Touchpoint Logo dark grey

AI ​​инструментите в уеб дизайна, които трябва да знаете

Как AI променя играта?

В света на дигиталния маркетинг и уеб дизайна, технологиите се развиват със скоростта на светлината. Необходимо е да бъдете на гребена на вълната, за да осигурите най-ефективните решения навреме. 

Ние вярваме, че успешният уеб сайт е повече от просто привлекателна визия – той е мощен инструмент, който привлича, ангажира и превръща посетителите в лоялни клиенти.

В тази статия ще разгледаме как AI допълва уеб дизайна и управлението на съдържанието. Ще ви покажем конкретни примери как можете да се възползвате от тези иновации, за да подобрите бизнес резултатите си. 

AI Engine

Един от водещите плъгини за WordPress, който интегрира AI услуги като OpenAI’s ChatGPT и Microsoft Azure директно във вашия уебсайт. Създаването на блог постове, продуктови описания и дори изображения става лесно и бързо. Този инструмент работи и на български език, което го прави изключително достъпен за бизнесите тук.

Пример: AI Engine може да се използва от маркетинг агенции за генериране на SEO-оптимизирано съдържание. AI може да създава статии, да подобрява съществуващите текстове и да генерира визуални елементи.

Rank Math SEO

Улеснява следенето на SEO показатели и включва функцията Content AI, която предлага препоръки за думи, връзки и заглавия. Това значително подобрява резултатите от оптимизацията в търсачката на Google.

Пример: Сайт за електронна търговия може да използва Rank Math SEO, за да оптимизира продуктови страници. Content AI предлага ключови думи и мета описания, които увеличават видимостта в търсачките и органичния трафик.

Tidio

Иновативно решение за обслужване на клиенти, включващо AI чатботове. Неговият чатбот LYRO осигурява 24/7 поддръжка и автоматизирани процеси.

Пример: Малък онлайн магазин може да използва Tidio за управление на клиентски запитвания. LYRO отговаря на често задавани въпроси, помага при създаването на  поръчки и насочва клиентите към подходящи продукти, подобрявайки потребителското им изживяване.

Voicer

Конвертира текстове в реч, поддържайки над 275 гласа и 45 езика, включително и български. Това прави съдържанието по-достъпно за хора с увреждания или предпочитащи този начин на възприемане.

Пример: Образователен сайт може да използва Voicer за създаване на аудио версии на своите статии и уроци.

Formidable Forms

Предлага AI шаблони за създаване на форми, анкети и калкулатори, в уеб сайтове, където това е необходимо. Целта е да се спести време на потребителя и да се подобри неговото изживяване на сайта ви. 

Пример: Онлайн услуга може да използва Formidable Forms за персонализирани форми за заявки и калкулатори за цени.

GetGenie

Ускорява процеса за създаване на съдържание и предлага SEO оценки и оптимизации, работещи и на български език.

Пример: Маркетинг агенция може да използва GetGenie за генериране на блог постове и маркетингови материали, подобрявайки ефективността на кампаниите.

Link Whisper

Улеснява вътрешното линкване в сайтовете, предлагайки автоматично генерирани вътрешни връзки.

Пример: Блогър може да използва Link Whisper за подобряване на вътрешното линкване и SEO оптимизацията на сайта.

Jasper

Предлага над 50 шаблона за създаване на маркетингови текстове и SEO оптимизация, включително и на български език.

Пример: Електронен магазин може да използва Jasper за генериране на продуктови описания и рекламни кампании.

Frase

Автоматично пише SEO оптимизирани статии въз основа на конкурентите, което помага за по-добро класиране в търсачките.

Пример: Сайт за електронна търговия може да използва Frase за създаване на продуктови описания и блог постове.

AI подпомага уеб дизайна и управлението на съдържание, като предоставя мощни инструменти за автоматизация, генериране на съдържание и оптимизиране на потребителското изживяване. С тези иновации бъдещето на уеб дизайна изглежда обещаващо, предоставяйки все повече възможности за надграждане и ефективност на бизнесите.

нашите услуги:

Готови ли сте да започваме! Свържете се с нас!

 • изработка на уебсайт;
 • интеграции;
 • поддръжка;
 • изработка на мобилни приложения;
 • UX/ UI дизайн.
С какво да Ви помогнем?

споделете вашата идея и ние ще се свържем с вас

  Открий ни в София!във Варна!в Лондон!

  бул. Черни връх 57, Energy Tower,
  етаж 7, 1407, гр. София

  ул. Прилеп 173, Бизнес център BeeGarden,
  офис 20, 9000, гр. Варна

  Flat 12, Woodland court, 12 Penn hill avenue, Poole, BH14 9LZ