Изграждане на видеонаблюдение

Проектирането и изграждането на система за видеонаблюдение е индивидуален процес за всеки отделен клиент. Затова Тъчпойнт подхожда изключително прецизно, като съблюдава конкретните изисквания и нужди на клиентите.

Неоспорим факт е, че изграждане на такива системи намалява престъпността в пъти, повишава се производителността на труда и се увеличава сигурността на следените обекти.

Проектирането на системата за видеонаблюдение не включва само монтирането на камери и записващи устройства. Качествено проектираната и изградена система изисква добър екип от проектанти и техници за разгръщането на възможностите на системата. Добре подбраните елементи на системата ще доведе до получаване на оптимална цена и възможности.
camerasmall.webp
camerasmall.webp

Тъчпойнт е в партньорство с водещи вносители на системи за видеонаблюдение и аксесоарите за тях. Предлагаме видеорекордери, камери за денонощно наблюдение, IP камери, захранвания, клеми, букси, кабели, аксесоари и специализирани камери в голямо разнообразие и наличност. Екипът от специалисти и инженери ще ви предложи най-добрия проект за изграждане на система за видеонаблюдение и ще го изпълни в кратки срокове и качествено.

След изтичане на гаранционния период можем да ви предложим и подръжка на системата в рамките на работния ден, с цел да не се лишавате от ползите на системата.
Консултация и проектиране

Проектираме, инсталираме и поддържаме сървърни системи. В зависимост от нуждите на вашия бизнес, ние ще ви консултираме относно избора на най-подходящия сървър.

Продажба и монтаж

Използвайки нашите услуги, вие получавате експресна помощ при възникнали хардуерни проблеми. Предлагаме гаранционен и извънгаранционен сервиз на Вашето ИТ оборудване.

Поддръжка на системата

Поддържаме в изправност и решаваме проблеми с операционната система, инсталирана на вашето устройство. Обновяваме всички програми и приложения и ги държим в добро състояние.

оборудване

Какво предлагаме?

 • Видеорекордери;
 • Камери за денонощно наблюдение;
 • IP камери;
 • Захранвания;
 • Клеми, букси и кабели;
 • Аксесоари.
С какво да Ви помогнем?

споделете вашата идея и ние ще се свържем с вас

  Открий ни в София!във Варна!в Лондон!

  бул. Черни връх 57, Energy Tower,
  етаж 7, 1407, гр. София

  ул. Прилеп 173, Бизнес център BeeGarden,
  офис 20, 9000, гр. Варна

  Flat 12, Woodland court, 12 Penn hill avenue, Poole, BH14 9LZ