Интервю с Марина Кончарска

В края на работната седмица отново ви срещаме с нашия екип! Ред е на нежната част от TouchPoint, която превръща всяко уеб пространство в сайт с впечатляващ дизайн и удобна функционалност! Нашата талантлива уеб дизайнерка – Марина Кончарска!

Представи се с няколко думи.

Казвам се Марина Кончарска от гр. Перник. По образование съм педагог, но с течение на времето реших, че искам да се развивам в друга насока. Записах специализиран курс и в момента работя в сферата на уеб програмирането.

Като малка исках да стана…

Като всяко малко момиченце исках да стана принцеса, след това ветеринарен лекар – породено от любовта ми към животните.

А сега съм…

От скоро съм част от невероятния екип на Тъчпойнт, за което съм много щастлива. Обичам работата си, тя ме вдъхновява всеки ден. В личен план имам прекрасно семейство, което ме подкрепя във всяко мое начинание! 

Как откри страстта си към технологиите?

Винаги ми е харесвало да прекарвам време пред компютъра. В един момент проявих огромен интерес към работата с графични програми, започнах да се интересувам все повече и от изработката на уебсайтове и така реших, че искам да се развивам и да работя в тази сфера.

Опиши ни своето хоби.

Със семейството ми много обичаме да пътуваме, да преоткриваме нови места, да опознаваме нови култури и хора. Разходките сред природата също ме зареждат положително. Фотографията и най-вече пейзажната фотография е друга моя голяма страст и хоби.

Как изглежда за теб перфектния уеб дизайн?

Изчистен и елегантен дизайн без излишни елементи, професионално изработен, с лесна навигация, адаптивен и уникален, за да привлича и задържа вниманието на потребителите.

С какво да Ви помогнем?

споделете вашата идея и ние ще се свържем с вас

  Открий ни в София!във Варна!в Лондон!

  бул. Черни връх 57, Energy Tower,
  етаж 7, 1407, гр. София

  ул. Прилеп 173, Бизнес център BeeGarden,
  офис 20, 9000, гр. Варна

  Flat 12, Woodland court, 12 Penn hill avenue, Poole, BH14 9LZ