Touchpoint Logo dark grey

Naturestetica

графичен дизайн и брандинг

клиент naturestetica

Naturestetica logo

Екипът на Naturestetica се свърза с нас, защото имаше нужда от разработване на цялостна визия за техния бранд. След като подробно обсъдихме и проучихме сферата им на дейност, техните нужди, целева аудитория, корпоративни ценности и визията, с която искаха да комуникират с клиентите си започнахме работа по изработване на бранд бук. От на се очакваше да предложим не само дизайнерски решения, а и стратегически подход към визуалната идентичност.

ДИЗАЙН brand book

На база получената информация разработихме цветова палитра, избрахме подходящи шрифтове и изработихме нов дизайн на маркетинговите им материали. В процеса на работа се фокусирахме върху това, новата идентичност да допълва естествено вече съществуващото лого.

Бранд букът успешно обедини всички елементи на корпоративната идентичност на Naturestetica и стана ключов инструмент за маркетинговия и дизайнерския екип. Той помогна за укрепване на позиционирането на бранда на пазара и увеличаване на неговата познаваемост.

ДИЗАЙН на ценоразпис

Ценоразписите, които изработихме се отличават с елегантен и изчистен дизайн, който е допълнен с различни печатни ефекти, като ламинат и обемен лак. Това не само добавя допълнителен акцент и изтъква ключови елементи, но също така придава усещане за лукс и високо качество при допир.

и още... визитки, брошури и ваучери

Изработихме стилни и професионални визитки, които отразяват висококачествената естетика на козметичния бранд. Подбрахме два вида хартии в светлата и по-тъмната цветова гама, спрямо бранд бук-а.

Друга наша задача беше да създадем брошура, която да представя продуктите и философията на бранда по начин, който да впечатли и информира потенциалните клиенти.

Изработихме ваучер за подарък върху ефектна хартия и изтънчен, индивидуален дизайн.

naturestetica_business_card-1.webp
naturestetica_business_card-1.webp

ЦВЕТОВЕТЕ, КОИТО ИЗПОЛЗВАХМЕ

#b89989

#fee7dc

#fdddce

#6b6c6c

ДРУГИТЕ НИ ПРОЕКТИ С
AUTOSENSE & SPA

Информативен уебсайт

и Дигитален маркетинг

С какво да Ви помогнем?

споделете вашата идея и ние ще се свържем с вас

  Открий ни в София!във Варна!в Лондон!

  бул. Черни връх 57, Energy Tower,
  етаж 7, 1407, гр. София

  ул. Прилеп 173, Бизнес център BeeGarden,
  офис 20, 9000, гр. Варна

  Flat 12, Woodland court, 12 Penn hill avenue, Poole, BH14 9LZ