Touchpoint Logo dark grey

Интервю с Кристиан Милчев

Последен петък преди Коледа!
Време е да ви срещнем отново с екипа ни! Днес е ред на момчето, с което никога не ни е скучно в офиса и работата с него е песен! Нашият младши уеб програмист – Кристиан Милчев!

Представи се с няколко думи.

Казвам се Кристиан, на 22 години от гр. София. В момента уча в Университет по библиотекознание и информационни технологии със специалност “Компютърни науки”. От година работя в TouchPoint като уеб програмист и се радвам, че тук мога да упражнявам знанията си и да се развивам.

Като малък исках да стана…

Космонавт! Както повечето малки момчета мечтаех да летя в космоса! 

А сега съм…

седнал на удобния мек стол и създавам сайтове! Развивам се като уеб програмист и с усмивка приемам всяко предизвикателство!

Как откри страстта си към технологиите?

Всичко стана случайно, преди 2-3 години, когато завършвах гимназия. Започнах сам да се интересувам от създаване на сайтове, да гледам видео уроци и малко по-малко навлязох в света на уеб пространството. Успях да запиша специализиран курс и да усвоя тънкостите.

Опиши ни своето хоби.

Сръчен съм и обожавам в свободното си време да майсторя или да поправям неща с инструментите си! Последното ми “произведение” е дървена лампа. 

Във време на пандемия, вече често се предлагат виртуални пътешествия. Сподели ни коя е твоята мечтана дестинация?

Винаги съм искал да посетя Куба!Екзотика, настроение, красиви плажове, цветни улици и спиращи дъха гледки! Ибиза също е моя мечтана дестинация, която винаги ме е привличала със своя динамичен нощен живот, музикални партита и топли слънчеви дни!

 
С какво да Ви помогнем?

споделете вашата идея и ние ще се свържем с вас

  Открий ни в София!във Варна!в Лондон!

  бул. Черни връх 57, Energy Tower,
  етаж 7, 1407, гр. София

  ул. Дружба 24, офис 4
  9000 гр. Варна

  Flat 12, Woodland court, 12 Penn hill avenue, Poole, BH14 9LZ