Touchpoint Logo dark grey

Control Union

Уеб дизайн

cu logo 400x100 1

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО

Контрол Юнион България е част от групата Peterson и предлага широк спектър от сертификационни услуги, независим количествен и качествен контрол на насипни и пакетирани товари, индустриални инспекции, обучения. Сайтът им трябваше строго да кореспондира на изградената корпоративна бранд визия на Peterson и Control Union.

РЕШЕНИЕ

Разбира се, изискванията за дизайн и предварително заложените графични елементи, към които да се придържаме, само ни мотивираха да надградим тези параметри и шаблони. Прецизно подбрани снимки, качествено текстово съдържание, елегантна визия, подробно описание на всеки сертификат и услуга. Прецизност във всеки детайл – всичко това е сайтът на Control Union.

РЕЗУЛТАТ

Резултатът надхвърли и нашите очаквания – това се превърна в един от любимите ни проекти в последната една година. Взискателността на клиента в съчетание с нашия афинитет към изпипване на всеки детайл допринесоха за създаването на един наистина красив бизнес сайт.

Plus laptop device

ЦВЕТОВЕТЕ, КОИТО ИЗПОЛЗВАХМЕ

#32a8e4

#5fbbea

#799495

#202b56

Ubuntu

Аа

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Ю Я а б в г д е ж з и й к л м н о п р с т у ф х ц ч ш щ ъ ы ь ю я
1 2 3 4 5 6 7 8 9 0

И ШРИФТЪТ
...

С какво да Ви помогнем?

споделете вашата идея и ние ще се свържем с вас

  Открий ни в София!във Варна!в Лондон!

  бул. Черни връх 57, Energy Tower,
  етаж 7, 1407, гр. София

  ул. Дружба 24, офис 4
  9000 гр. Варна

  Flat 12, Woodland court, 12 Penn hill avenue, Poole, BH14 9LZ