TouchPoint - официален представител на AnyDesk за България

От началото на 2023 година TouchPoint e единственият официален представител на AnyDesk за България.

AnyDesk e софтуер зa oтдaлeчeн дocтъп с мнoгo бъpзa вpъзĸa и удобно администриране. Историята на AnyDesk започва през 2012 г. от трима технологични иноватори, споделящи една визия: да разработят високоскоростен и най-сигурен софтуер за отдалечен достъп, който в крайна сметка ще се превърне в едно от водещите решения на пазара. Те прилагат визията си на практика през 2014 година и основават компанията AnyDesk Software GmbH. Днес софтуерът AnyDesk е изтеглен над 500 милиона пъти и се използва от компании и крайни клиенти по целия свят.

Интepфeйcът нa АnуDеѕk e cъвceм лeceн и интyитивeн, бeз нeoбxoдимocт oт cлoжнo ĸoнфигypиpaнe.

С AnyDesk можете лесно да се свързвате от всяко място с всяко устройство, без значение каква операционна система използвате, както и независимо от нивото на технически компетенции. AnyDesk е подходящ за всички – професионалисти и обикновени потребители.

Отдалечения работен плот на Any Desk може да се използват за отдалечена поддръжка и/или за отдалечена работа. AnyDesk ви предлага разнообразие от функции, за да ви осигури възможно най-доброто потребителско изживяване.

Дистанционна поддръжка

Софтуерът за отдалечена помощ позволява на ИТ специалистите да предоставят удобна и бърза дистанционна поддръжка от всяко място.

Отдалечен достъп

Отдалеченият достъп е възможност за достъп до компютър или мрежа от разстояние. Типичните случаи на употреба са достъп и управление на устройства от една централна точка, работа на отдалечени работни станции или наблюдение на поверителни процеси отвсякъде.

Дистанционна работа

Дайте възможност на служителите си да работят дистанционно, където и да се намират. С помощта на AnyDesk достъпът до файлове и устройства не е проблем. AnyDesk предлага разнообразие от функции и услуги, които да изведат вашето работно място от офиса и да го позиционират навсякъде по света, точно тогава когато се нуждаете.

AnyDesk работи бързо и ефективно.

Убедете се в предимствата му и се обърнете към екипа на TouchPoint, ако имате нужда от закупуване на лицензи за вашите професионални цели.

Клиенти, които ни се довериха

С какво да Ви помогнем?

споделете вашата идея и ние ще се свържем с вас

  Открий ни в София!във Варна!в Лондон!

  ул. Михаил Тенев 12, етаж 6,
  офис 23, 1784, гр. София

  ул. Дружба 24, офис 4
  9000 гр. Варна

  Flat 12, Woodland court, 12 Penn hill avenue, Poole, BH14 9LZ