Интервю с Цветелина Методиева

Днес ви запознаваме отблизо с нашето усмихнато момиче, чиято мисия е да превръща IT “света” в по-цветен и впечатляващ! Всекидневно вдъхновява с креативност, нестандартни идеи и дизайн thinking!
Тя е нашата любима графична дизайнерка – Цвети!

Представи се с няколко думи.

Казвам се Цветелина Методиева и съм родена в София. Завърших бакалавър със специалност “Маркетинг”, но след това бях завладяна от изкуството и записах “Рекламен дизайн и педагогика”, последвано и от курс по “Графичен дизайн”. Обичам да пътувам и да преоткривам нови вдъхновяващи местенца. Почитател съм на тигрите и изобщо представителите от семейство котки. Мечтая някои ден да се срещна отблизо с тях!

Като малка исках да стана…

Като всяко дете съм имала различни желания каква искам да бъда – първо медицинска сестра, после – певица и какво ли още не. Но с времето се уверих, че тези професии не са моето ампоа и си останаха просто нереализирана детска мечта.

А сега съм…

Пораснало момиче, все още запазило детското в себе си. По професия съм графичен дизайнер и съм много щастлива, че съм именно част от страхотния екип на Тъчпойнт.

Кой е любимият ти дизайнерски стил?

Във всеки дизайн стил има по нещо, което ми допада. Работата ми в Тъчпойнт е много разнобразна и точно това много ми харесва. Имам възможността да работя по различни проекти, всеки от който иска различен поглед, подход и дизайн. Но може би един от предпочитаните от мен е минималистичният стил – изчистен, стилен и семпъл.

От къде най-често черпиш вдъхновение?

Вдъхновението е навсякъде около мен – срещите и разговорите с приятели и близки, разходката в планината и красивите гледки, които се откриват пред мен, общуването с колегите ми и добрите резултати, които постигаме от съвместната ни работа, доволните ни клиенти и още много неща… Всичко това ме кара да се чувствам наистина щастлива, да се усмихвам
и… вдъхновението просто идва!

Ако характера ти трябва да се опише с дизайн и цвят, кои ще са те?

Абстрактен дизайн и комбинация от много цветове.
Тълкуването оставям на вас! 

Какво обичаш да правиш в свободното си време?

Времето прекарано с близки и приятели ме зарежда с много положителна енергия. Реденето на пъзели е едно от хобитата ми – колкото повече части, толкова по-интересно за мен! Обичам топлината на семейните празници, но и ценя времето за себе си.

С какво да Ви помогнем?

споделете вашата идея и ние ще се свържем с вас

  Открий ни в София!във Варна!в Лондон!

  ул. Михаил Тенев 12, етаж 6,
  офис 23, 1784, гр. София

  ул. Дружба 24, офис 4
  9000 гр. Варна

  Flat 12, Woodland court, 12 Penn hill avenue, Poole, BH14 9LZ