Копчев и синове

Уеб дизайн

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО

Още един любим сайт тип онлайн каталог по задание от приятелите ни „Копчев и синове“. В продължение на другия ни съвместен проект – www.sapani.com, тук трябваше да създадем малко по-различна визия, подобна функционалност и да постигнем същото добро онлайн позициониране.

РЕШЕНИЕ

Съчетанието на две лога – на фирмата и регистрираната търговска марка „KMD roller chain“ беше предизвикателно, но с подходящите цветови комбинации намерихме правилното ненатрапчиво решение за това. Също така, от особена важност бяха правилното форматиране на таблиците със специфична информация за всеки вид вериги, коректната подредба по категории, наличието на схеми, които да са достатъчно добре четими на всички мобилни устройства.

РЕЗУЛТАТ

Веригите, които Копчев и синове предлагат, са подложени на текущ контрол и тестове, както в процеса на производство, така и при получаване на стоките. Същото можем да кажем и за сайта, който изработихме – не е достатъчно да се създаде, важни са текущият контрол и превенцията от сривове и „бъгове“. Може да разгледате резултата от работата ни тук.

Plus laptop device

ЦВЕТОВЕТЕ, КОИТО ИЗПОЛЗВАХМЕ

#008dd2

#292929

#a7b7bc

Play

Аа

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Ю Я а б в г д е ж з и й к л м н о п р с т у ф х ц ч ш щ ъ ы ь ю я
1 2 3 4 5 6 7 8 9 0

И ШРИФТЪТ
...

С какво да Ви помогнем?

споделете вашата идея и ние ще се свържем с вас

  Открий ни в София!във Варна!в Лондон!

  бул. Черни връх 57, Energy Tower,
  етаж 7, 1407, гр. София

  ул. Прилеп 173, Бизнес център BeeGarden,
  офис 20, 9000, гр. Варна

  Flat 12, Woodland court, 12 Penn hill avenue, Poole, BH14 9LZ