Touchpoint Logo dark grey

Изграждане на видеонаблюдение

Проектирането и изграждането на система за видеонаблюдение е индивидуален процес за всеки отделен клиент. Затова Тъчпойнт подхожда изключително прецизно, като съблюдава конкретните изисквания и нужди на клиентите.

Неоспорим факт е, че изграждане на такива системи намалява престъпността в пъти, повишава се производителността на труда и се увеличава сигурността на следените обекти.

Проектирането на системата за видеонаблюдение не включва само монтирането на камери и записващи устройства. Качествено проектираната и изградена система изисква добър екип от проектанти и техници за разгръщането на възможностите на системата. Добре подбраните елементи на системата ще доведе до получаване на оптимална цена и възможности.
camerasmall.webp
camerasmall.webp

Тъчпойнт е в партньорство с водещи вносители на системи за видеонаблюдение и аксесоарите за тях. Предлагаме видеорекордери, камери за денонощно наблюдение, IP камери, захранвания, клеми, букси, кабели, аксесоари и специализирани камери в голямо разнообразие и наличност. Екипът от специалисти и инженери ще ви предложи най-добрия проект за изграждане на система за видеонаблюдение и ще го изпълни в кратки срокове и качествено.

След изтичане на гаранционния период можем да ви предложим и подръжка на системата в рамките на работния ден, с цел да не се лишавате от ползите на системата.
Консултация и проектиране

Проектираме, инсталираме и поддържаме сървърни системи. В зависимост от нуждите на вашия бизнес, ние ще ви консултираме относно избора на най-подходящия сървър.

Продажба и монтаж

Използвайки нашите услуги, вие получавате експресна помощ при възникнали хардуерни проблеми. Предлагаме гаранционен и извънгаранционен сервиз на Вашето ИТ оборудване.

Поддръжка на системата

Поддържаме в изправност и решаваме проблеми с операционната система, инсталирана на вашето устройство. Обновяваме всички програми и приложения и ги държим в добро състояние.

camera bottom
оборудване

Какво предлагаме?

 • Видеорекордери;
 • Камери за денонощно наблюдение;
 • IP камери;
 • Захранвания;
 • Клеми, букси и кабели;
 • Аксесоари.
С какво да Ви помогнем?

споделете вашата идея и ние ще се свържем с вас

  Открий ни в София!във Варна!в Лондон!

  бул. Черни връх 57, Energy Tower,
  етаж 7, 1407, гр. София

  ул. Дружба 24, офис 4
  9000 гр. Варна

  Flat 12, Woodland court, 12 Penn hill avenue, Poole, BH14 9LZ