Touchpoint Logo dark grey

Stefi

Уеб дизайн

stefi logo

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО

Стефи ЕООД е клиент, който се занимава с международен транспорт и превоз на стоки до Скандинавските държави. Макар основната дейност да е свързана с пренасяне и доставки на товари, клиентът осъзнава нуждата от онлайн присъствие на бизнеса в интернет мрежата. Ето защо, той се обърна към нас с молба за изработка на уеб дизайн, който да отговори на високото ниво на предлаганите транспортни услуги.

РЕШЕНИЕ

С помощта на богат снимков и видео материал пренесохме автентичния автопарк на компанията в дигиталното пространство. Заложихме на иновативни решения и раздвижен дизайн, в който да се превъплъти идеята за динамика на транспортните услуги в международен план.

РЕЗУЛТАТ

Изготвихме двуезичен уебсайт, който акцентира върху водещите преимущества на Стефи ЕООД – богатия опит на международния пазар в продължение на над 30 години, безкомпромисното качество на предлаганите услуги по спедиция, логистика и транспорт. Интуитивната навигация и добра функционалност осигурява отлично потребителско преживяване на сайта и бърз контакт на потенциалните клиенти при заявка на услуга.

Plus laptop device

ЦВЕТОВЕТЕ, КОИТО ИЗПОЛЗВАХМЕ

#ec2027

#022b4b

PT Sans Narrow

Аа

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Ю Я а б в г д е ж з и й к л м н о п р с т у ф х ц ч ш щ ъ ы ь ю я
1 2 3 4 5 6 7 8 9 0

Manrope

Aa

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š T U V W X Y Z a b c d e f g h i j k l m n o p q r s š t u v w x y z

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Ю Я а б в г д е ж з и й к л м н о п р с т у ф х ц ч ш щ ъ ы ь ю я
1 2 3 4 5 6 7 8 9 0

И ШРИФТЪТ
...

С какво да Ви помогнем?

споделете вашата идея и ние ще се свържем с вас

  Открий ни в София!във Варна!в Лондон!

  бул. Черни връх 57, Energy Tower,
  етаж 7, 1407, гр. София

  ул. Дружба 24, офис 4
  9000 гр. Варна

  Flat 12, Woodland court, 12 Penn hill avenue, Poole, BH14 9LZ