Новини

Първи данни за смартфона Google Pixel 2 – какво ще е новото?

По-добър хардуер, по-висока цена, но и специална версия “за бедни” са някои от особеностите, които ще характеризират следващото поколение на Google Pixel, гласи неофициална информация. Новият “гугълфон” обаче все още е в процес на разработка, така че окончателните му характеристики все още не са утвърдени.  Още няма и четири месеца от анонса на “гугълфоните” от последно поколение Pixel и Pixel XL, а ето, че в Интернет вече се появиха и първи сведения за следващите смартфон апарати на Google. Разпространява ги онлайн ресурсът 9to5google, който споделя неофициална предварителна информация за Google Pixel от второ поколение, като се позовава на “надежден източник”.  А според данните от въпросния източник, новият смартфон Google Pixel 2 най-вероятно ще получи подобрена защита от влага и прах. Съобщава се също, че инженерите отделят и по-голямо внимание върху камерата на устройството, която макар и да не може да се похвали с голям брой мегапиксели, ще получи някои полезни допълнителни функции.

По всяка вероятност ще бъде подобрено снимането в условия на оскъдно осветление. Редно е да се отбележи също, че в момента новият “гугълфон” все още е в процес на разработка, така че окончателните му характеристики все още не са утвърдени. Съобщава се, че на тестове се подлагат няколко модификации на Pixel 2, включително такива с различни процесори. Няколко от тях са базирани на чипове Snapdragon 83X, а други - на процесори от Intel. Освен това в компанията тестват и няколко прототипа, фигуриращи с наименованието Pixel 2B, съобщава още осведоменият източник. Предполага се, че те ще бъдат в основата на друг комерсиален продукт, който ще бъде представен едновременно с Pixel 2 или малко по-късно. Тук става въпрос за по-достъпна модификация на апарата с по-непретенциозни характеристики и ориентация към не така платежоспособните пазари и потребители. Т.е. Google има намерение да изведе своите смартфони и на т.нар. развиващи се пазари. Колкото до стандартната версия на Pixel 2, то тя ще бъде малко по-скъпа от своя предшественик, твърдят още от 9to5google. Според източника, добавката към цената ще бъде “минимум” $50. Версията Pixel 2B обаче ще бъде “значително по-евтина” … каквото и да означава това.

Източник:PCWorld

ИТ мениджмънт  Облачни услуги  Уеб дизайн   Инфраструктурни проекти   Продажба на софтуер и хардуер   Защита на информацията   Компютърна поддръжка Изграждане на мрежи  Уеб дизайн и SЕО оптимизиране

Посещения: 3233
Категория: