Алтея

Уеб дизайн

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО

Грижата за Вашата усмивка е в добри ръце в Дентален център Алтея! И както зъбите се нуждаят от навременни грижи и ежегоден преглед, така и всеки уважаван дентален кабинет се нуждае от блестящ и полиран уеб дизайн за своя уебсайт. Водещото предизвикателство пред нас бе не просто да изградим приветлив и модерен уеб сайт, но и да изградим усещане за доверие към всеки един пациент, който се нуждае от надеждна зъболекарска грижа. Защото знаем, че не всеки обича да ходи на зъболекар, но пациентите на Алтея посещават с желание и спокойствие своите часове за дентални прегледи.

РЕШЕНИЕ

С помощта на интерактивно представяне на денталните услуги в център Алтея изработихме уеб решение, което кореспондира с професионализма на работещите в центъра дентални специалисти. Заложихме на лилавата гама, която отговаря на водещите цветове в логото и униформите на зъболекарите, за да превъплътим релаксиращата атмосфера в Денталния център, където манипулациите не пораждат стрес, а увереност за качество и дълготрайни решения за денталното здраве на всеки пациент.

РЕЗУЛТАТ

Изготвихме уебсайт, който демонстрира не само високите компетенции на зъболекарите, но и иновативните технологии, които внедряват в работата си. Защото Алтея е мястото, където бихме доверили безрезервно грижата за нашето зъбно здраве.

Plus laptop device

ЦВЕТОВЕТЕ, КОИТО ИЗПОЛЗВАХМЕ

#4f2f5a

#9b5488

Exo 2

Аа

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Ю Я а б в г д е ж з и й к л м н о п р с т у ф х ц ч ш щ ъ ы ь ю я
1 2 3 4 5 6 7 8 9 0

Play

Aa

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š T U V W X Y Z a b c d e f g h i j k l m n o p q r s š t u v w x y z

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Ю Я а б в г д е ж з и й к л м н о п р с т у ф х ц ч ш щ ъ ы ь ю я
1 2 3 4 5 6 7 8 9 0

И ШРИФТЪТ
...

С какво да Ви помогнем?

споделете вашата идея и ние ще се свържем с вас

  Открий ни в София!във Варна!в Лондон!

  бул. Черни връх 57, Energy Tower,
  етаж 7, 1407, гр. София

  ул. Прилеп 173, Бизнес център BeeGarden,
  офис 20, 9000, гр. Варна

  Flat 12, Woodland court, 12 Penn hill avenue, Poole, BH14 9LZ