Touchpoint Logo dark grey

Алтея

Уеб дизайн

altea logo

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО

Грижата за Вашата усмивка е в добри ръце в Дентален център Алтея! И както зъбите се нуждаят от навременни грижи и ежегоден преглед, така и всеки уважаван дентален кабинет се нуждае от блестящ и полиран уеб дизайн за своя уебсайт. Водещото предизвикателство пред нас бе не просто да изградим приветлив и модерен уеб сайт, но и да изградим усещане за доверие към всеки един пациент, който се нуждае от надеждна зъболекарска грижа. Защото знаем, че не всеки обича да ходи на зъболекар, но пациентите на Алтея посещават с желание и спокойствие своите часове за дентални прегледи.

РЕШЕНИЕ

С помощта на интерактивно представяне на денталните услуги в център Алтея изработихме уеб решение, което кореспондира с професионализма на работещите в центъра дентални специалисти. Заложихме на лилавата гама, която отговаря на водещите цветове в логото и униформите на зъболекарите, за да превъплътим релаксиращата атмосфера в Денталния център, където манипулациите не пораждат стрес, а увереност за качество и дълготрайни решения за денталното здраве на всеки пациент.

РЕЗУЛТАТ

Изготвихме уебсайт, който демонстрира не само високите компетенции на зъболекарите, но и иновативните технологии, които внедряват в работата си. Защото Алтея е мястото, където бихме доверили безрезервно грижата за нашето зъбно здраве.

Plus laptop device

ЦВЕТОВЕТЕ, КОИТО ИЗПОЛЗВАХМЕ

#4f2f5a

#9b5488

Exo 2

Аа

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Ю Я а б в г д е ж з и й к л м н о п р с т у ф х ц ч ш щ ъ ы ь ю я
1 2 3 4 5 6 7 8 9 0

Play

Aa

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š T U V W X Y Z a b c d e f g h i j k l m n o p q r s š t u v w x y z

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Ю Я а б в г д е ж з и й к л м н о п р с т у ф х ц ч ш щ ъ ы ь ю я
1 2 3 4 5 6 7 8 9 0

И ШРИФТЪТ
...

С какво да Ви помогнем?

споделете вашата идея и ние ще се свържем с вас

  Открий ни в София!във Варна!в Лондон!

  бул. Черни връх 57, Energy Tower,
  етаж 7, 1407, гр. София

  ул. Дружба 24, офис 4
  9000 гр. Варна

  Flat 12, Woodland court, 12 Penn hill avenue, Poole, BH14 9LZ