Touchpoint Logo dark grey

Интервю с Цветелина Методиева

Днес ви запознаваме отблизо с нашето усмихнато момиче, чиято мисия е да превръща IT “света” в по-цветен и впечатляващ! Всекидневно вдъхновява с креативност, нестандартни идеи и дизайн thinking!
Тя е нашата любима графична дизайнерка – Цвети!

Представи се с няколко думи.

Казвам се Цветелина Методиева и съм родена в София. Завърших бакалавър със специалност “Маркетинг”, но след това бях завладяна от изкуството и записах “Рекламен дизайн и педагогика”, последвано и от курс по “Графичен дизайн”. Обичам да пътувам и да преоткривам нови вдъхновяващи местенца. Почитател съм на тигрите и изобщо представителите от семейство котки. Мечтая някои ден да се срещна отблизо с тях!

Като малка исках да стана…

Като всяко дете съм имала различни желания каква искам да бъда – първо медицинска сестра, после – певица и какво ли още не. Но с времето се уверих, че тези професии не са моето ампоа и си останаха просто нереализирана детска мечта.

А сега съм…

Пораснало момиче, все още запазило детското в себе си. По професия съм графичен дизайнер и съм много щастлива, че съм именно част от страхотния екип на Тъчпойнт.

Кой е любимият ти дизайнерски стил?

Във всеки дизайн стил има по нещо, което ми допада. Работата ми в Тъчпойнт е много разнобразна и точно това много ми харесва. Имам възможността да работя по различни проекти, всеки от който иска различен поглед, подход и дизайн. Но може би един от предпочитаните от мен е минималистичният стил – изчистен, стилен и семпъл.

От къде най-често черпиш вдъхновение?

Вдъхновението е навсякъде около мен – срещите и разговорите с приятели и близки, разходката в планината и красивите гледки, които се откриват пред мен, общуването с колегите ми и добрите резултати, които постигаме от съвместната ни работа, доволните ни клиенти и още много неща… Всичко това ме кара да се чувствам наистина щастлива, да се усмихвам
и… вдъхновението просто идва!

Ако характера ти трябва да се опише с дизайн и цвят, кои ще са те?

Абстрактен дизайн и комбинация от много цветове.
Тълкуването оставям на вас! 

Какво обичаш да правиш в свободното си време?

Времето прекарано с близки и приятели ме зарежда с много положителна енергия. Реденето на пъзели е едно от хобитата ми – колкото повече части, толкова по-интересно за мен! Обичам топлината на семейните празници, но и ценя времето за себе си.

С какво да Ви помогнем?

споделете вашата идея и ние ще се свържем с вас

  Открий ни в София!във Варна!в Лондон!

  бул. Черни връх 57, Energy Tower,
  етаж 7, 1407, гр. София

  ул. Прилеп 173, Бизнес център BeeGarden,
  офис 20, 9000, гр. Варна

  Flat 12, Woodland court, 12 Penn hill avenue, Poole, BH14 9LZ