Touchpoint Logo dark grey

Stefi

Уеб дизайн

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО

Стефи ЕООД е клиент, който се занимава с международен транспорт и превоз на стоки до Скандинавските държави. Макар основната дейност да е свързана с пренасяне и доставки на товари, клиентът осъзнава нуждата от онлайн присъствие на бизнеса в интернет мрежата. Ето защо, той се обърна към нас с молба за изработка на уеб дизайн, който да отговори на високото ниво на предлаганите транспортни услуги.

РЕШЕНИЕ

С помощта на богат снимков и видео материал пренесохме автентичния автопарк на компанията в дигиталното пространство. Заложихме на иновативни решения и раздвижен дизайн, в който да се превъплъти идеята за динамика на транспортните услуги в международен план.

РЕЗУЛТАТ

Изготвихме двуезичен уебсайт, който акцентира върху водещите преимущества на Стефи ЕООД – богатия опит на международния пазар в продължение на над 30 години, безкомпромисното качество на предлаганите услуги по спедиция, логистика и транспорт. Интуитивната навигация и добра функционалност осигурява отлично потребителско преживяване на сайта и бърз контакт на потенциалните клиенти при заявка на услуга.

Plus laptop device

ЦВЕТОВЕТЕ, КОИТО ИЗПОЛЗВАХМЕ

#ec2027

#022b4b

PT Sans Narrow

Аа

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Ю Я а б в г д е ж з и й к л м н о п р с т у ф х ц ч ш щ ъ ы ь ю я
1 2 3 4 5 6 7 8 9 0

Manrope

Aa

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š T U V W X Y Z a b c d e f g h i j k l m n o p q r s š t u v w x y z

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Ю Я а б в г д е ж з и й к л м н о п р с т у ф х ц ч ш щ ъ ы ь ю я
1 2 3 4 5 6 7 8 9 0

И ШРИФТЪТ
...

С какво да Ви помогнем?

споделете вашата идея и ние ще се свържем с вас

  Открий ни в София!във Варна!в Лондон!

  бул. Черни връх 57, Energy Tower,
  етаж 7, 1407, гр. София

  ул. Прилеп 173, Бизнес център BeeGarden,
  офис 20, 9000, гр. Варна

  Flat 12, Woodland court, 12 Penn hill avenue, Poole, BH14 9LZ