Touchpoint Logo dark grey

Интервю с Михаил Черкезов

Работната седмица мина мигновено и отново е петък!
Този път интервюто има приятен морски привкус.
Представяме ви човека, който има завладяваща усмивка, винаги е в добро настроение и е готов да оправи всеки бъг в системата! Накратко най-добрият и дружелюбен IT support във Варна! Това е Михаил Черкезов – нашият оперативен мениджър в офиса ни във Варна!

Представи се с няколко думи.

Казвам се Михаил Черкезов на 32 г., родом от град Трявна, но от 10 години живея и работя във Варна. Завършил съм Технически университет в гр. Варна със специалност „Комуникационна техника и технологии“.

Като малък исках да стана…

Винаги съм искал да стана готвач… и станах! 
Но в последствие разбрах, че това не е нещото, с което бих се занимавал цял живот и би ми носило удовлетворение. Все пак ми остана като хоби!

А сега съм…

Работещ в сферата на ИТ технологиите, който не спира да се развива в тази насока! Безкрайно щастлив съм, че съм в компания като TouchPoint, насърчаваща и даваща свобода на действие. В личен план съм изключително благодарен, че имам страхотно семейство и невероятна съпруга, която винаги е до мен и ме подкрепя във всичко.

Как откри страстта си към технологиите?

Още от малък винаги съм искал да знам и да разбирам как работи дадено устройство. Дебнех баща ми да не е вкъщи и да му взема поялника, да разглобя я дистанционно, я джойстика на играта и да започна да запоявам. Винаги са ме привличали компютрите и електрониката и в университета тази моя страст се задълбочи все повече и повече.

Какво обичаш да правиш в свободното си време?

Обичам да прекарвам време със семейството ми и да обикаляме и пътуваме из различни места заедно. Когато имам свободно време, играя баскетбол и футбол и обожавам да карам велосипед. Общо взето съм спортна натура, но за жалост ми остава все по-малко време за това.

С какво да Ви помогнем?

споделете вашата идея и ние ще се свържем с вас

  Открий ни в София!във Варна!в Лондон!

  бул. Черни връх 57, Energy Tower,
  етаж 7, 1407, гр. София

  ул. Прилеп 173, Бизнес център BeeGarden,
  офис 20, 9000, гр. Варна

  Flat 12, Woodland court, 12 Penn hill avenue, Poole, BH14 9LZ