Touchpoint Logo dark grey

Интервю с Ана Тинева

Днес поставяме началото на нашата нова рубрика! 
Всеки петък ще си говорим на #блиц с един от членовете на екипа на TouchPoint! Започваме с нежната половина, жената професионалист, чаровната и вечно усмихната – Ана Тинева!

Представи се с няколко думи.

Аз съм Ана Тинева – част от екипа на TouchPoint. Като човек съм организирана, отговорна, позитивна. Едно от нещата, с които не се разделям, е усмивката. Взискателна и на моменти критичнa (най-вече към себе си). Обичам да правя планове и да ги осъществявам след това. Стъпка по стъпка. Последователна съм и убедена, че зад всеки успех стои много труд.

Като малка исках да стана…

По разкази на родителите ми: „първо булка, после майка и накрая лекар“. В гимназията мечтаех да стана журналист. Моя несбъдната мечта е да съм водещ на централна емисия новини. От детските си желания осъществих първите две. Завърших право, но така и никога не пожелах да практикувам професиятa. Сега обожавам работата си, може би точно, защото е трудно да определя само една длъжност, която изпълнявам.

А сега съм…

Едновременно съм юрисконсулт, HR, Web Project Manager, водя кореспонденция и преговори с клиенти, давам консултации в сферата на защита на личните данни, извършвам QA на всеки уеб или дизайн проект, който излиза от екипа на TouchPoint. Най-често съм посредникът и балансьорът между желанията на клиентите и реализацията им от страна на екипа. Всичко това ми дава разнообразие, мащаб и широкообхватност на дейностите, за което винаги съм мечтала.

Определям работата си в TouchPoint като…

Част от баланса в живота ми. Работата ми и развитието на компанията допълват личния ми живот, носят ми пълно удовлетворение, нови стремежи и желание да се развивам. TouchPoint е един от стимулите, които ме движат напред.

Изброй някои от любимите си проекти, с които си се сблъсквала в TouchPoint.

Всеки проект е интересен и във всеки проект влагаме усилия, старание и респект към желанията на клиентите. Най-интересни са проектите, които представляват голямо предизвикателство за мен и екипа. Това са такива проекти, с които никога не сме се сблъсквали, които изпълняваме за първи път. Когато пътят, който трябва да извървиш, е стръмен и непознат, достигането до края му носи голямо удовлетворение.
Но най-любимият проект в компанията винаги ще си остане самият TouchPoint. TouchPoint е съвместната творба на мен и партньора ми в живота – от избора на име до цялостната концепция, визия, екип. Един проект, по който работим ежедневно и влагаме цялата си любов, знания и умения.

Пожелай нещо от сърце на екипа на TouchPoint.

Пожелавам им, израствайки професионално, да не губят страстта и любовта към това, което правят. Да мечтаят смело!
Пожелавам им щастие в личен план, любов, здраве, деца, пътешествия… За да постигат баланса в живота!
И се надявам TouchPoint да е част от този баланс. 

С какво да Ви помогнем?

споделете вашата идея и ние ще се свържем с вас

  Открий ни в София!във Варна!в Лондон!

  бул. Черни връх 57, Energy Tower,
  етаж 7, 1407, гр. София

  ул. Дружба 24, офис 4
  9000 гр. Варна

  Flat 12, Woodland court, 12 Penn hill avenue, Poole, BH14 9LZ