Magma Pack

Уеб дизайн

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО

МагмаПак е водещ производител на хартиени торби с опит от над 25 години. Работи с клиенти от цял свят. За нас МагмаПак е един клиент с усет към отличното качество, високи изисквания както към продуктите, които достигат до крайния клиент, така и към всички свои доставчици. В този смисъл и изискванията към нас, като „доставчик“ на новия им уеб сайт, бяха завишени.

РЕШЕНИЕ

Новият уеб сайт на компанията трябваше освен да представи услугите и продуктите на компанията, да предложи на клиентите възможността за коректно подаване на заявки и директна поръчка на хартиени торби към производителя.

РЕЗУЛТАТ

Дизайнът тук не е акцентът, а функционалността да се поръчат точния брой торби от съответния вид като онлайн е предвидена възможността за генериране на файл с дизайн, готов за печат. Един сайт, който значително облекчава процеса по генериране на заявки от клиентите към служителите на компанията.

Plus laptop device

ЦВЕТОВЕТЕ, КОИТО ИЗПОЛЗВАХМЕ

#d80000

#000000

Montserrat

Аа

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Ю Я а б в г д е ж з и й к л м н о п р с т у ф х ц ч ш щ ъ ы ь ю я
1 2 3 4 5 6 7 8 9 0

И ШРИФТЪТ
...

С какво да Ви помогнем?

споделете вашата идея и ние ще се свържем с вас

  Открий ни в София!във Варна!в Лондон!

  бул. Черни връх 57, Energy Tower,
  етаж 7, 1407, гр. София

  ул. Прилеп 173, Бизнес център BeeGarden,
  офис 20, 9000, гр. Варна

  Flat 12, Woodland court, 12 Penn hill avenue, Poole, BH14 9LZ