Touchpoint Logo dark grey

Интервю с Марина Кончарска

В края на работната седмица отново ви срещаме с нашия екип! Ред е на нежната част от TouchPoint, която превръща всяко уеб пространство в сайт с впечатляващ дизайн и удобна функционалност! Нашата талантлива уеб дизайнерка – Марина Кончарска!

Представи се с няколко думи.

Казвам се Марина Кончарска от гр. Перник. По образование съм педагог, но с течение на времето реших, че искам да се развивам в друга насока. Записах специализиран курс и в момента работя в сферата на уеб програмирането.

Като малка исках да стана…

Като всяко малко момиченце исках да стана принцеса, след това ветеринарен лекар – породено от любовта ми към животните.

А сега съм…

От скоро съм част от невероятния екип на Тъчпойнт, за което съм много щастлива. Обичам работата си, тя ме вдъхновява всеки ден. В личен план имам прекрасно семейство, което ме подкрепя във всяко мое начинание! 

Как откри страстта си към технологиите?

Винаги ми е харесвало да прекарвам време пред компютъра. В един момент проявих огромен интерес към работата с графични програми, започнах да се интересувам все повече и от изработката на уебсайтове и така реших, че искам да се развивам и да работя в тази сфера.

Опиши ни своето хоби.

Със семейството ми много обичаме да пътуваме, да преоткриваме нови места, да опознаваме нови култури и хора. Разходките сред природата също ме зареждат положително. Фотографията и най-вече пейзажната фотография е друга моя голяма страст и хоби.

Как изглежда за теб перфектния уеб дизайн?

Изчистен и елегантен дизайн без излишни елементи, професионално изработен, с лесна навигация, адаптивен и уникален, за да привлича и задържа вниманието на потребителите.

С какво да Ви помогнем?

споделете вашата идея и ние ще се свържем с вас

  Открий ни в София!във Варна!в Лондон!

  бул. Черни връх 57, Energy Tower,
  етаж 7, 1407, гр. София

  ул. Дружба 24, офис 4
  9000 гр. Варна

  Flat 12, Woodland court, 12 Penn hill avenue, Poole, BH14 9LZ