Touchpoint Logo dark grey

Поддръжка на уебсайт

С TouchPoint получавате сигурност и надеждност при поддръжката на вашия уебсайт.

Надеждно администриране на вашия уебсайт

Интернет мрежата се променя непрекъснато и с бързи темпове, поради което не бива да забравяме, че сайтовете се нуждаят от регулярна поддръжка и усъвършенстване, за да бъдат в крак с динамичните промени. Услугата по поддръжка на уебсайт включва последователност от стъпки, посредством които ще подпомогнем или възстановим правилното функциониране и бързо зареждане на сайта ви.

В зависимост от желанията на клиента предлагаме абонаментна или инцидентна поддръжка на уебсайт. С абонаментен план от TouchPoint ще получите необходимото спокойствие и време, за да се фокусирате върху по-важни неща при управлението на вашия бизнес, докато екипът ни всеки месец ще извършва регулярен мониторинг, актуализации и защита по сайта ви. А ако решите да заложите на инцидентна поддръжка, в наше лице винаги ще имате надежден партньор, който ще ви съдейства при грешки и неочаквани проблеми, възникнали на сайта.

Update
Update
МОНИТОРИНГ

Извършваме периодичен мониторинг, за да проследим поведението на сайта, и при необходимост отстраняваме възникнали грешки, които възпрепятстват неговото правилно функциониране.

АКТУАЛИЗАЦИЯ

Предлагаме комплексна услуга от актуализации, включваща ъпдейт на модули и плъгини, както и content management – обновяване на текстово и визуално съдържание, според изискването на клиента.

ЗАЩИТА

Осигурете си защита за вашия уебсайт от потенциални пробиви, хакерски атаки или сривове. Ще приложим последователност от действия и правила с цел превенция и устойчиво поведение на сайта.

web-support
Поддръжка

Заявете висококачествена поддръжка на вашия уебсайт с:

 • регулярен мониторинг;
 • актуализации на модули;
 • поддръжка на съдържание;
 • ефективна защита и др.;
 • или инцидентна поддръжка.
С какво да Ви помогнем?

споделете вашата идея и ние ще се свържем с вас

  Открий ни в София!във Варна!в Лондон!

  бул. Черни връх 57, Energy Tower,
  етаж 7, 1407, гр. София

  ул. Дружба 24, офис 4
  9000 гр. Варна

  Flat 12, Woodland court, 12 Penn hill avenue, Poole, BH14 9LZ