Touchpoint Logo dark grey

Интервю с Ана Тинева

Днес поставяме началото на нашата нова рубрика! 
Всеки петък ще си говорим на #блиц с един от членовете на екипа на TouchPoint! Започваме с нежната половина, жената професионалист, чаровната и вечно усмихната – Ана Тинева!

Представи се с няколко думи.

Аз съм Ана Тинева – част от екипа на TouchPoint. Като човек съм организирана, отговорна, позитивна. Едно от нещата, с които не се разделям, е усмивката. Взискателна и на моменти критичнa (най-вече към себе си). Обичам да правя планове и да ги осъществявам след това. Стъпка по стъпка. Последователна съм и убедена, че зад всеки успех стои много труд.

Като малка исках да стана…

По разкази на родителите ми: „първо булка, после майка и накрая лекар“. В гимназията мечтаех да стана журналист. Моя несбъдната мечта е да съм водещ на централна емисия новини. От детските си желания осъществих първите две. Завърших право, но така и никога не пожелах да практикувам професиятa. Сега обожавам работата си, може би точно, защото е трудно да определя само една длъжност, която изпълнявам.

А сега съм…

Едновременно съм юрисконсулт, HR, Web Project Manager, водя кореспонденция и преговори с клиенти, давам консултации в сферата на защита на личните данни, извършвам QA на всеки уеб или дизайн проект, който излиза от екипа на TouchPoint. Най-често съм посредникът и балансьорът между желанията на клиентите и реализацията им от страна на екипа. Всичко това ми дава разнообразие, мащаб и широкообхватност на дейностите, за което винаги съм мечтала.

Определям работата си в TouchPoint като…

Част от баланса в живота ми. Работата ми и развитието на компанията допълват личния ми живот, носят ми пълно удовлетворение, нови стремежи и желание да се развивам. TouchPoint е един от стимулите, които ме движат напред.

Изброй някои от любимите си проекти, с които си се сблъсквала в TouchPoint.

Всеки проект е интересен и във всеки проект влагаме усилия, старание и респект към желанията на клиентите. Най-интересни са проектите, които представляват голямо предизвикателство за мен и екипа. Това са такива проекти, с които никога не сме се сблъсквали, които изпълняваме за първи път. Когато пътят, който трябва да извървиш, е стръмен и непознат, достигането до края му носи голямо удовлетворение.
Но най-любимият проект в компанията винаги ще си остане самият TouchPoint. TouchPoint е съвместната творба на мен и партньора ми в живота – от избора на име до цялостната концепция, визия, екип. Един проект, по който работим ежедневно и влагаме цялата си любов, знания и умения.

Пожелай нещо от сърце на екипа на TouchPoint.

Пожелавам им, израствайки професионално, да не губят страстта и любовта към това, което правят. Да мечтаят смело!
Пожелавам им щастие в личен план, любов, здраве, деца, пътешествия… За да постигат баланса в живота!
И се надявам TouchPoint да е част от този баланс. 

С какво да Ви помогнем?

споделете вашата идея и ние ще се свържем с вас

  Открий ни в София!във Варна!в Лондон!

  бул. Черни връх 57, Energy Tower,
  етаж 7, 1407, гр. София

  ул. Прилеп 173, Бизнес център BeeGarden,
  офис 20, 9000, гр. Варна

  Flat 12, Woodland court, 12 Penn hill avenue, Poole, BH14 9LZ