Touchpoint Logo dark grey

Интервю с Евгений Стефанов

Отново е петък и ви запознаваме отблизо с нашия екип! 
Днес ви представяме момчето, което винаги ще разреши и най-неразрешимия проблем с технологиите, нашият оперативен мениджър, който освен с работещи и безотказни системи, ще зареди деня ви и с чаровна усмивка – Евгений Стефанов! 

Представи се с няколко думи.

Аз съм комуникативна личност, обичам да общувам с всякакви хора, намирам общ език с всекиго. Самоуверен съм и вярвам в себе си. За мен няма невъзможни неща!

Като малък исках да стана…

Както на всяко дете, родено в края на 20-ти век, желанията и мечтите ми за бъдещето са били доста наивни и прости. Преминал съм през това да желая да бъда полицай, пожарникар и дори космонавт!

А сега съм…
А сега съм сериозен човек, здраво стъпил на земята! Приемам нещата такива каквито са и винаги намирам положителното във всяко нещо. Изключително щастлив съм, че усещам подкрепата на съпругата ми, семейството и колегите си във всяко ново начинание, което предприемам!

Как откри страстта си към технологиите?

Спомням си, че като малък събирах вестници и брошури с компютърни конфигурации. Може би това е поставило началото. 

Какво обичаш да правиш в свободното си време?

Опитвам се да оползотворявам свободното си време максимално добре. Прекарвам време с близки и приятели. Старая се да пътувам, да опознавам нови места, като по този начин се срещам с много нови хора.

Ако имах очила за “виждане в бъдещето” щях …

Aз имам очила, но за съжаление не виждам с тях в бъдещето. Като цяло предпочитам да се съсредоточа в настоящето и да не изпреварвам събитията!

С какво да Ви помогнем?

споделете вашата идея и ние ще се свържем с вас

  Открий ни в София!във Варна!в Лондон!

  бул. Черни връх 57, Energy Tower,
  етаж 7, 1407, гр. София

  ул. Дружба 24, офис 4
  9000 гр. Варна

  Flat 12, Woodland court, 12 Penn hill avenue, Poole, BH14 9LZ