ИЗРАБОТКА НА УЕБСАЙТОВЕ

Тъчпойнт предлага не просто уеб дизайн. Ние знаем, че вашето онлайн присъствие е от съществено значение и затова предлагаме уеб базирани
решения за вашия бизнес, които да са видими и леснодостъпни.

Актуална визия, необходимата функционалност

Тъчпойнт разработва динамични и функционални интернет страници – имиджови, презентационни уебсайтове, уеб портали, блогове, електронни магазини, електронни каталози.

Предлагаме гъвкави решения и различни методи за разработка според нуждите и бюджета на всеки клиент.

Смятаме, че всяка интернет страница трябва на първо място да изпълнява бизнес целите на клиента.

За нас добрата интернет страница е балансирано съчетание от визия, функционалност и навигация, които подчертават корпоративната идентичност и спомагат популяризирането на фирмата в уеб мрежата, както и по-доброто SEO ранкиране в търсачките.

web-design-2.webp
web-design-2.webp
РЕСПОНСИВ ДИЗАЙН

Респонсив дизайнът на сайта позволява гъвкаво приспособяване на сайта към резолюцията на вашето мобилно устройство. В днешно време е задължително сайтът ви да има мобилна версия. Всички сайтове, които TouchPoint изработва, са с респонсив дизайн.

ПОДДРЪЖКА

Работещият уебсайт е сайт, който е поддържан, сигурен, надежден, а информацията в него е актуална. Поддръжката на уеб сайтове, която предлагаме, е абонаментна или инцидентна в зависимост от необходимостта ви от редовна актуализация или въвеждане на ново съдържание, снимки и графични елементи на сайта.

ЗАЩИТА

Защитата на уеб сайта е съвкупността от мерки, които ще предприемем, за да предпазим вашия уебсайт от хакерски атаки и сривове. Това е един продължаващ процес, съвкупност от стъпки и последователни действия, които прилагаме с цел превенция и устойчивост.

Индивидуален подход

Нашата цел е да създаваме надеждни, красиви, функционални и оптимизирани уебсайтове. Щастливи сме, когато създаваме уеб портали, които носят печалба на клиентите ни.

Един уебсайт трябва да е бърз, с лесна навигация, работещ, продаващ и най-вече откриваем.

Ако Вашият бизнес има нужда от персонализирана интеграция, ние ще намерим най-подходящото решение за вас.

Независимо дали създавате нов уебсайт или имате нужда от редизайн на стар, дали ви е необходим малък сайт, който само да представи дейността ви или от онлайн магазин за над 100 000 продукта, ние ще предоставим идеално и достъпно решение.

Можем да създадем съдържание, да подберем снимки, за да спестим вашето ценно време. Фокусирайте се върху бизнеса си, ние ще го представим онлайн по най-подходящия начин.

Вашият проект е уникален и важен за нас!

За да можем да предложим най-подходящото решение и да изпратим точна оферта, моля попълнете нашия въпросник.

  Последните ни проекти

  На всеки проект отделяме нужното внимание, качество и лично отношение. За нас е важно клиентите ни да знаят, че ще получат най-добрата услуга с най-доброто съотношение цена-качество.

  С какво да Ви помогнем?

  споделете вашата идея и ние ще се свържем с вас

   Открий ни в София!във Варна!в Лондон!

   ул. Михаил Тенев 12, етаж 6,
   офис 23, 1784, гр. София

   ул. Дружба 24, офис 4
   9000 гр. Варна

   Flat 12, Woodland court, 12 Penn hill avenue, Poole, BH14 9LZ