. Този процес ни позволява да усъвършенстваме, подобряваме дизайна, като по този начин гарантираме, че крайният продукт е от най-доброто точно за Вас и Вашия бизнес.

Специализирани Услуги

Дизайн на Мобилни Приложения

Нашите услуги по дизайн за мобилни приложения са насочени както към платформите iOS, така и към Android. Създаваме дизайн, който е не само визуално привлекателен, но също така е оптимизиран за производителност и ангажираност на потребителите.

Дизайн на Уеб Приложения

Ние сме специализирани в дизайна на уеб приложения, които не само са естетически привлекателни, но и високо функционални. Всеки дизайн, изработен от нас е интуитивен, актуален, модерен, като по този начин осигурява консистентно преживяване на всички устройства.

Консултации по UX

За бизнес от всякакъв етап, нашите консултанстки услуги предоставят експертни насоки и подкрепа. Независимо дали се нуждаете от цялостен преглед на дизайна или от целенасочени подобрения, нашият екип е тук, за да помогне.

Свържете се с Нас

Готови ли сте да трансформирате вашето дигитално и онлайн присъствие с изключителен UX/UI дизайн? Свържете се с TouchPoint днес, за да обсъдим вашия проект и да направим първата стъпка към създаването на дитигална трансформация, която радва вашите потребители и допринася за напредъка на вашия бизнес.

Защо да Изберете TouchPoint за Дизайн на UX/UI?

Нашите дизайнери са с години опит и обширни знания Ние сме в крак с най-новите тенденции и технологии, за да предоставяме иновативни дизайнерски решения.

Ние работим в тясно сътрудничество с нашите клиенти през целия процес на дизайна. Вашето мнение и обратна връзка са изключително ценни за нас и ние гарантираме, че вашата визия е в сърцевината на всичко, което правим.

В TouchPoint нашата цел е да създаваме дизайн, който не само изглежда страхотно, но и да дава резултати. Било то увеличаване на ангажираността на потребителите, повишаване на конверсиите или подобряване на възприятието на марката, нашите дизайни са създадени да постигнат вашите бизнес цели.

Разбираме важността на времето в бизнеса. Нашият ефективен и оптимизиран процес гарантира, че вашият проект ще бъде изпълнен навреме, без да се правят компромиси с качеството.

Последните ни уеб проекти

На всеки проект за изработване на фирмен сайт или онлайн магазин отделяме нужното внимание, качество и лично отношение. За нас е важно клиентите ни да знаят, че ще получат най-добрата услуга с най-доброто съотношение цена-качество.

С какво да Ви помогнем?

споделете вашата идея и ние ще се свържем с вас

  Открий ни в София!във Варна!в Лондон!

  бул. Черни връх 57, Energy Tower,
  етаж 7, 1407, гр. София

  ул. Прилеп 173, Бизнес център BeeGarden,
  офис 20, 9000, гр. Варна

  Flat 12, Woodland court, 12 Penn hill avenue, Poole, BH14 9LZ