Touchpoint Logo dark grey

Фондация "Докова и Доков за бъдеще"

графичен дизайн и брандинг

Фондация "Докова и Доков за бъдеще"

Dokovi

Фондация Докова и Доков за бъдеще е създадена в резултат на една мечта –мечтата за по-добро бъдеще и промяна. Те искаха не просто дизайн, а визуално представяне, което да комуникира с тяхната мисия и да вдъхновява. Това беше предизвикателство, което горещо приехме.

След редица срещи и анализи на целите и нуждите на фондацията, разработихме печатни материали и дизайн, които отразяваха духа и идеалите им.

ДИЗАЙН планер

Фондация “Докова и Доков за бъдеще” искаха не просто планер, а средство съчетаващо практичност и вдъхновение, което да е от помощ в ежедневието на всеки един член от екипа.

За основа на дизайна взехме фирмените цветове на фондацията – пастелни, топли и приятни. Те добавят спокойствие и хармония на всяка страница, като същевременно подсилват идентичността на фондацията.

Кориците на планера са изработени от висококачествена облечена мукава, която не само придава елегантен и професионален вид, но също така гарантира устойчивост и дълготрайност на продукта.

Между страниците, където се записват дневните задачи и планираните срещи предвидихме поставянето на вложки, които са предназначени да предоставят доза вдъхновение, да провокират размисъл и и да дават тон за предстоящите дни.

И така успяхме да създадем планер, който предлага стил и най-вече функционалност – просторни полета за график и секции за бележки, които улесняват организацията и планирането.

ДИЗАЙН на визитки

При изработка на визитките заложихме на изчистената и елегантна визия, като отново се придържахме към цветовата палитра на фондацията.

При разработване на концепцията за визитките избрахме плътна хартия, която ламинирахме, за да придадем не само стил, но и дълготрайност на визитките. Изчистеният дизайн подчертава професионализма и визията на фондацията, като по този начин представя организацията по елегантен начин в бизнес средите и не само.

и още...тениски, химикалки и флагове

Благодарение на усърдната ни работа и съдействие от страна на фондацията успяхме да изработим редица печатни материали, които отразяват визията и ценностите на фондацията.

Идеята за тениските беше не само да сложим логото на фондацията, но и да създадем дизайн, който да разпространява посланието на фондацията и да създава усещане за сплотеност и единство сред нейните членове и поддръжници.

Елегантните и функционални химикалки, които избрахме и брандирахме не са просто средство за писане, а по-скоро инструмент, с който да се асоциира организацията и така да се повиши нейната разпознаваемост.

За да се открои Фондация “Докова и Доков за бъдеще”, създадохме и флагове, които да се превърнат в идеалния акцент на всяко събитие и по този начин да помагат на фондацията да привлече внимание и да представи своята кауза.

ЦВЕТОВЕТЕ, КОИТО ИЗПОЛЗВАХМЕ

#00A79C

#E98237

#6E6F72

#E5E6E6

ДРУГИТЕ НИ ПРОЕКТИ С
AUTOSENSE & SPA

Информативен уебсайт

и Дигитален маркетинг

С какво да Ви помогнем?

споделете вашата идея и ние ще се свържем с вас

  Открий ни в София!във Варна!в Лондон!

  бул. Черни връх 57, Energy Tower,
  етаж 7, 1407, гр. София

  ул. Прилеп 173, Бизнес център BeeGarden,
  офис 20, 9000, гр. Варна

  Flat 12, Woodland court, 12 Penn hill avenue, Poole, BH14 9LZ