Touchpoint Logo dark grey

Control Union

Уеб дизайн

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО

Контрол Юнион България е част от групата Peterson и предлага широк спектър от сертификационни услуги, независим количествен и качествен контрол на насипни и пакетирани товари, индустриални инспекции, обучения. Сайтът им трябваше строго да кореспондира на изградената корпоративна бранд визия на Peterson и Control Union.

РЕШЕНИЕ

Разбира се, изискванията за дизайн и предварително заложените графични елементи, към които да се придържаме, само ни мотивираха да надградим тези параметри и шаблони. Прецизно подбрани снимки, качествено текстово съдържание, елегантна визия, подробно описание на всеки сертификат и услуга. Прецизност във всеки детайл – всичко това е сайтът на Control Union.

РЕЗУЛТАТ

Резултатът надхвърли и нашите очаквания – това се превърна в един от любимите ни проекти в последната една година. Взискателността на клиента в съчетание с нашия афинитет към изпипване на всеки детайл допринесоха за създаването на един наистина красив бизнес сайт.

Plus laptop device

ЦВЕТОВЕТЕ, КОИТО ИЗПОЛЗВАХМЕ

#32a8e4

#5fbbea

#799495

#202b56

Ubuntu

Аа

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Ю Я а б в г д е ж з и й к л м н о п р с т у ф х ц ч ш щ ъ ы ь ю я
1 2 3 4 5 6 7 8 9 0

И ШРИФТЪТ
...

С какво да Ви помогнем?

споделете вашата идея и ние ще се свържем с вас

  Открий ни в София!във Варна!в Лондон!

  бул. Черни връх 57, Energy Tower,
  етаж 7, 1407, гр. София

  ул. Прилеп 173, Бизнес център BeeGarden,
  офис 20, 9000, гр. Варна

  Flat 12, Woodland court, 12 Penn hill avenue, Poole, BH14 9LZ