Новини

Lenovo Vibe P2 - получавате много повече, отколкото плащате

lenovo P 2Lenovo Vibe P2 предоставя удължено време за работа до три дни с едно зареждане, както и възможност да се използва като батерийна банка за зареждане на други устройства. Дори само тези две качества оправдават напълно цената на този смартфон, а има и още ...Ако има поне една универсална характеристика в епохата на смартфоните, то това е хилавата им батерия. Всекидневното зареждане на телефоните ни се превърна в норма, както и факта, че голяма част от потребителите имат и преносими батерии, за случаите, когато не може да се достигне до контакт толкова бързо. Именно в такава ситуация дебютира на пазара смартфонът Lenovo Vibe P2, който предлага солидни характеристики, отлична производителност, атрактивна цена и до три дни работа с едно зареждане, както обещава производителят – нещо, което лично реших да проверя. Дали наистина P2 е такъв, за какъвто твърдят от Lenovo, или е поредният  безличен модел смартфон в морето от предложения с помпозна реклама? Отделих цяла седмица на този телефон, който беше постоянно с мен и смея да твърдя, че това е един от най-добрите модели в най-горния сегмент на средния клас, които могат да се намерят на пазара.

Достъпност и цена на Lenovo P2. Lenovo Vibe P2  в момента се предлага на пазара у нас в търговската мрежа от фирмите дилъри на Most Computers или може да бъде закупен от онлайн магазина на Lenovo  за сумата от 630 лв.
Както ще видите, това наистина е една много добра цена за характеристиките и качеството на изработка на телефона.
Също така Lenovo Vibe P2  се предлага и от Vivacom, в комбинация с техните мобилни планове, като например при сключване на 2-годишен договор със Smart XL плана им, може да го вземете на изплащане за 20 лв на месец.  В тази ценова група попада и Huawei Honor 6x, който би трябвало да му е и прекият конкурент, но независимо, че този апарат беше обявен още преди четири месеца,  практически е почти невъзможно да се намери на родния пазар (нядявам се съвсем скоро това да се промени). Другият конкурентен модел в тази категория е Moto G4 Plus (пак Lenovo), който е по-евтин с около 20%, но пък притежава и малко по-скромни характеристики.   Lenovo Vibe P2  се предлага в два варианта в зависимост от цветовото му оформление – в тъмно сив или шампанско-златист цвят, с 32 GB вътрешна памет за съхранение  на данни и 4 GB RAM памет.

Източник:PCWorld

ИТ мениджмънт  Облачни услуги  Уеб дизайн   Инфраструктурни проекти   Продажба на софтуер и хардуер   Защита на информацията   Компютърна поддръжка Изграждане на мрежи  Уеб дизайн и SЕО оптимизиране

Посещения: 4663
Категория: