Touchpoint Logo dark grey

SEO

Имайки задълбочени познания, опит и практика, ние успешно класираме уеб сайтове в търсачките ежедневно.

ЗАЩО SEO
КЛАСИРАНЕТО Е ВАЖНО

seo-2.webp
seo-2.webp
КЛЮЧОВИ ДУМИ

SEO ключови думи са думи или фрази във вашето уеб съдържание, които позволяват на потребителите да открият сайта ви чрез търсачките. Правилният списък с ключови думи е една от първите и най-важни стъпки във всяка процедура по оптимизация за търсачките.

УНИКАЛНО СЪДЪРЖАНИЕ

Основната задача на сайта е да предоставя информация. А за да бъде информацията откриваема, добрата SEO оптимизация изисква качествено, релевантно, достоверно и грамотно създадено съдържание. Текстове, снимки, графики, послания – можем да се погрижим за всичко това след като анализираме подробно вашия бизнес и усетим енергията, която да пренесем онлайн.

МЕТА ОПИСАНИЕ

Създаваме подходящи и уникални мета описания, които правилно ще ранкират Вашия уеб сайт в Google. Добрите мета описания са кратки текстове, които точно и конкретно описват съдържанието на страницата. Те убеждават потребителите, че страницата е точно това, което търсят.

seo google
оптимизация

Оптимизираме Уеб сайтове

Нашата SEO оптимизация ще класира плавно и постепенно Вашия уеб сайт чрез позволени методи и без риск за наказателни мерки от страна на търсачките. Винаги сме в крак с най-съвременните техники и принципи в успешната оптимизация, следим новостите в алгоритмите на търсачките и факторите, които влияят на позиционирането на уеб сайтовете. И всичко това в името на една по-добра позиция и стабилно онлайн присъствие.

Често задавани въпроси

Краткият отговор е да. Търсачките са мястото, което правят един уеб сайт откриваем и достъпен. Една значителна част от посетителите на уеб сайта идва точно от органичния трафик на Google. Ето защо SEO оптимизацията е задължителна, особено в случаите, когато не планирате да инвестирате в платена онлайн реклама.

Алгоритмите преценяват по какъв начин да класират един сайт по над 200 фактора. Ако искате Вашият сайт да бъде забелязан на фона на стотици други, е важно да имате SEO стратегия. Google преценява какви резултати да покаже при потребителско търсене на базата на: качество и количество на вашето съдържание; скорост на зареждане на страниците; метаданни, външни и вътрешни линкове и др. Добрата SEO стратегия ще гарантира, че Вашият сайт е правилно оптимизиран, за да се показва на първи резултати по релевантни ключови думи.

Цената за SEO оптимизация варира в зависимост от спецификата на уебсайта. Прави се анализ на конкуренцията и се изготвя SEO стратегия, която цели да определи важните ключови думи (потребителски думи) във Вашата сфера и способите, по които сайтът ще бъде оптимизиран. Ето защо препоръчваме да ни изпратите запитване за оферта!

SEO оптимизацията е процес, който отнема време. Органичното класиране на Вашия уеб сайт изисква систематични усилия в правилната посока, както и търпение. За да започнете да виждате резултати от нашата работа, е необходим минимален период на работа поне 4 месеца, като при работа с нашите клиенти изготвяме план на работа поне за 1 година напред. Google обича постоянството, особено когато става въпрос за нови сайтове, които тепърва ще се индексират в търсачката.

С какво да Ви помогнем?

споделете вашата идея и ние ще се свържем с вас

  Открий ни в София!във Варна!в Лондон!

  бул. Черни връх 57, Energy Tower,
  етаж 7, 1407, гр. София

  ул. Дружба 24, офис 4
  9000 гр. Варна

  Flat 12, Woodland court, 12 Penn hill avenue, Poole, BH14 9LZ