Как създаването на мобилно приложение от TouchPoint може да трансформира вашия бизнес?

Значението на Мобилните Приложения в Съвременния Бизнес:

Във време, когато над 5 милиарда души по света използват мобилни устройства, мобилните приложения се превръщат в един от най-мощните инструменти за достигане до клиентите. Изследвания показват, че размерът на глобалния пазар на мобилни приложения е оценен на 228,98 милиарда щатски долара през 2023 г. и се очаква да расте със сложен годишен темп на растеж (CAGR) от 14,3% от 2024 до 2030 г. Това подчертава огромния потенциал, който мобилните приложения предоставят за бизнес растеж.
мобилно приложение, mobile app

Необходимостта от Мобилно Приложение:

Потребителското поведение е в промяна. Проучвания показват, че средностатистическият потребител прекарва над 4 часа на ден в мобилни приложения. Това е повече от 50% от цялото време, прекарано онлайн. В световен мащаб, 49% от хората отварят мобилно приложение повече от 11 пъти на ден. Това означава, че ако Вашата компания все още няма мобилното приложение, а вече осъзнавате необходимостта да поддържате по-дълбоки взаимоотношения с потребителите, които прекарват дълго време със своите мобилните устройства и ако искате да увеличите продажбите си, то инвестицията в мобилно приложение е напълно оправдана.

Преимуществата на Мобилните Приложения:

Създаването на мобилно приложение ви дава възможност да:

 • Изграждате Силна Маркова Идентичност: Позволява на бранда ви да бъде винаги ‘в джоба’ на клиента.
 • Улеснявате Взаимодействието с Клиентите: Приложенията улесняват комуникацията и покупките, което води до повишаване на клиентското удовлетворение.
 • Събирате Ценни Данни за Потребителите: Позволява анализ на потребителското поведение, което помага за оптимизацията на продукти и услуги.
 • Подобрявате Ангажираността на Клиентите: Игровизацията и персонализацията в мобилните приложения увеличават ангажираността.
 • Предоставяте Персонализиран Маркетингов Канал: Непосредствен и целенасочен достъп до клиентите чрез известия и промоции.
 • Увеличавате Продажбите: Мобилните приложения могат да увеличат продажбите, особено чрез улеснената мобилна покупка.
Персонализирани Решения от TouchPoint:

В TouchPoint ние предлагаме индивидуализирани решения, които са в синхрон с последните технологични тенденции и потребителски нагласи. Нашите експерти разбират уникалните нужди на всеки бизнес и създават приложения, които не само отговарят, но и надвишават очакванията. Независимо дали става дума за стартъп или утвърден бизнес, ние предлагаме решения, които допринасят за вашата стратегия и растеж.

Вашият Партньор в Дигиталната Трансформация:

Ако имате идея за мобилно приложение или искате да разберете как може да помогне на вашия бизнес, свържете се с нас в TouchPoint. Ние сме готови да сътрудничим и да ви помогнем да се превърнете в лидер в дигиталната трансформация. Потенциалът за значителен растеж и успех с едно добре обмислено, проектирано, разработено и тествано мобилно приложение е неограничен. Да започнем това пътуване заедно.

мобилно приложение услуги, mobile apps services
нашите услуги:

Заявете изработка на мобилно приложение при нас и ще получите:

 • безплатно консултиране;
 • изготвяне на цялостна концепция и проект;
 • дизайн и изработка;
 • мониторинг и тестване;
 • поддръжка и защита.
С какво да Ви помогнем?

споделете вашата идея и ние ще се свържем с вас

  Открий ни в София!във Варна!в Лондон!

  бул. Черни връх 57, Energy Tower,
  етаж 7, 1407, гр. София

  ул. Прилеп 173, Бизнес център BeeGarden,
  офис 20, 9000, гр. Варна

  Flat 12, Woodland court, 12 Penn hill avenue, Poole, BH14 9LZ