Copywriting

В допълнение към нашите уеб услуги и дигитален маркетинг, предлагаме услугата копирайтинг, добила широка популярност в последно време.

Копирайтингът стана крайно необходим и дори задължителен, защото е част от процеса по SEО. Отдавна минаха времената, в които беше допустимо да копираш текст от чужд сайт и да го използваш, за да създадеш лесно и бързо свой. Уникалността на съдържанието е задължителна предпоставка за по-добро позициониране. Разбира се, не е достатъчно един текст да е уникален. Той трябва да дава необходимата информация, да носи смисъл, да е лесно четим и да води читателя.

Ние създаваме качествено съдържание, което дава добри резултати за целите на бизнеса. Текстовете, които пишем, са граматически правилно написани, стилово издържани и съобразени с изискванията за добра SEO оптимизация.

copywriting-1.webp
copywriting-1.webp
УЕБ САЙТ

Ние създаваме съдържание с висока добавена стойност и ясни рекламни послания. Пишем текстове различни по тема, стил, цели и формат, които помагат на компанията ви да се отличи от конкуренцията.

СОЦИАЛНИ МЕДИИ

Създаваме кратки, ясни, интересни послания в текст, които привличат аудиторията. Всяка социална медия има своите изисквания за съдържание, което да ви отличи от конкуренцията. Всяка аудитория търси свой достъпен и разпознаваем стил – ние се съобразяваме със сферата на дейност и подбираме най-точните думи, за да привлечем внимание.

Корекция на текстово съдържание

Тази услуга е за всички случаи, в които имате текстово съдържание, нуждаещо се от проверка и корекция на правописни, технически, пунктуационни и стилистични грешки. Ние ще направим вашите текстове перфектни. Може да ни се доверите!

С какво да Ви помогнем?

споделете вашата идея и ние ще се свържем с вас

  Открий ни в София!във Варна!в Лондон!

  бул. Черни връх 57, Energy Tower,
  етаж 7, 1407, гр. София

  ул. Прилеп 173, Бизнес център BeeGarden,
  офис 20, 9000, гр. Варна

  Flat 12, Woodland court, 12 Penn hill avenue, Poole, BH14 9LZ