Touchpoint Logo dark grey

Email Marketing

Провеждаме email маркетинг кампании, ориентирани към постигането на предварително заложените цели и реализации за бизнеса!

Заложете на мощта на еmail маркетингa!

Екипът на TouchPoint не подценява силата на email маркетинга. Като един от най-старите маркетингови инструменти той е доказано ефективен и полезен при комуникирането на промоционални кампании, както сред аудиторията от редовни клиенти, така и при таргетирането на потенциални такива.

Email кампаниите ще ви помогнат при постигането на различни бизнес цели – от генериране на поръчки и продажби, през поддръжката на нюзлетър за разпознаваемост на бранда и ангажираност на аудиторията, до реализирането на специални оферти и намаления. Друго ключово предимство на email общуването с клиентите е, че с времето се изгражда лоялност и доверие към вашия бизнес.

email-3.webp
email-3.webp
ИЗГОТВЯНЕ НА СТРАТЕГИЯ

Умеем да изготвяме email маркетинг стратегии спрямо целите на бизнеса и с внимание към всеки детайл. Планираме внимателно процеса на работа и изпълнението на всеки етап от кампанията.

УПРАВЛЕНИЕ НА КАМПАНИЯ

С помощта на специализиран софтуер за автоматизация настройваме и стартираме кампанията, като проследяваме прецизно как целевата аудитория реагира на поднесеното в имейла съдържание.

АНАЛИЗИРАНЕ

Щателно проследяваме постигнатите резултати, анализираме и оптимизираме кампанията, като ще изготвим за вас и подробни отчети с ясни цифрови стойности.

НАШИТЕ УСЛУГИ:

Съобразно нуждите на вашия бизнес ще:

 • проведем безплатна консултация;
 • предложим email маркетинг стратегия;
 • изготвим email съдържание (визуално и текстово), ориентирано към целевата аудитория;
 • планираме, проведем и оптимизираме имейл кампанията;
 • направим анализ и отчет на резултатите и др.
С какво да Ви помогнем?

споделете вашата идея и ние ще се свържем с вас

  Открий ни в София!във Варна!в Лондон!

  бул. Черни връх 57, Energy Tower,
  етаж 7, 1407, гр. София

  ул. Прилеп 173, Бизнес център BeeGarden,
  офис 20, 9000, гр. Варна

  Flat 12, Woodland court, 12 Penn hill avenue, Poole, BH14 9LZ