Новини

Сензорната клавиатура на Lenovo намери място и в бюджетен Yoga

Новият Lenovo Yoga A12 показва, че модерната сензорна клавиатура Halo, снабдена с изкуствен интелект, функция за предсказващо въвеждане и вибрация за осигуряване на обратна тактилна връзка, може да бъде сред характеристиките и на хибрид с цена $299.Не е задължително едно устройство да е скъпо, за да интегрира някои от най-новите технологични решения. Това показва и новообявеният хибриден мобилен компютър Lenovo Yoga A12, който може да изпълнява ролята както на таблет, така и на евтина лаптоп с ОС Android. Една от главните особености на въпросния модел е сензорната (виртуална, както я наричат в Lenovo) клавиатура Halo, която е една от най-впечатляващите характеристики в премиалния модел Yoga Book, който компанията представи у нас миналата есен.

Тази новаторска технология, снабдена със система с изкуствен интелект за адаптиране към стила на писане на потребителя, функция за предсказващо въвеждане и вибрация за осигуряване на обратна тактилна връзка със сигурност ще върши добра работа и в новия модел от серията Yoga, който обаче се отличава със значително по-достъпна цена – според наличната информация, Lenovo Yoga A12 излиза на пазара на 8 февруари на цена от $299 (в САЩ). За сметка на това устройството ще осигурява и доста прилично ниво на производителност, твърдят още от производителя. Конфигурация е базирана на процесор Intel Atom x5 и включчва също 2GB оперативна памет, както и 32 GB вградено пространство за съхранение. Дисплеят е с диагонал 12 инча и HD резолюция и, разбира се, също поддържа управление с докосване. Специално се подчертава и това, че батерията осигурява до 13 часа време за автономна работа, както и наличието на качествена акустична система с поддръжка на Dolby Atmos. Подобно на останалите хибриди на Lenovo, конструкцията и на този еднокилограмов Yoga e доста гъвкава и позволява завъртане на екрана на 360 градуса около клавиатурния блок. В допълнение към операционната система Android пък се предлага и интерфейс с поддръжка на многозадачен режим на работа, както и селектиран набор от приложения за работа Google Productivity Suite. Разбира се, от Google Play може да се свалят още хиляди такива по избор на потребителя.

Източник:PCWorld

ИТ мениджмънт  Облачни услуги  Уеб дизайн   Инфраструктурни проекти   Продажба на софтуер и хардуер   Защита на информацията   Компютърна поддръжка Изграждане на мрежи  Уеб дизайн и SЕО оптимизиране

Посещения: 4658
Категория: