Топ 3 папки за „пролетно почистване“ на вашия компютър или лаптоп

Колко често се сещате да изчистите излишните файлове от вашия компютър или лаптоп? Вероятно недостатъчно. Препоръчително е да го правите поне веднъж месечно, но шансовете да не сте се сещали за това в последната година са големи. С идването на пролетта идва и популярното „пролетно почистване“, което не се отнася само за дома, гардероба или офиса Ви, но и за електронните устройства, които използвате ежедневно. Представяме Ви топ 3 на папките, на които е хубаво да обърнете внимание и да разчистите за пролетта.
 • Изтеглени файлове

 • Много често ни трябва някой случаен файл от интернет, който след изтеглянето и използването му, остава забравен в папка „Изтеглени“. Да, може да проверите, снимката на котка как спи сгушена, която сте пратили на баба си за лека нощ в отговор на нейната такава, още си стои някъде във Вашия компютър. Отделете малко време да намерите всички котки, кучета и яки коли за началния Ви екран, и ги поизчистете, ако вече не са Ви нужни. Или може да изпратите някоя от тях пак на баба си. Сигурно е забравила, че я е получавала, а дори и да помни, ще Ви се зарадва.
 • ViberDownloads

 • Всички тези снимки, които си пращате с баба Ви, екскурзията до Дубай, с която сте се похвалили на някой приятел или скрийншота от пратката на Speedy, която сте пратили на майка Ви да вземе от Ваше име, за да не я изпратят обратно на подателя, Viber е така добър да запази автоматично на Вашия компютър в папка ViberDownloads. Намерете я и нея, скрита в папка „Документи“ или като подпапка на „Изтеглени“ и си запазете съкровените спомени, а скрийншотите и другото ненужно, просто изтрийте.
 • Кошче

 • След като изчистите всички файлове от предните две точки, е желателно да изчистите и напълнилото се кошче. Освен всичко, което сте пратили там при „пролетното почистване“, ще намерите и всички изхвърлени, но не напълно изтрити файлове. Изчистете ги финално и тях и ще сте напълно готови с нови сили да ги препълвате до следващия път, в който се сетите за тях или ние от Touchpoint Ви го напомним
woman with laptop
С какво да Ви помогнем?

споделете вашата идея и ние ще се свържем с вас

  Открий ни в София!във Варна!в Лондон!

  бул. Черни връх 57, Energy Tower,
  етаж 7, 1407, гр. София

  ул. Прилеп 173, Бизнес център BeeGarden,
  офис 20, 9000, гр. Варна

  Flat 12, Woodland court, 12 Penn hill avenue, Poole, BH14 9LZ