Touchpoint Logo dark grey

Интервю с Евгений Стефанов

Отново е петък и ви запознаваме отблизо с нашия екип! 
Днес ви представяме момчето, което винаги ще разреши и най-неразрешимия проблем с технологиите, нашият оперативен мениджър, който освен с работещи и безотказни системи, ще зареди деня ви и с чаровна усмивка – Евгений Стефанов! 

Представи се с няколко думи.

Аз съм комуникативна личност, обичам да общувам с всякакви хора, намирам общ език с всекиго. Самоуверен съм и вярвам в себе си. За мен няма невъзможни неща!

Като малък исках да стана…

Както на всяко дете, родено в края на 20-ти век, желанията и мечтите ми за бъдещето са били доста наивни и прости. Преминал съм през това да желая да бъда полицай, пожарникар и дори космонавт!

А сега съм…
А сега съм сериозен човек, здраво стъпил на земята! Приемам нещата такива каквито са и винаги намирам положителното във всяко нещо. Изключително щастлив съм, че усещам подкрепата на съпругата ми, семейството и колегите си във всяко ново начинание, което предприемам!

Как откри страстта си към технологиите?

Спомням си, че като малък събирах вестници и брошури с компютърни конфигурации. Може би това е поставило началото. 

Какво обичаш да правиш в свободното си време?

Опитвам се да оползотворявам свободното си време максимално добре. Прекарвам време с близки и приятели. Старая се да пътувам, да опознавам нови места, като по този начин се срещам с много нови хора.

Ако имах очила за “виждане в бъдещето” щях …

Aз имам очила, но за съжаление не виждам с тях в бъдещето. Като цяло предпочитам да се съсредоточа в настоящето и да не изпреварвам събитията!

С какво да Ви помогнем?

споделете вашата идея и ние ще се свържем с вас

  Открий ни в София!във Варна!в Лондон!

  бул. Черни връх 57, Energy Tower,
  етаж 7, 1407, гр. София

  ул. Прилеп 173, Бизнес център BeeGarden,
  офис 20, 9000, гр. Варна

  Flat 12, Woodland court, 12 Penn hill avenue, Poole, BH14 9LZ