Touchpoint Logo dark grey

Пиано барове Sinatra
mobile app

Дизайн на приложения

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО

След като създадохме елегантен и информативен сайт за Бар Синатра и поехме управлението на тяхното SEO и рекламни кампании в Google, следващата стъпка беше да разработим мобилна апликация, която да улесни процеса на резервации и предоставяне на информация за събития. Трябваше да гарантираме, че приложението ще предостави  удобство и сигурност за потребителите, подобрявайки цялостното им изживяване.

РЕШЕНИЕ

 • Първата стъпка беше разработката на сигурна система за регистрация и автентикация, която гарантира бърз достъп до приложението. Интегрирахме push нотификации, които позволяват на потребителите да получават актуална информация за предстоящи събития и персонализирани оферти директно на техните устройства. Вградихме методи за разплащане, както и QR код верификация за лесен и безопасен вход на събития.

РЕЗУЛТАТ

 • Новата апликация за Бар Синатра е интуитивна и функционална, достъпна за iOS и Android операционни системи. Тя значително подобри потребителското изживяване, улесни процеса на резервации и комуникацията с клиентите, като същевременно предлага персонализирани услуги и сигурни методи за разплащане. Приложението осигури  подобрена комуникация и удобство за потребителите.

Научете повече за  необходимосттапреимуществата  мобилните приложения!

ЦВЕТОВЕТЕ, КОИТО ИЗПОЛЗВАХМЕ

#EC4815

#000000

Oswald

Аа

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Ю Я а б в г д е ж з и й к л м н о п р с т у ф х ц ч ш щ ъ ы ь ю я
1 2 3 4 5 6 7 8 9 0

И ШРИФТЪТ
...

ДРУГИТЕ НИ ПРОЕКТИ С
ПИАНО БАРОВЕ СИНАТРА

WEB ДИЗАЙН

С какво да Ви помогнем?

споделете вашата идея и ние ще се свържем с вас

  Открий ни в София!във Варна!в Лондон!

  бул. Черни връх 57, Energy Tower,
  етаж 7, 1407, гр. София

  ул. Прилеп 173, Бизнес център BeeGarden,
  офис 20, 9000, гр. Варна

  Flat 12, Woodland court, 12 Penn hill avenue, Poole, BH14 9LZ