TouchPoint - официален представител на AnyDesk за България

От началото на 2023 година TouchPoint e единственият официален представител на AnyDesk за България.

AnyDesk e софтуер зa oтдaлeчeн дocтъп с мнoгo бъpзa вpъзĸa и удобно администриране. Историята на AnyDesk започва през 2012 г. от трима технологични иноватори, споделящи една визия: да разработят високоскоростен и най-сигурен софтуер за отдалечен достъп, който в крайна сметка ще се превърне в едно от водещите решения на пазара. Те прилагат визията си на практика през 2014 година и основават компанията AnyDesk Software GmbH. Днес софтуерът AnyDesk е изтеглен над 500 милиона пъти и се използва от компании и крайни клиенти по целия свят.

Интepфeйcът нa АnуDеѕk e cъвceм лeceн и интyитивeн, бeз нeoбxoдимocт oт cлoжнo ĸoнфигypиpaнe.

С AnyDesk можете лесно да се свързвате от всяко място с всяко устройство, без значение каква операционна система използвате, както и независимо от нивото на технически компетенции. AnyDesk е подходящ за всички – професионалисти и обикновени потребители.

Отдалечения работен плот на Any Desk може да се използват за отдалечена поддръжка и/или за отдалечена работа. AnyDesk ви предлага разнообразие от функции, за да ви осигури възможно най-доброто потребителско изживяване.

Дистанционна поддръжка

Софтуерът за отдалечена помощ позволява на ИТ специалистите да предоставят удобна и бърза дистанционна поддръжка от всяко място.

Отдалечен достъп

Отдалеченият достъп е възможност за достъп до компютър или мрежа от разстояние. Типичните случаи на употреба са достъп и управление на устройства от една централна точка, работа на отдалечени работни станции или наблюдение на поверителни процеси отвсякъде.

Дистанционна работа

Дайте възможност на служителите си да работят дистанционно, където и да се намират. С помощта на AnyDesk достъпът до файлове и устройства не е проблем. AnyDesk предлага разнообразие от функции и услуги, които да изведат вашето работно място от офиса и да го позиционират навсякъде по света, точно тогава когато се нуждаете.

AnyDesk работи бързо и ефективно.

Убедете се в предимствата му и се обърнете към екипа на TouchPoint, ако имате нужда от закупуване на лицензи за вашите професионални цели.

Anydesk on laptop far

Клиенти, които ни се довериха

С какво да Ви помогнем?

споделете вашата идея и ние ще се свържем с вас

  Открий ни в София!във Варна!в Лондон!

  бул. Черни връх 57, Energy Tower,
  етаж 7, 1407, гр. София

  ул. Прилеп 173, Бизнес център BeeGarden,
  офис 20, 9000, гр. Варна

  Flat 12, Woodland court, 12 Penn hill avenue, Poole, BH14 9LZ