Touchpoint Logo dark grey

Пластхим-t

графичен дизайн и брандинг

клиент пластхим-t

Пластхим-Т е евопейски лидер в производството на опаковки и като такива те осъзнават значимостта на визуалната комуникацията. Поради тази причина те ни се довериха, защото ние сме специализирани в изработката на висококачествени печатни материали, които привличат вниманието и оставят устойчиво впечатление.

В съвместната ни работа ние успешно изработихме за тях продуктов каталог, флаери, плакати, визии за билборди и автобусни спирки.

ДИЗАЙН каталог

В света на бизнеса продуктовите каталози продължават да бъдат един от най-ефективните инструменти за представяне на продукти или услуги.

Дизайнът на продуктов каталог играе ключова роля в представянето на всяка компания и ние в Тъчпойнт разбираме тази важност. Затова се стремим да създадем каталози, които не само информират, но и вдъхновяват.

За Пластхим-Т АД ние разработихме каталог, който отговаря на техните нужди и очаквания. Освен в печатен формат го подготвихме и разработихме, така че да бъде подходящ и за разпространение в имейл среда.

ДИЗАЙН на флаери и плакати

Съчетавайки информация с креативен дизайн, флаерите и плакатите, които изработихме предоставят ясно и привлекателно послание, което отговаря на нуждите и целите на Пластхим-Т.

и още...изображение за автобусни спирки и билборди

Всеки проект, който реализирахме заедно с Пластхим-Т, е резултат от тясно сътрудничество и стремеж към перфекционизъм. Ние се грижим за всеки детайл, за да гарантираме, че крайният продукт привлича вниманието и комуникира ефективно с аудиторията.

bus_stop_2.webp
bus_stop_2.webp

ЦВЕТОВЕТЕ, КОИТО ИЗПОЛЗВАХМЕ

#5FC296

#001D60

ДРУГИТЕ НИ ПРОЕКТИ С
AUTOSENSE & SPA

Информативен уебсайт

и Дигитален маркетинг

С какво да Ви помогнем?

споделете вашата идея и ние ще се свържем с вас

  Открий ни в София!във Варна!в Лондон!

  бул. Черни връх 57, Energy Tower,
  етаж 7, 1407, гр. София

  ул. Прилеп 173, Бизнес център BeeGarden,
  офис 20, 9000, гр. Варна

  Flat 12, Woodland court, 12 Penn hill avenue, Poole, BH14 9LZ