видеонаблюдение

Проектирането и изграждането на система за видеонаблюдение е индивидуален процес за всеки отделен клиент. Затова Тъчпойнт подхожда изключително прецизно, като съблюдава конкретните изисквания и нужди на клиентите.

Изграждане на видеонаблюдение

Ние предоставяме професионални услуги за изграждане на видеонаблюдение, персонализирани според вашите нужди. С висококачествени камери и системи за запис, ние осигуряваме пълна видимост и контрол върху вашите пространства. Неоспорим факт е, че изграждане на такива системи намалява престъпността в пъти, повишава се производителността на труда и се увеличава сигурността на следените обекти.

Свържете се с нас днес, за да започнем да ви предоставяме сигурността, която заслужавате.

Нашите партньори

Тъчпойнт е в партньорство с водещи вносители на системи за видеонаблюдение и аксесоарите за тях. Предлагаме видеорекордери, HD камери, IP камери, захранвания, клеми, букси, кабели, аксесоари и специализирани камери. Екипът ни от специалисти и инженери ще изготви проект за изграждане на система за видеонаблюдение и ще го изпълни в кратки срокове.

След изтичане на гаранционния период можем да ви предложим и подръжка на системата в рамките на работния ден, с цел да не се лишавате от нейните ползите.

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ?

Защитете своя бизнес с
най-доброто видеонаблюдение

 • Видеорекордери;
 • HD камери;
 • IP камери;
 • Захранвания;
 • Клеми, букси и кабели;
 • Аксесоари.

Направете запитване за изграждане на видеонаблюдение за вашия бизнес

Осигурете си спокойствие и сигурност с нашата комплексна услуга – изграждане на видеонаблюдение. Свържете се с нас, за да получите детайлна информация и персонализирана оферта, отговаряща на нуждите на вашата компания.

  Направете запитване за ИТ поддръжка и компютърни услуги за вашия бизнес

  Осигурете си спокойствие и сигурност с нашата комплексна услуга по компютърна поддръжка. Свържете се с нас, за да получите детайлна информация и персонализирана оферта, отговаряща на нуждите на вашата компания.

   С какво да Ви помогнем?

   споделете вашата идея и ние ще се свържем с вас

    Открий ни в София!във Варна!в Лондон!

    бул. Черни връх 57, Energy Tower,
    етаж 7, 1407, гр. София

    ул. Прилеп 173, Бизнес център BeeGarden,
    офис 20, 9000, гр. Варна

    Flat 12, Woodland court, 12 Penn hill avenue, Poole, BH14 9LZ