Touchpoint Logo dark grey

Интервю с Кристиан Милчев

Последен петък преди Коледа!
Време е да ви срещнем отново с екипа ни! Днес е ред на момчето, с което никога не ни е скучно в офиса и работата с него е песен! Нашият младши уеб програмист – Кристиан Милчев!

Представи се с няколко думи.

Казвам се Кристиан, на 22 години от гр. София. В момента уча в Университет по библиотекознание и информационни технологии със специалност “Компютърни науки”. От година работя в TouchPoint като уеб програмист и се радвам, че тук мога да упражнявам знанията си и да се развивам.

Като малък исках да стана…

Космонавт! Както повечето малки момчета мечтаех да летя в космоса! 

А сега съм…

седнал на удобния мек стол и създавам сайтове! Развивам се като уеб програмист и с усмивка приемам всяко предизвикателство!

Как откри страстта си към технологиите?

Всичко стана случайно, преди 2-3 години, когато завършвах гимназия. Започнах сам да се интересувам от създаване на сайтове, да гледам видео уроци и малко по-малко навлязох в света на уеб пространството. Успях да запиша специализиран курс и да усвоя тънкостите.

Опиши ни своето хоби.

Сръчен съм и обожавам в свободното си време да майсторя или да поправям неща с инструментите си! Последното ми “произведение” е дървена лампа. 

Във време на пандемия, вече често се предлагат виртуални пътешествия. Сподели ни коя е твоята мечтана дестинация?

Винаги съм искал да посетя Куба!Екзотика, настроение, красиви плажове, цветни улици и спиращи дъха гледки! Ибиза също е моя мечтана дестинация, която винаги ме е привличала със своя динамичен нощен живот, музикални партита и топли слънчеви дни!

 
С какво да Ви помогнем?

споделете вашата идея и ние ще се свържем с вас

  Открий ни в София!във Варна!в Лондон!

  бул. Черни връх 57, Energy Tower,
  етаж 7, 1407, гр. София

  ул. Прилеп 173, Бизнес център BeeGarden,
  офис 20, 9000, гр. Варна

  Flat 12, Woodland court, 12 Penn hill avenue, Poole, BH14 9LZ