компютърна поддръжка

КОМПЮТЪРНА ПОДДРЪЖКА

Абонаментна ИТ компютърна поддръжка на най-високо ниво! Сигурност, спокойствие и надеждност!

Екип от доказани ИТ специалисти, които се грижат за Вашия хардуер и софтуер 24/7. Услугата компютърна поддръжка Ви предоставя възможност да получите бърза и адекватна реакция от нашия екип.

Осигурен постоянен мониторинг на състоянието на Вашите компютри, лаптопи, таблети, смартфони, сървъри и др. Както и цялостна поддръжка на ИТ инфраструктурата на Вашия бизнес.

Защо ИТ поддръжката е важна?

Проблеми с техниката в офиса възникват ежедневно. Абонаментното обслужване на ИТ инфраструктурата включва бързото и професионално решение на проблемите, които е възможно да се появят както при работата на оборудването, така и на софтуерните продукти.

Отдалечен достъп

Ние в Тъчпойнт работим чрез метода "Отдалечен достъп", но при необходимост не се колебаем да Ви посетим на място, колкото и време да е необходимо, до пълното отстраняване на проблема, който имате.

Всички наши клиенти, които ползват услугата абонаментна компютърна поддръжка, ползват преференциални цени при закупуване на компютри, компютърни конфигурации, както и лаптопи, таблети, смартфони, както и всякакъв вид лицензиран софтуер.

TOUCHPOINT вече пусна в редовна употреба специализирана тикет система за абонаментна компютърна поддръжка. Тя ще предоставя възможност на клиентите ни да пускат своите тикети / билети директно от нея. Също така и да задават приоритет на всеки такъв според необходимостта си.

Нека не забравяме, че абонаментната компютърна поддръжка представлява съвкупност от няколко ИТ услуги, които са обединени в тази категория. 

  • Софтуерна поддръжка
  • Хардуерна поддръжка
  • Поддръжка на компютърни мрежи
  • Поддръжка на сървъри

И не на последно място, абонаментната компютърна поддръжка спестява много финансови средства. А това Ви гарантира отлично качество на услугата. Без значение дали сте малка, средна или голяма компания или частно физическо лице, Вие можете да станете наш клиент!

Абонаментни планове и цени:

Цената на абонаментната компютърна поддръжка се определя от услугите, които искате да ползвате, броя на компютърните станции, наличието на сървъри и други специфики. Цената е на компютърна станция на месец и стартира от 20 лева брой работна станция.
За да предложим най-доброто ценово решение на нашите клиенти, цените за абонаментна поддръжка се договарят допълнително.

Предлагаме инцидентна компютърна поддръжка, при която заплащането е на час. Ползваме софтуер за отчитане на времето, през което сме ангажирани с Вашата ИТ поддръжка, което ни гарантира прецизност при ценообразуването и коректно обслужване.

Защо да изберете компютърна поддръжка от TouchPoint?

Гарантираме бързо време за реакция.

Имаме над 20 години опит в областта.

Разполагаме с висококвалифицирани специалисти.

Имаме богато портфолио и много доволни клиенти.

Получавате лично отношение и консултации.

Получавате отстъпки за закупуваната от нас ИТ техника.

Продаваме и доставяме компютърна техника на отлични цени.


Лесно е! Свържете се с нас от контактната форма или ни позвънете на тел: 02 4475 124

Компютърна поддръжка
Компютърна поддръжка
Компютърна поддръжка
Компютърна поддръжка
Компютърна поддръжка
Компютърна поддръжка
Компютърна поддръжка
Компютърна поддръжка
fujitsu_150.jpg
Asus-150.jpg
Toshiba-Logo-110.jpg
Apple-Logo-black-130.jpg