ИТ УСЛУГИ

Надеждна ИТ поддръжка за всеки бизнес, професионални решения и бърза реакция.

Image

ИТ МЕНИДЖМЪНТ


ИТ мениджмънт на компютърна и комуникационна техника чрез гарантирано, надеждно и професионално обслужване!

ИТ ОДИТ И ОЦЕНКА НА ИТ РИСК


Одитът на информационните ресурси и тяхното управление се извършва от одитен екип, който прави анализ и оценка на информационната система.

ИТ КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ


Ако Вашият бизнес расте и се развива, неизбежно и Вашата ИТ стратегия трябва да се развива с него.

ОТДАЛЕЧЕН ДОСТЪП


Тъчпойнт осигурява отдалечен достъп до Вашето работно място като минимизира рисковете, свързани с това.

ОБЛАЧНИ УСЛУГИ И ТЕХНОЛОГИИ

Внедряването на облачни услуги може да доведе до значителни ползи, главният от които е по-богат избор и гъвкавост при проектиране на ИТ инфраструктурата.

РАДИОЧЕСТОТНО И ВИДЕО СКАНИРАНЕ


Тъчпойнт предлага сканиране на офиси и домове за всички видове безжични предавателни микрофони, работещи на каквито и да е честоти.ПРОЕКТИРАНЕ, ИЗГРАЖДАНЕ МРЕЖИ


Като част от цялостните ИТ решения, които предлага, Тъчпойнт изпълнява за своите клиенти проектиране и изграждане на локални компютърни мрежи.

ИЗГРАЖДАНЕ НА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ


Екипът ни от специалисти и инженери ще Ви предложи най-добрия проект за изграждане на система за видеонаблюдение и ще го изпълни в кратки срокове и качествено.

КОНТРОЛ НА ДОСТЪПА

Проектиране, доставка и монтаж на системи за контрол на достъп и/или работно време.
Иновативни решения.

ПРОДАЖБА И СЕРВИЗ

Нашите приоритети са бърза доставка и обслужване, предоставяне на иновативни и информирани решения и индивидуален подход към всеки клиент.

ЗАЩИТА НА ИНФОРМАЦИЯТА

Тъчпойнт има дългогодишен опит в диагностиката, достъпването и възстановяването на данни от всякакъв тип носители на цифрова информация.

ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦИ

За нас добрата интернет страница е балансирано съчетание от визия, функционалност и навигация, които подчертават корпоративната идентичност и спомагат популяризирането на фирмата.

РЕГИСТРИРАНЕ НА ДОМЕЙНИ

Тъчпойнт съдейства на своите клиенти при избор и регистрация на домейн, предлага различни видове хостинг планове, съобразени с нуждите на клиента.

ВИДЕОПРОДУКЦИЯ

Изработка и анимиране на рекламни и презентационни видеоклипове, компютърна графика, специални ефекти, архитектурна визуализация, заснемане с дрон-камери.

SEO OПТИМИЗАЦИЯ

Винаги сме в крак с най-съвременните техники и принципи в успешната оптимизация, следим новостите в алгоритмите на търсачките и факторите, които влияят на позиционирането на уеб сайтовете.

VOIP ТЕЛЕФОНИЯ

Предлагаме пълна гама от VOIP решения, подходящи за нашите клиенти, които търсят внедряването на една надеждна и модерна телефонна система.

ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН

Създаване на уникална визия за вашият уеб сайт, електронен магазин, фирмена брошура, визитна картичка, от професионален графичен дизайнер.

УМНА КЪЩА / УМЕН ОФИС

Тъчпойнт предлага достъпни решения за внедряване на интелигента система за управление на електронните устройства, електрическите уреди и осветление в дома.

КОМПЮТЪРНА ПОДДРЪЖКА

Услугата компютърна поддръжка Ви предоставя възможност да получите бърза и адекватна реакция от нашите  ИТ специалисти. Направете запитване тук.

GDPR КОНСУЛТАЦИИ

Тъчпойнт предлага консултиране и адаптиране на бизнес процеси във връзка с изискванията на новия Регламент за защита на личните данните/General Data Policy Regulation (GDPR).

КИБЕРСИГУРНОСТ

Киберсигурност, необходимостта от защита на данните в интернет пространството. Дигиталната ера в която вече всички живеем, предлага много удобства и иновации.

ТЕЛЕФОННИ ЦЕНТРАЛИ

Телефонни централи от водещи производители с гаранционна и извънгаранционна поддръжка. Качествените телефонни централи, които Touchpoint Ви предлага...

ИТ поддръжка