Новини

Поредно 3D NAND обновление на външните SSD дискове на ADATA

SSD устройствата Premier SC660H и Premier SV620H получават 3D TLC NAND памет вместо традиционния 2D NAND тип и стават по-надеждни, по-издръжливи и по-производителни. Преходът към 3D NAND Flash памет за всички нови SSD устройства изглежда ще е основен приоритет за компанията ADATA и през новата година. На тази мисъл ни навежда поредният анонс на обновени с такава памет външни полупроводникови устройства за съхранение, който в случая касае моделите Premier SC660H и Premier SV620H. Въпросните продукти сега са оборудвани с 3D TLC NAND памет вместо традиционния 2D NAND и съответно са, по думите на производителя, по-надеждни, по-издръжливи и по-производителни.

3D TLC NAND технологията, използвана и при двата външни SSD диска, е по-надеждна от 2D NAND и позволява съхраняването на по-голям обем данни в същия компактен форм фактор, отбелязват от компанията Свързването към компютри става чрез USB 3.1 Gen 1, а благодарение на 3D NAND технологията обновените версии ще се предлагат с капацитет 256GB и 512GB вместо 240GB и 480GB при оригиналните SC660/SV620. Скоростта е 440MB/s при четене и 430MB/s за запис и при двата модела. Твърдотелният диск ADATA Premier SC660H е с дебелина от 9,6 мм и тежи едва 73 г. Корпусът му е с релефно галванично титаниево покритие, което гарантира висока степен на устойчивост при удари, надрасквания, отпечатъци от пръсти и други подобни. Моделът ADATA Premier SV620H също се отличава с ниско тегло и компактни размери, но е с имитиращо пясък титаниево покритие, даващо и тук устойчивост на удари и надраскване. Плоските страни на този модел са издигнати с 0,75 мм, така че дори, когато се постави върху бюро или друга повърхност, рискът от нежелани драскотини е минимизиран. Теглото му е 76 г и също като SC660H има синя LED индикация за активност. За съжаление, както обикновено от ADATA не съобщават ценова информация.

 

Източник:PCWorld

ИТ мениджмънт  Облачни услуги  Уеб дизайн   Инфраструктурни проекти   Продажба на софтуер и хардуер   Защита на информацията   Компютърна поддръжка Изграждане на мрежи  Уеб дизайн и SЕО оптимизиране

 

Посещения: 3138
Категория: