Touchpoint Logo dark grey

Интервю с Михаил Черкезов

Работната седмица мина мигновено и отново е петък!
Този път интервюто има приятен морски привкус.
Представяме ви човека, който има завладяваща усмивка, винаги е в добро настроение и е готов да оправи всеки бъг в системата! Накратко най-добрият и дружелюбен IT support във Варна! Това е Михаил Черкезов – нашият оперативен мениджър в офиса ни във Варна!

Представи се с няколко думи.

Казвам се Михаил Черкезов на 32 г., родом от град Трявна, но от 10 години живея и работя във Варна. Завършил съм Технически университет в гр. Варна със специалност „Комуникационна техника и технологии“.

Като малък исках да стана…

Винаги съм искал да стана готвач… и станах! 
Но в последствие разбрах, че това не е нещото, с което бих се занимавал цял живот и би ми носило удовлетворение. Все пак ми остана като хоби!

А сега съм…

Работещ в сферата на ИТ технологиите, който не спира да се развива в тази насока! Безкрайно щастлив съм, че съм в компания като TouchPoint, насърчаваща и даваща свобода на действие. В личен план съм изключително благодарен, че имам страхотно семейство и невероятна съпруга, която винаги е до мен и ме подкрепя във всичко.

Как откри страстта си към технологиите?

Още от малък винаги съм искал да знам и да разбирам как работи дадено устройство. Дебнех баща ми да не е вкъщи и да му взема поялника, да разглобя я дистанционно, я джойстика на играта и да започна да запоявам. Винаги са ме привличали компютрите и електрониката и в университета тази моя страст се задълбочи все повече и повече.

Какво обичаш да правиш в свободното си време?

Обичам да прекарвам време със семейството ми и да обикаляме и пътуваме из различни места заедно. Когато имам свободно време, играя баскетбол и футбол и обожавам да карам велосипед. Общо взето съм спортна натура, но за жалост ми остава все по-малко време за това.

С какво да Ви помогнем?

споделете вашата идея и ние ще се свържем с вас

  Открий ни в София!във Варна!в Лондон!

  бул. Черни връх 57, Energy Tower,
  етаж 7, 1407, гр. София

  ул. Дружба 24, офис 4
  9000 гр. Варна

  Flat 12, Woodland court, 12 Penn hill avenue, Poole, BH14 9LZ