Новини

Corsair One – така се нарича първият геймърски компютър на Corsair

Засега информацията е оскъдна, но едно е сигурно – скоро производителят на РС компоненти Corsair ще пусне и цял геймърски компютър под своята търговска марка. За съжаление, все още не се споменава и кога точно ще бъде анонсът на машината. Повечето РС потребители вероятно познават компанията Corsair като производител на много от компонентите в персоналните компютри и на различни аксесоари. В портфолиото на марката има модули оперативна памет за РС-та и лаптопи, пплупроводникови дискове (SSD), компютърни шасита, клавиатури, мишки, флашки и др. Скоро обаче Corsair ще пусне и цял компютър под своята търговска марка. Това става ясно от различни „тийзър“ материали, които напоследък се въртят из специализираната преса и онлайн ресурси. В един от последните броеве на изданието Maximum PC например има реклама на компютър, наречен Corsair One. И по всичко личи, че става въпрос за геймърска машина, ако се съди от суперлативите и епитетите на превъзходство, с които е описана тя.

На илюстрацията се вижда, че системата ще е изпълнена в неголям корпус с тъмен цвят, а на потенциалните потребители се обещава „нов компютър, който хвърля предизвикателство към останалите в своята категория“, „създаден от нулата и даващ всичко, което потребителят иска“. На официалния сайт на Corsair пък се е повил специален раздел, посветен на новия компютър. За съжаление, засега там няма никаква полезна информация – влизайки в секцията виждаме само част от корпуса на устройството и получаваме предложение да се регистрираме за своевременна информация. Е, регистрирахме се, така че се надяваме да сме сред първите, които ще научат повече поне за това кога ще бъде официалната презентация на устройството.

Източник:PCWorld

ИТ мениджмънт  Облачни услуги  Уеб дизайн   Инфраструктурни проекти   Продажба на софтуер и хардуер   Защита на информацията   Компютърна поддръжка Изграждане на мрежи  Уеб дизайн и SЕО оптимизиране

Посещения: 4879
Категория: