Touchpoint Logo dark grey

Интервю с Мартин Спасов

Този петък ви запознаваме с още една незаменима част на екипа ни! Момчето, което говори на един език с технологиите, и винаги е готовo да разреши проблемите с тях! Нашият вечно усмихнат IT гуру – Мартин Спасов!

Представи се с няколко думи.

Казвам се Мартин на 22 години от гр. Перник. В момента завършвам бакалавърската си степен в Технически университет, София със специалност Автоматика. Едновременно карам и курс по Системна Администрация в SoftUni.

Като малък исках да стана…

Всеки път отговарях на този въпрос с “искам да работя с компютри”!

А сега съм…

Щастлив, че реализирах детската си мечта и изпълнявам длъжността “Системен администратор” във фирма с толкова сплотен екип!

Как откри страстта си към технологиите?

Като дете прекарвах много време пред компютъра и срещах различни проблеми. Нещото, което запали страстта ми към технологиите, беше удовлетворението от отстраняването на дадена неизправност самостоятелно. Намирам бъдещето си в технологиите, тъй като са много динамични и предизвикателствата пред мен стават все по-интересни!

Как би описал света на технологиите след 10 години?

Имайки предвид колко бързо се развиват технологиите, почти не ми стига въобржението, за да си представя какво ниво биха достигнали след десет години. Смятам, че виртуалната реалност ще се интегрира във все повече сфери и ще заема голяма част от нашето ежедневие.

Какво обичаш да правиш в свободното си време?

Голяма страст са ми автомобилите – често в свободното си време разглеждам модели, иновации и начини за тунинговане. Разбира се, най-любимо ми е времето, прекарано с близки и приятели на чист въздух в планината!

С какво да Ви помогнем?

споделете вашата идея и ние ще се свържем с вас

  Открий ни в София!във Варна!в Лондон!

  бул. Черни връх 57, Energy Tower,
  етаж 7, 1407, гр. София

  ул. Прилеп 173, Бизнес център BeeGarden,
  офис 20, 9000, гр. Варна

  Flat 12, Woodland court, 12 Penn hill avenue, Poole, BH14 9LZ