Новини

Всички новости от ИТ бранша, които са публикувани в уеб мрежата. Телефони, таблети, компютри, лаптопи, сфтуер и хардуер, компютърни мрежи, телекомуникации...

22

Категория:
Посещения: 4608

Запитване за компютърна поддръжка

Абонаментна компютърна поддръжка - форма за запитване.
МОЛЯ ПОПЪЛНЕТЕ КОРЕКТНО ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ ПОЛЕТА!

 

Наш служител ще се свърже с Вас в най-кратък срок!

Категория:
Посещения: 4494

Gigabyte показа Aero 15 лаптопа си с тънки рамки

gigabyte aero 15Отличителна черта на новия модел е почти безрамковия дизайн на дисплея.
Сред множеството представени преносими компютри по време на Computex, ни направи впечатление новото предложение на Gigabyte - Aero 15. Отличителна черта на новия модел е почти безрамковия дизайн на дисплея, рамките са с дебелина едва 5 мм. Това го поставя като размери наред с 14“ модели, въпреки 15.6“ диагонал. Можете да избирате между FHD и 2160p резолюция, графиката е превключваема - Nvidia GeForce GTX 1060 с 6GB GDDR5 RAM и Intel HD Graphics 630 при по-ниско натоварване. Дисплейът е калибриран и сертифициран чрез X-Rite Pantone тест за точни цветове.

Останалите основни характеристики включват:

Прочети още: ...
Категория:
Посещения: 5085

TESY представи IoT бойлер

thumb 26982 VBP0241 Modeco Cloud e част от фамилията уреди на компанията, с иновативна технология, които могат да се управляват в облака. Българската компания TESY представи първия в света електрически бойлер, който може да бъде управляван дистанционно чрез мобилно устройство. Modeco Cloud e част от фамилията уреди на компанията, с иновативна технология, които могат да се управляват в облака от всяка точка на света с помощта на мобилното приложение TESY CLOUD. Това е и стъпка към визията на TESY да се развива в областта на Internet of Things. В най-новата серия електрически бойлери Modeco Cloud са вградени всички продуктови иновации разработени през годините от TESY. Те функционират със специално разработена технология INSUTECH Plus за равномерно разпределяне на изолацията, благодарение на което се постигат ниски енергийни загуби и висок клас на енергийната ефективност.

Прочети още: ...
Категория:
Посещения: 5006

Microsoft представи новия Surface Pro

Surface J Overview 5В зависимост от нуждите, потребителите могат да изберат вариант с до 7мо поколение Intel Core i7 процесор, 16GB RAM и 1TB SSD и Windows 10 Pro. В началото на седмицата Microsoft представи новото поколение на Surface Pro преносимия си компютър. Той беше официално представен по време на събитие в Шанхай и ще се казва само Surface Pro, без прибавянето на цифра за поколението (в случая трябваше д бъде 5). Новият Surface Pro идва с редизайн като за него от компанията са създали над 800 нови части и има 99% запълнена вътрешна площ, което позволява постигането на висока производителност в компактни размери. Това е и най-лекият Surface Pro досега с тегло започващо от 768 г в зависимост от конфигурацията и е с дебелина 8.5 мм. В зависимост от нуждите, потребителите могат да изберат вариант с до 7мо поколение Intel Core i7 процесор, 16GB RAM и 1TB SSD и Windows 10 Pro.

Прочети още: ...
Категория:
Посещения: 4800