Touchpoint Logo dark grey

Топ 3 папки за „пролетно почистване“ на вашия компютър или лаптоп

Колко често се сещате да изчистите излишните файлове от вашия компютър или лаптоп? Вероятно недостатъчно. Препоръчително е да го правите поне веднъж месечно, но шансовете да не сте се сещали за това в последната година са големи. С идването на пролетта идва и популярното „пролетно почистване“, което не се отнася само за дома, гардероба или офиса Ви, но и за електронните устройства, които използвате ежедневно. Представяме Ви топ 3 на папките, на които е хубаво да обърнете внимание и да разчистите за пролетта.
 • Изтеглени файлове

 • Много често ни трябва някой случаен файл от интернет, който след изтеглянето и използването му, остава забравен в папка „Изтеглени“. Да, може да проверите, снимката на котка как спи сгушена, която сте пратили на баба си за лека нощ в отговор на нейната такава, още си стои някъде във Вашия компютър. Отделете малко време да намерите всички котки, кучета и яки коли за началния Ви екран, и ги поизчистете, ако вече не са Ви нужни. Или може да изпратите някоя от тях пак на баба си. Сигурно е забравила, че я е получавала, а дори и да помни, ще Ви се зарадва.
 • ViberDownloads

 • Всички тези снимки, които си пращате с баба Ви, екскурзията до Дубай, с която сте се похвалили на някой приятел или скрийншота от пратката на Speedy, която сте пратили на майка Ви да вземе от Ваше име, за да не я изпратят обратно на подателя, Viber е така добър да запази автоматично на Вашия компютър в папка ViberDownloads. Намерете я и нея, скрита в папка „Документи“ или като подпапка на „Изтеглени“ и си запазете съкровените спомени, а скрийншотите и другото ненужно, просто изтрийте.
 • Кошче

 • След като изчистите всички файлове от предните две точки, е желателно да изчистите и напълнилото се кошче. Освен всичко, което сте пратили там при „пролетното почистване“, ще намерите и всички изхвърлени, но не напълно изтрити файлове. Изчистете ги финално и тях и ще сте напълно готови с нови сили да ги препълвате до следващия път, в който се сетите за тях или ние от Touchpoint Ви го напомним
woman with laptop
С какво да Ви помогнем?

споделете вашата идея и ние ще се свържем с вас

  Открий ни в София!във Варна!в Лондон!

  бул. Черни връх 57, Energy Tower,
  етаж 7, 1407, гр. София

  ул. Дружба 24, офис 4
  9000 гр. Варна

  Flat 12, Woodland court, 12 Penn hill avenue, Poole, BH14 9LZ