Touchpoint Logo dark grey

естетичен център
"The look"

уеб дизайн

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО

След като създадохме ново лого за естетичен център The Look и подбрахме нови цветове за бранда, ние се заехме със задачата да преобразим техния уебсайт.
Създадохме нова и удобна платформа за запазване и предварително заплащане на часове за услугите на естетичния център. Освен всичко това, искахме и да предоставим повече информация на потенциалните клиенти, така че да могат лесно да избират и резервират процедури.

РЕШЕНИЕ

Отговорът на тези предизвикателства дойде с разработването на изцяло нов уебсайт с богато и информативно съдържание. Включихме актуални снимки на апаратурата, които заснехме в студиото и представихме услугите по привлекателен и достъпен начин. Разработихме и удобна платформа за онлайн резервации, която позволява на клиентите лесно да запазват и заплащат часове си.

РЕЗУЛТАТ

Клиентите на The Look Body shaping studio получават като резултат своeто ново подобрено тяло. В следствие на нашата работа, клиентът ни получи нов уебсайт, който вече не само отговаря на новия стил и цветове на бранда, но и предлага интуитивна навигация и лесен достъп до всички услуги. Така пътят на клиента от първоначалния интерес до първото посещението се съкращава.

Plus laptop device

ЦВЕТОВЕТЕ, КОИТО ИЗПОЛЗВАХМЕ

#663040

#E2C9B6

Playfair Display

Аа

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Ю Я а б в г д е ж з и й к л м н о п р с т у ф х ц ч ш щ ъ ы ь ю я
1 2 3 4 5 6 7 8 9 0

И ШРИФОВЕТЕ
...

Playball

Aa

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

С какво да Ви помогнем?

споделете вашата идея и ние ще се свържем с вас

  Открий ни в София!във Варна!в Лондон!

  бул. Черни връх 57, Energy Tower,
  етаж 7, 1407, гр. София

  ул. Прилеп 173, Бизнес център BeeGarden,
  офис 20, 9000, гр. Варна

  Flat 12, Woodland court, 12 Penn hill avenue, Poole, BH14 9LZ