Touchpoint Logo dark grey

Copywriting

В допълнение към нашите уеб услуги и дигитален маркетинг, предлагаме услугата копирайтинг, добила широка популярност в последно време.

Копирайтингът стана крайно необходим и дори задължителен, защото е част от процеса по SEО. Отдавна минаха времената, в които беше допустимо да копираш текст от чужд сайт и да го използваш, за да създадеш лесно и бързо свой. Уникалността на съдържанието е задължителна предпоставка за по-добро позициониране. Разбира се, не е достатъчно един текст да е уникален. Той трябва да дава необходимата информация, да носи смисъл, да е лесно четим и да води читателя.

Ние създаваме качествено съдържание, което дава добри резултати за целите на бизнеса. Текстовете, които пишем, са граматически правилно написани, стилово издържани и съобразени с изискванията за добра SEO оптимизация.

copywriting-1.webp
copywriting-1.webp
УЕБ САЙТ

Ние създаваме съдържание с висока добавена стойност и ясни рекламни послания. Пишем текстове различни по тема, стил, цели и формат, които помагат на компанията ви да се отличи от конкуренцията.

СОЦИАЛНИ МЕДИИ

Създаваме кратки, ясни, интересни послания в текст, които привличат аудиторията. Всяка социална медия има своите изисквания за съдържание, което да ви отличи от конкуренцията. Всяка аудитория търси свой достъпен и разпознаваем стил – ние се съобразяваме със сферата на дейност и подбираме най-точните думи, за да привлечем внимание.

Корекция на текстово съдържание

Тази услуга е за всички случаи, в които имате текстово съдържание, нуждаещо се от проверка и корекция на правописни, технически, пунктуационни и стилистични грешки. Ние ще направим вашите текстове перфектни. Може да ни се доверите!

С какво да Ви помогнем?

споделете вашата идея и ние ще се свържем с вас

  Открий ни в София!във Варна!в Лондон!

  бул. Черни връх 57, Energy Tower,
  етаж 7, 1407, гр. София

  ул. Дружба 24, офис 4
  9000 гр. Варна

  Flat 12, Woodland court, 12 Penn hill avenue, Poole, BH14 9LZ