Touchpoint Logo dark grey

Email Marketing

Провеждаме email маркетинг кампании, ориентирани към постигането на предварително заложените цели и реализации за бизнеса!

Заложете на мощта на еmail маркетингa!

Екипът на TouchPoint не подценява силата на email маркетинга. Като един от най-старите маркетингови инструменти той е доказано ефективен и полезен при комуникирането на промоционални кампании, както сред аудиторията от редовни клиенти, така и при таргетирането на потенциални такива.

Email кампаниите ще ви помогнат при постигането на различни бизнес цели – от генериране на поръчки и продажби, през поддръжката на нюзлетър за разпознаваемост на бранда и ангажираност на аудиторията, до реализирането на специални оферти и намаления. Друго ключово предимство на email общуването с клиентите е, че с времето се изгражда лоялност и доверие към вашия бизнес.

email-3.webp
email-3.webp
ИЗГОТВЯНЕ НА СТРАТЕГИЯ

Умеем да изготвяме email маркетинг стратегии спрямо целите на бизнеса и с внимание към всеки детайл. Планираме внимателно процеса на работа и изпълнението на всеки етап от кампанията.

УПРАВЛЕНИЕ НА КАМПАНИЯ

С помощта на специализиран софтуер за автоматизация настройваме и стартираме кампанията, като проследяваме прецизно как целевата аудитория реагира на поднесеното в имейла съдържание.

АНАЛИЗИРАНЕ

Щателно проследяваме постигнатите резултати, анализираме и оптимизираме кампанията, като ще изготвим за вас и подробни отчети с ясни цифрови стойности.

email marketing 2
НАШИТЕ УСЛУГИ:

Съобразно нуждите на вашия бизнес ще:

 • проведем безплатна консултация;
 • предложим email маркетинг стратегия;
 • изготвим email съдържание (визуално и текстово), ориентирано към целевата аудитория;
 • планираме, проведем и оптимизираме имейл кампанията;
 • направим анализ и отчет на резултатите и др.
С какво да Ви помогнем?

споделете вашата идея и ние ще се свържем с вас

  Открий ни в София!във Варна!в Лондон!

  бул. Черни връх 57, Energy Tower,
  етаж 7, 1407, гр. София

  ул. Дружба 24, офис 4
  9000 гр. Варна

  Flat 12, Woodland court, 12 Penn hill avenue, Poole, BH14 9LZ