Touchpoint Logo dark grey

Magma Pack

Уеб дизайн

magma pack logo red

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО

МагмаПак е водещ производител на хартиени торби с опит от над 25 години. Работи с клиенти от цял свят. За нас МагмаПак е един клиент с усет към отличното качество, високи изисквания както към продуктите, които достигат до крайния клиент, така и към всички свои доставчици. В този смисъл и изискванията към нас, като „доставчик“ на новия им уеб сайт, бяха завишени.

РЕШЕНИЕ

Новият уеб сайт на компанията трябваше освен да представи услугите и продуктите на компанията, да предложи на клиентите възможността за коректно подаване на заявки и директна поръчка на хартиени торби към производителя.

РЕЗУЛТАТ

Дизайнът тук не е акцентът, а функционалността да се поръчат точния брой торби от съответния вид като онлайн е предвидена възможността за генериране на файл с дизайн, готов за печат. Един сайт, който значително облекчава процеса по генериране на заявки от клиентите към служителите на компанията.

Plus laptop device

ЦВЕТОВЕТЕ, КОИТО ИЗПОЛЗВАХМЕ

#d80000

#000000

Montserrat

Аа

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Ю Я а б в г д е ж з и й к л м н о п р с т у ф х ц ч ш щ ъ ы ь ю я
1 2 3 4 5 6 7 8 9 0

И ШРИФТЪТ
...

С какво да Ви помогнем?

споделете вашата идея и ние ще се свържем с вас

  Открий ни в София!във Варна!в Лондон!

  бул. Черни връх 57, Energy Tower,
  етаж 7, 1407, гр. София

  ул. Дружба 24, офис 4
  9000 гр. Варна

  Flat 12, Woodland court, 12 Penn hill avenue, Poole, BH14 9LZ