SEO Оптимизация

Имайки задълбочени познания, опит и практика, ние успешно класираме уеб сайтове в търсачките ежедневно.

ЗАЩО SEO
КЛАСИРАНЕТО Е ВАЖНО

seo-2.webp
seo-2.webp
КЛЮЧОВИ ДУМИ

SEO ключови думи са думи или фрази във вашето уеб съдържание, които позволяват на потребителите да открият сайта ви чрез търсачките. Правилният списък с ключови думи е една от първите и най-важни стъпки във всяка процедура по оптимизация за търсачките.

УНИКАЛНО СЪДЪРЖАНИЕ

Основната задача на сайта е да предоставя информация. А за да бъде информацията откриваема, добрата SEO оптимизация изисква качествено, релевантно, достоверно и грамотно създадено съдържание. Текстове, снимки, графики, послания – можем да се погрижим за всичко това след като анализираме подробно вашия бизнес и усетим енергията, която да пренесем онлайн.

МЕТА ОПИСАНИЕ

Създаваме подходящи и уникални мета описания, които правилно ще ранкират Вашия уеб сайт в Google. Добрите мета описания са кратки текстове, които точно и конкретно описват съдържанието на страницата. Те убеждават потребителите, че страницата е точно това, което търсят.

оптимизация

Оптимизираме Уеб сайтове

Нашата SEO оптимизация ще класира плавно и постепенно Вашия уеб сайт чрез позволени методи и без риск за наказателни мерки от страна на търсачките. Винаги сме в крак с най-съвременните техники и принципи в успешната оптимизация, следим новостите в алгоритмите на търсачките и факторите, които влияят на позиционирането на уеб сайтовете. И всичко това в името на една по-добра позиция и стабилно онлайн присъствие.

Често задавани въпроси

Краткият отговор е да. Търсачките са мястото, което правят един уеб сайт откриваем и достъпен. Една значителна част от посетителите на уеб сайта идва точно от органичния трафик на Google. Ето защо SEO оптимизацията е задължителна, особено в случаите, когато не планирате да инвестирате в платена онлайн реклама.

Алгоритмите преценяват по какъв начин да класират един сайт по над 200 фактора. Ако искате Вашият сайт да бъде забелязан на фона на стотици други, е важно да имате SEO стратегия. Google преценява какви резултати да покаже при потребителско търсене на базата на: качество и количество на вашето съдържание; скорост на зареждане на страниците; метаданни, външни и вътрешни линкове и др. Добрата SEO стратегия ще гарантира, че Вашият сайт е правилно оптимизиран, за да се показва на първи резултати по релевантни ключови думи.

Цената за SEO оптимизация варира в зависимост от спецификата на уебсайта. Прави се анализ на конкуренцията и се изготвя SEO стратегия, която цели да определи важните ключови думи (потребителски думи) във Вашата сфера и способите, по които сайтът ще бъде оптимизиран. Ето защо препоръчваме да ни изпратите запитване за оферта!

SEO оптимизацията е процес, който отнема време. Органичното класиране на Вашия уеб сайт изисква систематични усилия в правилната посока, както и търпение. За да започнете да виждате резултати от нашата работа, е необходим минимален период на работа поне 4 месеца, като при работа с нашите клиенти изготвяме план на работа поне за 1 година напред. Google обича постоянството, особено когато става въпрос за нови сайтове, които тепърва ще се индексират в търсачката.

С какво да Ви помогнем?

споделете вашата идея и ние ще се свържем с вас

  Открий ни в София!във Варна!в Лондон!

  бул. Черни връх 57, Energy Tower,
  етаж 7, 1407, гр. София

  ул. Прилеп 173, Бизнес център BeeGarden,
  офис 20, 9000, гр. Варна

  Flat 12, Woodland court, 12 Penn hill avenue, Poole, BH14 9LZ