Touchpoint Logo dark grey

Поддръжка на уебсайт

С TouchPoint получавате сигурност и надеждност при поддръжката на вашия уебсайт.

Надеждно администриране на вашия уебсайт

Интернет мрежата се променя непрекъснато и с бързи темпове, поради което не бива да забравяме, че сайтовете се нуждаят от регулярна поддръжка и усъвършенстване, за да бъдат в крак с динамичните промени. Услугата по поддръжка на уебсайт включва последователност от стъпки, посредством които ще подпомогнем или възстановим правилното функциониране и бързо зареждане на сайта ви.

В зависимост от желанията на клиента предлагаме абонаментна или инцидентна поддръжка на уебсайт. С абонаментен план от TouchPoint ще получите необходимото спокойствие и време, за да се фокусирате върху по-важни неща при управлението на вашия бизнес, докато екипът ни всеки месец ще извършва регулярен мониторинг, актуализации и защита по сайта ви. А ако решите да заложите на инцидентна поддръжка, в наше лице винаги ще имате надежден партньор, който ще ви съдейства при грешки и неочаквани проблеми, възникнали на сайта.

Update
Update
МОНИТОРИНГ

Извършваме периодичен мониторинг, за да проследим поведението на сайта, и при необходимост отстраняваме възникнали грешки, които възпрепятстват неговото правилно функциониране.

АКТУАЛИЗАЦИЯ

Предлагаме комплексна услуга от актуализации, включваща ъпдейт на модули и плъгини, както и content management – обновяване на текстово и визуално съдържание, според изискването на клиента.

ЗАЩИТА

Осигурете си защита за вашия уебсайт от потенциални пробиви, хакерски атаки или сривове. Ще приложим последователност от действия и правила с цел превенция и устойчиво поведение на сайта.

web-support
Поддръжка

Заявете висококачествена поддръжка на вашия уебсайт с:

 • регулярен мониторинг;
 • актуализации на модули;
 • поддръжка на съдържание;
 • ефективна защита и др.;
 • или инцидентна поддръжка.
С какво да Ви помогнем?

споделете вашата идея и ние ще се свържем с вас

  Открий ни в София!във Варна!в Лондон!

  бул. Черни връх 57, Energy Tower,
  етаж 7, 1407, гр. София

  ул. Прилеп 173, Бизнес център BeeGarden,
  офис 20, 9000, гр. Варна

  Flat 12, Woodland court, 12 Penn hill avenue, Poole, BH14 9LZ